EVENT: Halloween 2014

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 24 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zxcvb159

zxcvb159 Okazjonalny autor

Lepiej niech pozbędą się awarii przed wydarzeniem, niż w trakcie jego trwania

2. -variors-

-variors- Okazjonalny autor

jeżeli chodzi o konkrety to nie ta gra i nie bp,mało kiedy żeby obyło się bez awarii !!!!!!!

feniks1414 i Renia1920 lubią to.
  3. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

Jakiego znowu misia???

feniks1414, Dorota1020 oraz kybek93 lubią to.
  4. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Już mnie nic nie zdziwi ze strony BP. To wszystko jest celowo robione,aby wydusić od graczy kasę,a gracze poczekają na event,albo co niektórzy odejdą z gry,a nowi przyjdą i tak ten interesik się kręci ;)

feniks1414, morellaa oraz Dorota1020 lubią to.
  5. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Wiem, zdążyłam to zauważyć, choć gram dopiero pół roku 8)
    Ale jak dotąd to było raczej tak, że się event opóźniał o kwadransik czy coś w tym stylu.
    A teraz - o co najmniej 2 h i w dodatku nie wiadomo, czy o 2, czy może jednak o 4 :(

6. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

tak nie konkretna informacja zupełnie nie wnosząca nic nie lubię takich nie konkretnych informacji a tak w ogóle ciekawa jestem czy to czekanie będzie jakoś zrekompensowane

kybek93 lubi to.
  7. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Event będzie wydłużony - info z OO. Ale za te nerwy to by się należał dodatkowy misio xD

Ta 16-18 mnie zirytowała. Naprawdę nie wiedzą, kiedy im się uda wszystko ponaprawiać...? Kogo oni tam zatrudniają, gimnazjalistów?!

8. ZieloneBukowo

ZieloneBukowo Naśladowca mistrzów

Chodzi o tego misiaczka

Dorota1020, Sookie oraz kybek93 lubią to.
  9. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Bo to pierwszy raz? kiedyś, jak sie event zaczynał o czasie, to dopiero było wydarzenie (event)!!
    Niby ostatnio było lepiej, ale jak widać nic nie można na 100% przewidzieć.

Sookie i kybek93 lubią to.
  10. .dorotka01.

osobiście to ja wolała bym już rozsiać roślinki a nie czekać a wydłużenie to mnie nie interesuje i pewnie innych czekających też lepiej wcześniej zacząć i szybciej skończyć

Sookie i kybek93 lubią to.
  11. wooolf1

wooolf1 Zaawansowany

Hmm...a to niespodzianka:eek:Dawno już nie było takiego opóźnienia.Kombajn,to dobry sposób na rekompensatę.Przynajmniej dla mnie:)

toDzasta, Sookie oraz kybek93 lubią to.
  12. .dorotka01.

tak tym bardziej,że teraz rzadko dają nam jakieś rekompensaty

kybek93 lubi to.
  13. dziunia49

dziunia49 Stary wyjadacz

no a ja jestem zadowolona rano z rozmachu wszystko zebralam i dopiero sobie przypomnialam o evencie. posialam roze i jeszcze mam 2 godz do zbioru

Tralanetka i allasad lubią to.
  14. wooolf1

wooolf1 Zaawansowany

Masz rację.Kiedyś częściej bywały różne kody bonusowe.

Sookie lubi to.
  15. winiulka

winiulka Ekspert forum

najpierw myśl -potem mów
    najpierw czytaj - potem rób

to piękne motto od dziś jest w sam raz dla mnie
    nie przeczytałam w porę OO i zadowolona zebrałam plony
    jakie było moje zdziwienie jak nie miałam roślinek do rozsiewu
    a tu ZONG event opóżniony i tym samym wypadajki poleciały w sina dal
    ale cóż -zła mogę być tylko na siebie

16. florentyna

florentyna Stary wyjadacz

Witam! No i moje skrupulatne obliczenia odnośnie zasiewów, zbiorów i ogólnie czasu skończenia w piątek poleciały do niebaaaa (prędzej do BP), a muszę ewent skończyć właśnie w piątek, ale jeszcze nic straconego, jeśli tylko dziś do 18 ruszy :)

17. dorota444

dorota444 Ekspert forum

Czasami i ja tak zrobiłam, nie martw się z czasem się nauczymy :)

18. farma-wk

farma-wk Czeladnik forum

Zrobiłam dokładnie to samo co Ty,wielka strata żadnych wypadajek, wszystko zebrane.

19. kotwbutach.

kotwbutach. Aktywny autor

Witam!.
    Tym razem sprawdziłam wszystko zaraz po 14.oo od razu wiedziałam, że będzie poślizg. Czekam na inf. o rozpoczęciu. :inlove:

20. hanusia109

hanusia109 Okazjonalny autor

no ładnie a ja do pracy musze isc a myslałam że jeszcze posadze a tu nic trudno posadze o 19

kybek93 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.