EVENT: Halloween 2014

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 24 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Napisałam już wcześniej w tym wątku - wiara czyni cuda ;)
    Mnie szkoda kasy na te jabłeczniki... a event skończony w piątek, i to przy niskim stanie wypadajek na wejściu.
    Super pól nie używam - nie są mi potrzebne.
    PD zresztą też nie xD

toDzasta i gosiagosia60 lubią to.
  2. Slavoo

Slavoo Młodszy ekspert

Ja nie skończę, nie wiem dlaczego, ale według mnie źle jest obliczony czas. Za mało czasu na sianie.

0olimpia0 lubi to.
  3. cysio2kc

cysio2kc Aktywny autor

event skończony wczoraj!jestem zbytnio rozczarowany zagrodami "zagadka świt"bo z 3 zagród dostałem 1 nową kreta a 2 pozostałe aż nie wiem czy "śmiać się czy mam płakać "xD:cry:xDbo to jest już kpina i chamstwo z graczy którzy mają wysoki lewel tak jak ja np.86 a dostają takie głupie zagrody na takim wysokim poziomie:mad::mad::mad:>:(>:(>:( a na dodatek takie zagrody świt budują się aż 8 godzin a wychodzą takie śmieszne badziewa :mad::mad::mad: tak jak ja dostałem 2 pozostałe żólta strzygalnia dla królików i zagrodę dla osłów++ to poprostu śmiech śmiechxD:mad::mad:według mnie takie zagrody świt(8h) nie kalkulują się nawet z czasem i lepszymi według mnie tajemniczymi zagrodami za 15 FL :mad: niech się w końcu BP weźnie do roboty i do serca i zrobi w końcu porządek z tymi gorszymi nagrodami dla graczy z wysokimi poziomami a nie będzie dawać takich nagród badziewi jak teraz co ja dostałem strzygalnię żóltą dla królików na poziomie 86 poprostu kpina z graczy :mad:

kybek93 i agnieska lubią to.
  4. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Sądzę że sąsiedzi mi wybaczą że nie wysłałam im prezentu :) Piszcie co komu potrzebne i ile a podeślę prezencik:))
    Event ukończony:)

5. -klaudia88-1988

-klaudia88-1988 Zaawansowany

0olimpia0 lubi to.
  6. stawinoga

stawinoga Hrabia forum

ja zrobiłam tylko 4 zadania,już nie bawiłam się w sianie
    brak mi motywacji i nagrody takie jakieś kiepskie mam 88 poziom

0olimpia0 lubi to.
  7. ania7594

ania7594 Okazjonalny autor

koniec macie racje nagrody sa bez szału ale siałam tak bez parcia i przymusu i tak napisze jak mówi moja córcia ;samo sie zrobiło--powodzenia walczacym dalej

8. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Ektoplazmy mam o dziwo 117 na górkę! Brakuje 2815 niebieskiego i 44 czerwonego badyla :oops: SN już nie mam, kupiłam pakiet za ostatnie FL :( Wywaliłam baobaby pod ostatni zasiew i drzewka na wyspie.... Jeśli dobrze policzyłam to powinno być na styk do zbioru tuż przed 17 -.- Oj, a mogłam zbierać o czasie i byłoby bezstresowo ;)

kybek93 lubi to.
  9. swietaromaniuk

swietaromaniuk Czeladnik forum

event fajny,nawet łatwy ale jak zwykle wypadajki zawiodły :sleepy:

10. agnieska

agnieska Ekspert forum

aż się boję te zagrody postawić.....

11. lussi_ja47

lussi_ja47 Czeladnik forum

Udało mi sie ukonczyc event chociaz od wczoraj musialam wlączyc male pola i 21 godz. kombajnu, na kole fortuny pomarancza xxLxD, 8 nawozow zosi i 25 super nawozów,zagrody postawie jutro, pozdrawiam:)

gosiagosia60 lubi to.
  12. gosposia1957

gosposia1957 Wielki mistrz forum

Dzięki wszystkim za pomoc z wypadajkami. Ewent skończyłam, krety pracuja

13. stanior01

stanior01 Okazjonalny autor

evnet zakończony zagrody wystawione zobaczymy co się urodzi :) z sadzonek nie było rewelacji orzesznica i palma kokosowa Xl ale tak bywa

14. [Zosia]

[Zosia] Ekspert forum

Witam,a ja 93 lvl pomarańczowe barany i co mam powiedzieć ? tylko się wściekać !!!

kybek93 lubi to.
  15. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

O której kończy się event??

16. nana290159

nana290159 Książę forum

Moi stajenni byli calkiem, calkiem, chociaz chcialam zabki, ale nie mozna miec wszystkiego. Powodzenia w wypadajkach, ja juz rozeslalam.

17. -klaudia88-1988

-klaudia88-1988 Zaawansowany

o 17 ;) czas goni buuu... siedzę i liczę. Po 15 ostatni zbiór.

0olimpia0 lubi to.
  18. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

event zakończony...z sadzonek wielkie rozczarowanie:wuerg:

granatowiec(kolejny)

drzewo karambola (kolejne)

zagrody będą za 2 godziny......następne rozczarowanie????8)

na 91 poziomie takie nagrody za tyle roboty????8):wuerg:xD

kybek93 i 0olimpia0 lubią to.
  19. sproketh

sproketh Okazjonalny autor

Zagrody to żółta strzygalnia, królików, krety i orły. A wcześniej z sadzonek banan xl, kokos xl. Chyba mnie BP nie lubi...o_O

kybek93 lubi to.
  20. zdzislaw22

zdzislaw22 Czeladnik forum

witam, event ukończony, mam 3 prezenty - kto potrzebuje prosze o sówki, powodzenia tym co walczą

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.