EVENT: Halloween 2014

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by BA_Musa, Oct 24, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

Tak czekają jak ludziom zrobią się chwasty na polach i nie będzie wypadajek to będą musieli kupić,ja mam długo rosnące ale od wczoraj to zaraz pewnie będą nici z tych roślin

feniks1414 and kybek93 like this.
  2. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Spokojnie to tylko awaria, a obiekt Twych westchnień i snów ... pikselowy. Nie ucieknie. ;)Pierwszy raz zrobiłam pełnię bez kombajnu i siewnika. I podlewałam. !!8) Nawet czasem za rozrzutnik qupy robiłam O matko jedenasta.:cry:.Mój nadgarstek.:cry: Teraz sobie odpoczywa.:p I tak mi dobrze, że dobrze mi tak xD

P.S. I w ogóle przestań się już ślinić do tego misia.-.- On i tak cię nie pokocha. Krolika woli. Patrz, jak mu się oczy do futrzaka świecą xD

Last edited: Oct 27, 2014
  3. jacekf

jacekf Komandor forum

no i gdzie ten poczatek eventu ... stoje jak glupi w tych gumiakach, z sierpem tatowym w dloni, stopy i dlonie spocone , wzrok dziki i oczy przekrwione a tu nic...... ja chce pracowac na roli ........ ;);););)

4. -klaudia88-1988

-klaudia88-1988 Zaawansowany

Brrr >:(jak event się zacznie o 18 to się nie załapię,bo jadę do pracy... jeden dzień w plecy :(

5. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

A ja wpadłam szybko do domu. Widzę, że na zegarze jest event. Odpaliłam kombajn. Zebrałam, co mi urosło a tu enetowych roślin nie ma >:(

6. jakleci.natalia119

jakleci.natalia119 Aktywny autor

A to ci hecaxD....a ja włączyłam kombajn i dobrze ,ze nie zebrałam jeszcze....ale te kilka godzin kombajnu już mam w plecy:(

7. mysza199710

mysza199710 Koneser forum

Lubię grać na normalnych zasadach, jeśli ma być początek eventu o 14 tak ma być i basta.Wiadomo oprócz roślin do wysiania liczą się i wypadajki podczas zbiorów i każdy czeka ze zbiorem, bo nagrody fajne więc?Roślinki do eventu rosną krótko i tu może być haczyk z wypadaniem podczas zbiorów ekoplazmy!Np od pojawienia się hodowli osłów z pól nie wypadł mi ani jeden złom z pól i zagrod dosłownie zero mimo siania czosnków, orzechów i cebuli itd!

feniks1414 and Renia1920 like this.
  8. florentyna

florentyna Analityk forum

Również nie lubię spóźnialskich :) mogę zrozumieć "studencki kwadrans", ale mogli napisać konkret, np godzina 17 i koniec. A tak co mamy robić? Chyba gadać tu nie na temat (piwo, ciacha itd,) aby banów nałapać hihi
    PS. mi wypadł ten złom przez 3 dni ze zbiorów

feniks1414 and mysza199710 like this.
  9. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

dobra, spóźnienie-spóźnieniem, ale po co wstawiali znaczek eventu do zegara?! >:(

feniks1414 and mysza199710 like this.
  10. ka_ro

ka_ro Ekspert forum

kurcze... przelogowuję się co kilka minut, w nadziei, że może dadzą wcześniej, a tu nic.... cebula mi kiśnie :cry: to ja może sobie poczłapię na rowerek dla zabicia czasu :music:

11. florentyna

Kiszona cebula... hmmmm to mogłoby być ciekawe doświadczenie :)

feniks1414, kybek93 and NASTKA.BURAN like this.
  12. ka_ro

ka_ro Ekspert forum

-kangoo- u mnie np. nie ma w zegarze eventu halloween, jest tylko pnącze halloweenowe

feniks1414 likes this.
  13. jacekf

jacekf Komandor forum

po tylu latach pracy na farmie - to bedzie blysk.......:)

14. florentyna

U mnie też nie ma w zegarze ewentu.

feniks1414 likes this.
  15. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

To nie znak eventu, tylko przekierowanie do slepu na zakup pnącza i itemów.

feniks1414 likes this.
  16. ka_ro

ka_ro Ekspert forum

florentyna, doświadczenie może i ciekawe, ale ten "zapach"... jak się rozlezie po całej farmie, to mi osły pozdychają :wuerg:

feniks1414 and Tralanetka like this.
  17. ngienia63

ngienia63 Młodszy ekspert

wole małą czarną.

feniks1414 likes this.
  18. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Obliczył może ktoś ile rosną te paskudztwa eventowe z białą niewinnością+woda+qupa+SN ?

feniks1414 likes this.
  19. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

no fakt :( kurde >:(

feniks1414 likes this.
  20. florentyna

no właśnie o tym zapachu pisałam hihi :) szukam tego mieszczucha, który projektował planszę gry - pod płonącą świeczką postawił bal siana, chyba chce podpalić farmę :) to przez niego to opóźnienie jest :)

feniks1414 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.