EVENT: Halloween 2014

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 24 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. GanjaFarmers88

GanjaFarmers88 Okazjonalny autor

Ciekawe czy w zamian za tak duże opóźnienie w grze BP dorzuci jakąś rekompensatę , za błędy w grze :))

2. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

a patrzaj coby sie nie urwałxD misio jest debeściak :p

3. skorpionek2007

skorpionek2007 Hrabia forum

no loczeta ma takie sliczniutkie czerwoniaste ...odkurzacz na smyczy bede trzymala to nie ucieknie nigdzie

4. Keczmer

Keczmer Aktywny autor

W sumie to nawet lepiej. :p
    Czas rośnięcia roślin eventowych pasuje mi na zaczęcie o 18,00 ;)

5. Farmafikator

Farmafikator Czeladnik forum

Ech , zero profesjonalizmu ... zwykły badziew zarządzający...

kybek93 lubi to.
  6. jolantos

jolantos Wyjątkowy talent

A już miałam zbierać długorosnące, a tu brak roślinek :( Odpaliłam chmj i kombajn, znowu bez strat się nie obejdzie .

kybek93 lubi to.
  7. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam:)
    Właśnie odpaliłam wszystkie smoki,sowy i wrony i już,już miałam zbierać
    ,ale spłynęło na mnie jakieś oświecenie(na tej mrocznej stronie)i zerknęłam w zegar eventowy,a tam...nic oczywiście,echo,zonk...I tym sposobem jestem 50%PD w plecy...:mad::cry:

8. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Dadzą, przedłużą event w ramach rekompensaty o 8 minut, napisali to w OO

9. gosik79

gosik79 Czeladnik forum

i ja tez do domu biegiem a tu nima evenu eeee co zrobic trza czekac :)
    a najgorzej to te roslinki rozsiac potem jakos leci :)

feniks1414, kybek93 oraz _KUBA2004_ lubią to.
  10. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Ja latam jak bym miała rozwolnienie z pokoju do kuchni i odwrotnie,bo na 16 mam obiad, mąż wraca z pracy,wiec jak już chcą dać ten event to może bliże 17 wtedy będę wolna i mogę siedzieć przy kompie. Nadal żal mi tych 200% PD

11. larss12

larss12 Forumowy żółtodziób

Witam!Znowu kpiny z graczy.Harmonogram dnia ustawiony pod rozpoczecie eventu.Rosliny postawione,zagrody wyautowane....to zwyczajny brak szacunku..BP opamietaj sie co robisz...

kybek93 i _KUBA2004_ lubią to.
  12. _KUBA2004_

_KUBA2004_ Baron forum

Ja tak samo zrobiłam:cry: i do tego odpaliłam ostatnich pomocników na 24 h :cry:
    umknął mi komunikat na forum że ewent opóźniony bedzie:(

feniks1414, kybek93 oraz morellaa lubią to.
  13. pauliska84

pauliska84 Aktywny autor

Zrobiłam to samo ;(((
    Liczę więc na to że będzie początek bliżej 16 niż 18 żeby jak najmniej mi przepadło z tego

kybek93 lubi to.
  14. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

A ja zawsze zanim cokolwiek odpalę, trzy razy sprawdzam, czy na pewno event już jest w zegarze i w mieście.
    Baardzo polecam ten sposób ;)

15. zuzia-zuzia

zuzia-zuzia Naśladowca mistrzów

Jeśli można było tak wycyrklować z 200% PD to pewnie jest przyczyna opóźnienia eventu - kiedyś też tak było - dali bonus na kombajn 48H za jakieś błędy a potem event "dziwnym trafem" opóźnił się akurat o tyle, aby z tego kombajnu nie można było skorzystać po rozpoczęciu eventu.
    Ot moje spiskowe teorie ...
    Misiu i tak cię złapię :)

Ostatnie edytowanie: 27 października 2014
    Renia1920, kybek93 oraz zzizzie lubią to.
  16. Agnieszka6886

Agnieszka6886 Mistrz forum

wszystko stoi gotowe do zebrania czeka na event, tylko kombajn wcześniej odpaliłam niepotrzebnie, lipa

17. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

Witajcie jak ja dziś czekam na ivent to są spóźnienia,a jak zapomniałam o pełni to była o czasie szkoda że nie potrwała dziś do 14 tak to chociaż coś by człowiek porobił a tak tylko czekanie na rozpoczęcie iventu nas czeka

kybek93 lubi to.
  18. -variors-

-variors- Okazjonalny autor

Dawno takiego poślizgu nie było!!!!Człowiek ustawia pracę pod event a tutaj maszzzzzz !!!!!

Renia1920 lubi to.
  19. nana290159

nana290159 Książę forum

Ja tez nauczona dpswiadczeniem sprawdzam zegar, potem czy nowosci sa w stodole i dopiero wszystko odpalam. Raz duzo stracilam, tak , jak Wy przez opoznienie i jestem ostrozna. Na farmie zdarzaja sie kleski zywiolow i inne.

20. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Dla mnie najgorsza jest ta niekonkretna info o starcie eventu - bo teraz to już naprawdę nic nie wiadomo :(

Tralanetka, Renia1920 oraz kolobrzeg lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.