EVENT: Halloween 2014

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 24 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Katon33

Katon33 Zaawansowany

Wczoraj skończyłam event, wykluły się żaby, koty i pomarańczowy ul. Żab nie miałam, cieszę się. Miś siedzi na pnączu i wygląda bardzo sympatycznie 8) Powodzenia życzę wszystkim.

2. *emer*

*emer* Półbóstwo forum

event skończyłam w piątek rano. od tego czasu 245 wypadajki na plusie, szkoda,że nie można się podzielić z tymi,którzy jeszcze walczą.
    ale trzymam kciuki!

_KUBA2004_ i ankak106 lubią to.
  3. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

No i finito [koniec] eventu.
    Nawet zostało trochę roślinek w stodole a ektoplazmy na plusie 159 ( tylko na eventowych)

Event był wykonywany na głównej, dzikiej i tak 2/3 Bahamy.
    Leśna jak zawsze pozostała w drzewach i parę zagród osłów i garncarni.

Posadziłam dwie sadzonki na wyspie i postawiłam jedną zagrodę.

Powodzenia tym, co jeszcze muszą orać :)

kybek93 i ankak106 lubią to.
  4. -Malutka99115-

-Malutka99115- Czeladnik forum

Jak Wy to robicie, że jesteście już po? Stosowaliście SN i jakieś wspomagacze? Ja dopiero jestem w 6 pokoiku, a sieje codziennie bez wytchnienia... :(

Keczmer lubi to.
  5. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

SN tylko na dwa-trzy pierwsze rozsiewy, wtedy na dużych polach ze wspomagaczami (chutney i dopalacze na SN czyli biała niewinność i ewentualnie kerststol).
    Później już małe pola, woda (zwykła kupa robi się bezsensownie droga) plus oczywiście bez przerwy chutney.
    Skończyłam wczoraj wieczorem :)

gosiagosia60 lubi to.
  6. An-ia

An-ia Młodszy ekspert

Myślałam, że event skończony, a tu mi zabrakło 9 wypadajek. Koniec będzie wieczorem :)

7. iza_79

iza_79 Książę forum

no i graty :)
    ja skończę dziś, brakuje 90 ektoplazm. do wieczora powinnam nazbierać.
    I przy okazji dzięki wielkie tym, którzy z dobroci serca wysłali mi wypadajkę :)
    Misio coraz bliżej, już się nie mogę doczekać

zzizzie lubi to.
  8. myszulka

myszulka Ambasador forum

i ja tez event skonczylam, misiem sie wcale nie zachwycam. Ze zagrody zagadki wyskoczyl kogut, ktory strasznie duzo zre.

Keczmer lubi to.
  9. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Bry
    powinnam skończyć za ok 2 godziny, jak dojdzie reszta niebieskiego zielska ;)
    tsadzonki super wyrosły- karambola i mango xl- nic tylko się pośmiać, jak zdobędę tzagrody zastanowię się, czy w ogóle warto je stawiać ;)
    wypadajek brak jeszcze 21 i pewnikiem wylezą :p

kybek93, ankak106 oraz 0olimpia0 lubią to.
  10. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

To i ja się pochwalę bo jeszcze "męczę" ten event -buuuuu :oops:
    "Wiara czyni cuda" i dlatego wierzę że ukończę w całości;):)

11. Pracuś57

Pracuś57 Mieszkaniec forum

Witaj ImienniczkoxDTeż męczę się prze-okrutnie, ciągle mam jakieś wtopy, a że robię na 2 polach z wodą to się ciągnie nie miłosiernie. Coś mi zżera zasiewy na głównej łące:mad:

12. -klaudia88-1988

-klaudia88-1988 Zaawansowany

Ehhh ja eventu niestety nie ukończę. Sieję jeszcze kapelusznika i brakuje ponad 200 ektoplazmy :oops:

13. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

sabcia7, zapraszam tutaj.

14. lussi_ja47

lussi_ja47 Czeladnik forum

A ja tez nie zdąże, zostalo mi jeszcze 2 zadania, moze to przedostatnie jeszcze uda mi sie zrobic
    :)

Keczmer lubi to.
  15. hanusia109

hanusia109 Okazjonalny autor

ja skaczylam siac tylko wypadajek malo jak macie za duzo to przyjme

16. Keczmer

Keczmer Aktywny autor

Nie dość, że event się kończy w niedzielę, kiedy także na cmentarze się jeździ, zamiast w poniedziałek...
    To jeszcze wypadajek nie ma.
    Z pola róż "aż" 20 sztuk, z pól z tym czymś niebieskim, z każdego pola po 10-11 sztuk.

Na Fantasyramie z roślin eventowych wypadajki dobrze lecą, a tu zawsze problem.

Ale eventu i tak nie skończę - cały czas c.m.j. a i tak roślin za mało.
    Chcę zdobyć pnącze chociaż, brakuje 55 wypadajek - rośliny rosną, do jutra rana się uzbiera mam nadzieję.

Ostatnie edytowanie: 1 listopada 2014
  17. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Dzień dobry, gratuluję wszystkim zdobywcom misia :)
    Ja też go wczoraj zgarnęłam, ale nadal bardziej podoba mi się domek ;)
    No i chwalę się zdobyczami, bo nie wypada sie nie pochwalićxD:p

Na wyspie powitała mnie pistacja i mango xl
    A na farmie pomarańczowe indyki, pomarańczowe ryby i żółta mleczarnia dla kóz- same rarytasy można powiedzieć;)

Za tych co sie jeszcze męczą z ektoplazma i roślinkami trzymam kciuki :)

morellaa i _KUBA2004_ lubią to.
  18. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Misio jest już w końcu u mnie xD Teraz spokojnie na cmentarze mogę ruszać .

Keczmer i _KUBA2004_ lubią to.
  19. wiewiorka721

wiewiorka721 Aktywny autor

ja jeszcze nie ukończyłam ale za dwie godziny będzie koniec,z tajemniczych sadzonek dostałam 2x wianowłostkę królewską,jeśli ktoś ma życzenie na gt chętnie podaruję:D

20. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Wiewiórko a liczy się kolejność wniosków? To ja miałabym życzenie, bo nie mam takiego drzewka. xD
    Pierwsza!! xD Wstałam o czwartej nad ranem, żeby wreszcie miśka mieć u siebie. :oops:xD To już chyba uzależnienie w pełnym rozkwicie. Nie miałam na szczęscie kłopotów z wypadajkami. Z samych tylko eventówek wypadało ich pod dostatkiem. Same Fredki w tym evenciku. Jak nie misiek Fredek Kruger, to czarownica na odkurzaczu, która nieodparcie kojarzy mi się z Freddiem Mercurym xD i pewną piosenką Queen ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.