EVENT: Halloween 2014

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by BA_Musa, Oct 24, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    U mnie Misiek Nożycoręki jest już na faremce :)

Pozdrawiam wszystkich i życzę szybkiego ukończenia eventu :)

2. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Tak se myśle że właśnie mogą to testować bez naszej wiedzy :)

Ja jestem w 6 pokoju, i nigdzie się nie spieszę bo mamy czas.

Iza_79

Ta gra to na NK, ale zabroniona jest reklama na forum, zaczyna się na Happy

3. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Tak się prezentuje mój misiek na pnączu:D

4. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

No to jestem w siódemce, badyle prawie w komplecie, wypadajek oczywiście malutko... jakoś nie potrafię się tym przejąć, spoko wylecą, nie dziś, to jutro ;)
    A jakby co, to szklarniowe róże pędzone baobabami pomogą ;)

Ech, ktoś tu pisał, że ten event jest "przyjemny".
    Dla mnie jest nudny i mozolny :(
    Tylko misio na deser ratuje sytuację :inlove::inlove::inlove:

5. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Powinnaś napisać do BP prośbę,żeby w eventach częściej dawali "szkaradki"xDZ większą "przyjemnością"byś sobie je robiła :pxD

6. zzizzie

Fakt, im bardziej coś jest słitaśne, tym bardziej mnie odrzuca 8)

Ale nawet jeśli chodzi o mroczne itemy, to ja wybredna jestem, z tych szkaradek dostępnych do tej pory tylko misio wzbudził we mnie gorące uczucia, reszta jest szpetna (choć teoretycznie szkaradna).

7. juliuszka

juliuszka Generał forum

Dzieńdoberek !

U mnie koniec:

8. *emer*

*emer* Półbóstwo forum

w takim razie najmocniej przepraszam za wprowadzenie w błąd, byłam święcie przekonana,że jabłecznik działa na wypadajki.
    w temacie dosiewam cały czas kapelusznika, wypadajek brak 98szt.

Dorota1020, 0olimpia0 and morellaa like this.
  9. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dzień dobry :)

Gratulacje dla wszystkich co evencik już skończyli :) ...... szybciutko Wam poszło:)
    Ja zaczynam być zła sama na siebie ...... uparłam się, że zrobię event pomalutku..... no i tak sieję i sieję i sieję sobie .... i do misia jeszcze daleko:eek:

Miłego dnia życzę :)

10. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

mi 97 wypadajek brakuje czekam na miśka,ale pewnie jutro nazbieram wypadajki

11. Sekme

Sekme Generał forum

A to ja żółtodziób jestem - gdy się rejestrowałam 11 września 2010 r., tego już nie było.
    Chociaż... jeśli tylko sąsiedzi mogą podkradać plony, to ta funkcja wcale nie jest taka zła... ;)
    Niebezpieczeństwo kradzieży można zażegnać usuwając wszystkich nieznajomych sąsiadów. Ale za to z taką funkcją dwie/trzy/... farmy legalnie mogłyby robić jeden event... 8)
    Aż tak głupie BP chyba nie jest ;)

Za 2 minuty zgarniam kolejne zielsko... jakoś się to dłuży...

Last edited: Oct 30, 2014
  12. farm_erka

farm_erka Czeladnik forum

Witam Forumowiczów ! Jak Wy to robicie ze tak szybko konczycie eventy? Dla mnie kwota 30 tys wypadajek jest nie do ogarniecia!

13. kgospoda

kgospoda Forum Pro

Roślinki trzeba sadzić na małych polach z CMJ - u mnie jedne już w komplecie, drugich brakuje jeszcze 2 tys....
    Pokój nr 6 zaliczony, niestety wypadajek bardzo brakuje (po 6 pokoju mam tylko 12)- jak ktoś może dopomóc to chętnie się odwdzięczę teraz lub prezentami po evencie :)

14. zzizzie

To ja już zbieram badyle do ósemki :)
    Byle szybciej, bo patrzeć na te badyle nie mogę (nie dlatego że brzydkie, tylko powodują u mnie objawy ostrej deprywacji zmysłowej, ileż można siać tego samego na okrągło - i tak dobrze, że można stosować płodozmian).
    Tego kombajnu czyli super nagrody mam jeszcze 22 h, a siewnik i reszta kończą się za 3,5 h... i teraz się właśnie zastanawiam, jak to rozegrać, ręcznie siać nie będę (bo nie i już), ale jeśli kupię jeden siewnik, to mi zostanie (bez sensu).
    Po odebraniu nagrody w postaci kombajnu jakoś straciłam resztę zapału do kupowania czegokolwiek od pana Varuna... więc coś mi się wydaje, że do misia doczłapię na kuponach.
    Mam alergię na cwaniactwo i pazerność, pokazać zaświadczenie od alergologa...? 8)

15. ZieloneBukowo

ZieloneBukowo Naśladowca mistrzów

Roślinki już mam....
    wypadajek brakuje jeszcze 9 sztuk:p
    Marchewka posiana;) zobaczymy czy coś wypadnie.
    Misiu ... nadchodzę :inlove: :D:inlove:

16. visa77

visa77 Komandor forum

Miałam nadzieję że TS-y będą lepsze ale tylko kumkwat i liczi w rozm XL :) a jeśli chodzi o evencik to 5 pokój zrobiony :D

17. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Uff koniec,farma wrocila do swojego normalnego wygladu, mis nie taki straszny, sadzonki na Bahama hmmm mogłoby ich nie byc, teraz czekam na stajennych by sie pośmiac;)

kotwbutach. likes this.
  18. nana290159

nana290159 Książę forum

No to w 7 rozsiadlam sie, jak basza , wygodnie.

draculik34 and ZieloneBukowo like this.
  19. 77marzena77

77marzena77 Młodszy ekspert

witajcie własnie wyrósł kakaowiec xl i granatowiec :wuerg:
    wypadajek brak jestenm na 6 zadaniu , mysle ze zaczną wypadac bo nie jest wesoło

draculik34 and 0olimpia0 like this.
  20. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Witam. Zajrzałam na rynek.. i słów brak... Oj zatęskniłam za zwykłą kupą z kola fortunyxD Ciekawa jestem, czy ktoś też ma tak, jak ja xD
    Qupa już po 243 SG za jednostkę. :eek: Kapelusznik na samej wodzie rośnie i rośnie..końca nie widać :cry:Straszę z 6 kartonu, jak Halloween, to Halloween. :p

ZZIZZIE . Dziękuję i tu :D

draculik34 and zzizzie like this.
Thread Status:
Not open for further replies.