EVENT: Halloween 2014

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 24 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mahartka

mahartka Baron forum

jeszcze ze dwa zbiory niebieskiego czegoś i event dla mnie zakończony :) celem są sadzonki na wyspę i zakładam że się uda ;) posadzę je a potem zacznę uzupełniać braki w stodole ;)

mieczu lubi to.
  2. juliuszka

juliuszka Generał forum

Sprawdzone organoleptycznie: Oddaje wszystkie te, które nie zaczęły swojego działania.

3. magosiek34

magosiek34 Naśladowca mistrzów

A ja spokojnie sieję i zbieram. Na wypadajkach utknęłam w 7 zadaniu, co wziąwszy pod uwagę stan ze startu (28 wypadajek!), jest niezłym osiągnięciem :)

Z bahamowych niespodziewajek jestem zadowolniona: pistacja i mango XXL (chyba ktoś wie, że zbieram :)

mieczu, kybek93 oraz morellaa lubią to.
  4. _KUBA2004_

_KUBA2004_ Baron forum

Właśnie pozbierałam brakującego kapelusznika dodałam do misji a tu zonk 3 wypadajki zabrakły aby ewent zakończyćxD:cry: no cóż misia rano przytulę :inlove: z sadzonek wyrosła karambola i pandanus xl :(
    Dobranoc wszystkim :) powodzenia dla jeszcze walczących .

Ostatnie edytowanie: 30 października 2014
  5. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Walczyć, to ja tam nie walczęxD Po prostu robię event jak zwykle, czyli lajtowo - w tempie dostosowanym do mojego trybu życia i możliwości czasowych;)

Wypadajki zdaje się, że już mam wszystkie - 822 szt. Zostały mi niecałe 2 rzuty niebieskiego zielska - pójdzie dziś na noc i jutro na noc. I 4 rzuty czerwonego zielska - raz posieję dziś po południu a pozostałe 3 zasiewy gdzieś tam do niedzieli spokojnie się wpasują:)

feniks1414, 0olimpia0 oraz mieczu lubią to.
  6. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam raniutko:)
    Właśnie odkryłam swoje tajemniczości i nie jest tak źle jak zwykle:p
    Na wyspie-kiwi XXL i pistacja,a na farmie-szopy,gołąbki i żabki.
    Grunt,że nie ma żadnej XL-ki,ani nic żółtegoxD
    Powodzenia i zadowolenia życzę
    :D

7. *emer*

*emer* Półbóstwo forum

gratuluje żabek przede wszystkim :)
    ja właśnie event skończyłam, zagrody postawiłam,może i mi się coś potrzebnego i niezwykłego trafi :)
    powodzenia dla walczących, macie jeszcze 58h, a to dużo czasu. :)

8. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Dzięki serdeczne:)
    Życzę Ci żabek i innych,samych superowych odkryć i dołączam się do życzeń dla wszystkich,którzy jeszcze nie skończyli eventu:)

9. dzeniu_ck

dzeniu_ck Koneser forum

no evencik zakończony, robiony na spokojnie, bez wiekszego ciśnienia:)

Gratulacje Tym którzy skończyli oraz powodzonka tym którzy jeszcze walcza:)

10. mieczu

mieczu Baron forum

do ukończenia eventu zostało mi jeszcze 69 ektoplazmy, rano pozbierałem ostatnie potrzebne koszmarno-eventowe roślinki, tak więc paskudny misiu przybywam ;)
    ...ja również jestem zdania, jak co poniektórzy tutaj, że poza pełnią bardziej opłaca się ten cukrowy domek trzymać w ogrodzie ozdobnym ze względu na SG...

11. Mojabonanza

Mojabonanza Mieszkaniec forum

Dzień dobry
    to i ja się chwalę- event skończony, misio siedzi na pnączu (należę do grupy zakręconych na jego punkciexD), sadzonki na wyspie to dwie xl, z zagród trafiły mi się chomiki, bociany i żabki. Żabami mnie uszczęśliwili bo ich nie miałam:inlove:.

12. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Zamknęłam (czy otworzyłam raczej) 6 skrzynkę,wieczorem powinnam mieć koniec z 7.Domek stoi w Ogrodzie,misiu do jutra jeszcze musi na mnie poczekać ;)

13. Sekme

Sekme Generał forum

Dzień dobry :)

Dziękuję. Dobrze wiedzieć :)

0olimpia0 i mieczu lubią to.
  14. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam

event skonczony,pnacze uruchomione :)

GRATKI dla wszystkich co juz skonczyli ,trzymam kciuki za walczacych :):):)

15. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Bry-.- mi cos ten event nie sprzyja :oops:-.->:(rano zebralam,posadzilam...zadowolona lece przed spoldzielnie ...i sie okazalo ze wcale nie musialam siac bo mialam komplet...a dzieki temu ze zasialam musze czekac bo mi brakuje 400 kapelusznika...tego drugiego badyla mam za to 2000 za duzo..:oops::sleepy:yhhh zakreconym byc ..:music:xDxD:cry::cry::cry:

16. hellwis

hellwis Generał forum

Witam z rana evant skończyłam wczoraj na noc wystawiłam TS na wyspie granat i jakaś xl , a z stajennych czerwone osiołki , czerwona kotlarnia i kotki tylko nie wiem czy ta kotlarnia ma też podstawę czy jak ją ściągnę to tylko czerwona nakładka zostanie w pasku

17. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

powinna miec podstawe...ale fajne Ci zagrody wyszly :)

feniks1414, kybek93 oraz dzeniu_ck lubią to.
  18. hellwis

hellwis Generał forum

Dziękuję też jestem zadowolona;););)

19. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Nadciągają chmury!!!! Łącznie ponad 12 tys. zielska do końca (7 i 8 zadanie). Ciemność, widzę ciemność!!!
    Muszę sprawdzić,o której godzinie w niedzielę koniec.

EDIT
    Dobra,sprawdziłam - do 17 czyli trochę się przejaśniło ;)

Ostatnie edytowanie: 31 października 2014
    feniks1414, kybek93 oraz gosiagosia60 lubią to.
  20. Agunef

Agunef Naśladowca mistrzów

też dostałam czerwone osiołki :)
    pozostałe to chomiki i koty- czyli kolejne do kompletu...
    a na bahamie karambola i mandarynka xl -czyli bez szału.....
    ale event skończony i to najważniejsze :)

_KUBA2004_ i morellaa lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.