EVENT: Halloween 2014

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 24 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. stokrotka0209

stokrotka0209 Aktywny autor

Z tajemniczego nic wielkiego: chlew czerwony, strzygalnia królików żółta i pomarańczowe indyki. Mój poziom na farmie - końcóweczka 88. Porażka. :(
    Ale cieszę się, że mam misia i domek i nowoczesną miotłę.:)

2. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Dzień dobry:)

Niestety nie mam się czym pochwalić, jeśli chodzi o losowość :oops:- chomiki, pomarańczowe indyki, pomarańczowe króliki.
    Sadzonki - ociupinę lepsze - papugowiec i granat.

Ale kolejny event pomyślnie zaliczony:) Teraz w kolejce pełnia i komiks - coś całkiem ciekawie się zapowiadający:)

marmlada lubi to.
  3. ahara

ahara Okazjonalny autor

Witam. W kwestii zagród szału nie ma : gołębnik, pomarańczowe króliki oraz boćki.

Renia1920 lubi to.
  4. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam przy porannej kawusi:)
    Tym razem pilnowałam trochę tego nygusa Krecika i przynajmniej mi czerwone ryby wybudował:)
    No i dala siebie domek coby mógł spokojnie spijać kawkę i pomarańczowe ryby.
    Wypadajki teraz lecą aż ekran robi się od nich niebieski.
    Powodzenia dla jeszcze zbierających badyle i wypadajki-trzymam kciuki coby się udało skończyć:)
    Wszystkim dobrej niedzieli życzę.:)

5. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Witam. 6 skrzyneczka zapaknowan. Do 7 brak zaledwie 288 czerwonych/ będa/ i ok. 2500 niebieskich / nie wiem czy będąxD/. Gdybym w domu dzisiaj przebywała to bym radę na 100% dała. A tak ....? Sie zobaczy. Pasza korci , choć szare pnącze odrzuca.
    W każdym razie spróbuję, choc "letko" nie będzie.
    Pogoda w centrum nadal piękna. Szkoda w domu siedzieć a świeczki jest gdzie jeszcze zapalić.

oset53 i gosiagosia60 lubią to.
  6. dzeniu_ck

dzeniu_ck Koneser forum

witam
    HA postawilem stajennego z eventu i wyszło mi myszy, orly oraz ŻABY !! a drzewka ostrokrzew Paragwajski XXL oraz orzesznica!!

kybek93 i oset53 lubią to.
  7. wolf031973

wolf031973 Książę forum

Event zakończony, miś straszy na pnączu. Gratulacje tym, co ukończyli i powodzenia tym, którzy jeszcze w polu w gumowcach.

PS. Chętnie przyjmę wszystkie niechciane pomaranczowe indyki

8. ptasznik70

ptasznik70 Stały bywalec

Witam o poranku, właśnie odkryłam moje TS - pomarańczowa owczarnia, orły, szopy. Za każdym razem z dostaje to samo -a tak liczyłam na jakiegoś koguta, bociana, czy żaby (jakoś omijają moją farmę), a wypadajki lecę dalej jak oszalałe.

kybek93 lubi to.
  9. tikacz125

tikacz125 Okazjonalny autor

A u mnie wypadajki niestety strasznie słabo obradzały w tym evencie, już praktycznie nie pamiętałem kiedy miałem z nimi taki problem.Dopiero dziś z porannych zbiorów wyleciała odpowiednia ilość i mam 5 ponad stan a więc event ukończony;););),stajenny i sadzonki postawione i niedługo dowiemy się co z nich wyskoczy

10. lonli

lonli Młodszy ekspert

Sadzonki żenada, 2 xl, zagrody też żenada- orły, myszy i pomarańczowy ul :mad:

kybek93 lubi to.
  11. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Event ukończonyxD-nareszcie- teraz pozostały tylko TS-y postawić ale nie liczę na coś extra -przy moim szczęściu-buuuu:oops:

oset53 lubi to.
  12. Ewa6363

Ewa6363 Okazjonalny autor

u mnie po evencie; przybyły lisy, koty i żaby oraz granatowiec i figowiec XXL; Ewa6363

13. **Butterflies**

**Butterflies** Czeladnik forum

Sadzonki ewentowe-2xl,a do "zagadki świtu" brakuje niestety jeszcze 56 szt.ektoplazmy:sleepy:
    Posiana cebulka i za 4h przekonam się czy ten tak pożądany Misio będzie mój:)

14. **Zack**

**Zack** Naśladowca mistrzów

Słabo mi idzie... Za późno się wziąłem za ten event. Może uda mi się odblokować 3 pokój . Zostały mi zwykłe tajemnicze sadzonki sprzed kilku miesięcy i dostałem buk, czarny bez i Morwę XL ... Ech...
    Dożynki pójdą mi lepiej. Już się przygotowuję.
    Powodzenia tym, którzy jeszcze nie skończyli zadań u kota.

15. ngale

ngale Młodszy ekspert

Event zakończony wczoraj. Odkryłem rano gołębie, orły o kotlarnię czerwoną. Mogło być lepiej, ale ta kotlarnia może być.

kybek93 lubi to.
  16. [Zosia]

[Zosia] Ekspert forum

U mnie z TS pomarańczowe barany,myszy i gołębie nic z nowości,na tyle tysięcy siania badyli to porażka ,aby nagrody siedziały w ukryciu.:(

kybek93 i Keczmer lubią to.
  17. *Happygarden*

*Happygarden* Półbóstwo forum

Z eventowych TS-sadzonki-jakieś 2xl,zagrody-pomarańczowe pszczółki,pomarańczowe owce i rodzynek...żabki:)

kybek93 lubi to.
  18. marcel20082002

marcel20082002 Czeladnik forum

no moi drodzy z Wasza pomoca i po zbiorach prawie mam koniec . niestety zabraklo mi 20 szt ektoplazmy ehhh

19. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Jeszcze trochę czasu jest - posiej coś dłuższego, jeśli masz zapas SN, to na dużych polach z SN, powinna się zebrać ta ektoplazma :)

20. marcel20082002

marcel20082002 Czeladnik forum

tak własnie zrobilem tylko ze musimy z rodzicami wyjechac i nie wiem czy zdążę
    zebrac

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.