Opinie Event Grzybobranie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 12 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kathea

Kathea Baron forum

Myślałam że już większego bagna z tegoroczną wTOPą nie może być, ale jednak się myliłam.

2. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

No po prostu cudnie, jedna głupota goni drugą ale pomysł to iście szatański, żeby osłodzić okrojone nagrody kombinatorom :D :D :D

3. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Ten dzem to pewnie dla tych uczciwych co tak długo czekają na nagrody.

4. jacek544

jacek544 Wyjątkowy talent

Śmiech mnie ogarnia,jak czytam informacje Administratora o dożynkach TOP1000

5. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Poczytałam wszystko,bo miałam zaległości i powiem tak:za rok dla tego dżemu udział w TOP-ie wezmę...:D A na poważnie,to żenada jakaś w tym roku jest a nie wielkie,farmerskie święto -.-

6. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Poczytajcie dokladnie to OO ,,przeciez tam nie ma mowy o tym,ze dzem otrzymaja wszyscy z listy;) jest natomiast mowa o tym,ze zostanie on dopisany osobom ktore,otrzymaly wszystkie nagrody,,,,

7. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Norbi,litości...DŻEM?????????????????????????:D

8. litkajestem

litkajestem Moguł forum

jak zwal tak zal, ale sam powiedz, ze taki rarytas kazdy by chcial i teraz zaluje ze nie bralam udzialu w TOP, pomijajac te inne nagrody, tez DZEM ROZANY walnol mnie na kolana, och ja biedna nieszczesna, tyleeee stracilam:cry:xDxDxD:cry:xD

9. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

Jak dla mnie wszyscy, którzy są na liście są wygrani, bo jak nazwać tych co maja okrojone nagrody ? Gdyby przestrzegano reguł nie byłoby takich niedomówień, wygrani byliby wygranymi a Ci co kombinują ponieśliby karę a tak to tworzy się bałagan, niesmak który niestety pozostanie na długo :(
    I nie chodzi o to co dodano tylko że nagina się regulamin w zależności od widzimisię BP :(

10. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Róże ładnie pachną...i pewnie dlatego ten dżem różany.

11. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Może by warto screena zrobić ile tych dżemów ma się w spiżarni bo jak zaczną dopisywać jak złote banany a potem odpisywać to tak w razie "w" jakiś dowód by był. Ja mam tylko jednego xDxDxD

12. .Diana..

.Diana.. Czeladnik forum

Tak trzeba policzyć sobie dżemiki zrobić screen,aby później nie zostać oszukanym...
    Teraz to się robi jedno wielkie szambo i w nie wpadliśmy i ciężko nam się będzie z niego wydostać . Ta gra wielu uzależniła i nie wyobrażają sobie bez niej życia,ale jak tu grać skoro nasza kochana firma robi z graczy nie napiszę kogo,bo nie chcę obrażać nic nie winnych zwierzątek. Normalnie żenada :wuerg::wuerg::wuerg:

13. grazyna19547070

grazyna19547070 Naśladowca mistrzów

BP musi najpierw dopisac a pozniej zabrac zeby innym dac-tak bylo z bananami.

renia111979 i .Diana.. lubią to.
  14. juliuszka

juliuszka Generał forum

Dzieńdoberek !

Dwa dni mnie nie było na farmie i co?

A to:

26.11.2015 przed awansem na wyspie

30.11.2015 - powinno być 549 !

EDIT:
    A nagród nadal nie mam...

Ostatnie edytowanie: 30 listopada 2015
  15. .stokrotka1951.

.stokrotka1951. Chodząca legenda forum

Ja również myślę że ten dżemik różany to taka rekompensata za opóźnione nagrody dla tych którzy ich nie otrzymali w pierwszej turze.

16. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

witajcie :)

o godzinie 14.08 pojawiło się ogłoszenie dotyczące dopisywania złotych bananów, skrypt miał działać około 30 minut,rozumiem, że to te które nam zabrali po błędach za TOP - czyli 3 sztuki
    no i w związku z tym mam pytanie, do osób które dostały już nagrody za TOP wcześniej - czy dopisało Wam te 3 złote banany?
    mi dopisało razem ze wszystkimi nagrodami, później odjęło i teraz nic się nie zmieniło

17. godia17

godia17 Fanatyk forum

Mi nic nie dopisali :( Prowadzę rozmowę z PT , ale jest ona jednostronna.

18. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Hejka :)

Ja nie dostałem tych 3 sztuk i czekam

19. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Niestety ale mi nic nie dopisało.
    W ogóle to ja już rachubę straciłam . Miały być za Top , potem za event wyścigowy i jednego jeszcze od Kociany dostałam w czasie tych błędów. Teraz przeszłam poziom to 5 szt mi dopisało do tych które miałam .

20. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

To tak jak u mnie, też 3 wygranych bananów nadal nie ma.
    Zdaje się, że to wszystko pojawiło się jedynie w OO8)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.