EVENT: Halloween 2014

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 24 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. amdep

amdep Moguł forum

Wczoraj w nocy skończyłam event.

Zagrody: koty, żółte schronisko dla wron i chomiki. Naprawdę mogliby się lepiej postarać w BP z nagrodami za ten event!

Zablokowana pod eventowe itemy gałąź pnącza i marne sadzonki i zagrody. Reszta nagród też nie powalająca.
    40 SN - OK, ale już dalej mniejsze ilości, JEDNA sztuka c.m.j., 4 małe kupony na kombajn...
    Ja mam drzewa na SN i na inne nawozy ;) c.m.j. robię, a kombajn kupuję co miesiąc w promocji. :p
    Ale dla tych, co tego nie mają jeszcze, to tego jest mało. A to przecież BP nic nie kosztuje bo to tylko program... :p
    Pewnie, niby można mniej zarobić, jak się więcej da... ale to nie tak, odwrotnie, jak ludzi zachęcą i przyzwyczają do dobrego, wtedy mogą więcej zarobić... ;)

0olimpia0 lubi to.
  2. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

ja event już skończyłam:D
    jak ktoś potrzebuje wypadajek niech pisze na nick --aniołek--

3. skorpionek2007

skorpionek2007 Hrabia forum

no to skonczylam :) komu prezencik komu ?? czekam na sowy...krecik postawiony zobaczymy co dobrego zbuduje

-mala159- lubi to.
  4. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

o godz. 17, ciągle walczę - brakuje 2275 niebieskich do końca (zbiór 16:40) tym razem BARDZO NA STYK

kybek93 lubi to.
  5. leloszek373

leloszek373 Hrabia forum

event ukończony,powodzenia dla tych co jeszcze walczą:D

6. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Brakuje mi jeszcze 63 ektoplazmy aby dostać Misia :(:(:(:(:(:(

7. michalina-krawczyk96

michalina-krawczyk96 Czeladnik forum

Witam, mi brakuje 37 plazemek, o 16:45 zbiór jagód, na małych polach z cjm, mam nadzieję, że skończę, trzymajcie kciuki :).

8. ela7114

ela7114 Młodszy ekspert

Witam ja na spokojnie skończyłam ewenencik po bardzo długiej nieobecności na farmie :)
    Nie mam sąsiadów wcale więc jak ktoś chce prezent niech pisze
    z drzewek wyszły:eek:strokrzew xl i palma xl a z zagród kotki,czerwone pszczoły i bociany(tych nie miałam)szału nie ma ale zadanie zrobione ....pozdrawiam

toDzasta lubi to.
  9. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

Dokładnie.

Babula40 - widziałam, że miałaś się zgłosić do pracowni graficznych, żeby Ci ktoś zmniejszył sygnę. Bardzo proszę, by jak najszybciej to zrobić, bo jest ogromna

Proszę również nie wymieniać się tu ektoplazmą, do tego służy wątek na Giełdzie. Takie posty będą usuwane

10. zdzislaw22

zdzislaw22 Czeladnik forum

no to już po prezentach - ten ostatni wysłany, mam nadzieje, że uda się zdobyć misia, powodzenia

11. dawid199411

dawid199411 Forumowy żółtodziób

właśnie teraz skoczyłem:D

12. Pracuś57

Pracuś57 Mieszkaniec forum

No cóż, mi się nie uda skończyć eventu. Tym razem na skutek wyjazdów, no i ginęły mi zasiewy. chyba z 5 razy. Zabraknie mi po ok. 600 szt z każdej rośliny.Szkoda tylko misia co mi uciekł do lasu buuu:cry:

13. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

Moje gratulacje sąsiedzie:)
    Trzymam kciuki za kończońcych:)

14. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Odkryłam TS-y i co ????? I lipa:oops: -czerwone świnki, gołębie, żaby -klapa totalna:sleepy:
    a sadzonki też klapa totalna -granatowiec i kokkoloba xl:oops::oops::oops::oops::oops:

kybek93 i Pracuś57 lubią to.
  15. monia1125

monia1125 Hrabia forum

I udało się :D
    Even zakończony!
    Serdecznie dziękuję wszystkim za pomoc ;)
    Teraz postawić muszę stajennych, mam nadzieję że trafi się coś czego nie mam z zwierzaków specjalnych.. a że większości nie mam więc ze wszystkiego będę się cieszyć :D

EDIT:
    TS drzewek odkryte i wpadły 2x pistacja, czyli nie jest źle....

Ostatnie edytowanie: 2 listopada 2014
  16. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

Jak Ci ginęły zasiewy? o_O

17. jucha1980

jucha1980 Okazjonalny autor

Ja się zastanawiam czy warto mi walczyć o pnącze bo ostatniego zadania tak nie zrobię.A szkoda mi krówek na coś co będzie stało nieużyteczne. Gift uważam za nieudany. Wydane hutney,wykorzystałam kombajny a nie udało mi się skończyć eventu.

18. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

warto, bo brakujące itemy zawsze możecie zdobyć w czasie g&t

19. -klaudia88-1988

-klaudia88-1988 Zaawansowany

Niestety nie uda mi się ukończyć eventu,bo wciąż brakuje 45 wypadajek-niby tylko,ale jednak aż tyle. Czasu już jest niewiele i nie jestem w stanie uzbierać takiej ilości. Bardzo,ale to bardzo chciałabym podziękować za pomoc użytkownikom: BeciaFarmPol,nana290159,iwonanana,Katon33,AGA1173,-kangoo-,babula40,Gwiazdka67,Rafal80,@RAFAL@,marcin_18,-becior-,mam nadzięję,że nikogo nie pominęłam ;) Kochani jeszcze raz bardzo dziękuję:inlove:

20. zosiabp

zosiabp Forumowy żółtodziób

Wiecie co? Mam już dosyć tego. Chyba dam sobie spokój z graniem. Mam 92 poziom, ale nie dam rady skonczyć eventu. Mimo, że w miarę pilnowałam. Ale zycie nie składa się tylko z farmy. Już mam dość.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.