Event - Farma na lodzie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika michal01096, 2 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. michal01096

michal01096 Stary wyjadacz

Hej mam pytanie ile talarów dostajemy z jednej mini gry? Bo potrzebuje obliczyć ilość potrzebną do wykonania minimum (samo pnącze + itemy na nie)

2. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

to zależy jak ci będzie gra szła, na każdą wejściówkę do minigry, przysługuje 5 prób dotarcia do bramki :)
    a z tego co czytam na forum plansze będą w losowej kolejności, jak liczyłem wszystkie talarki od plansz 1 do 7 to dotarłem do 93 talarków, kolejne są trudniejsze :) dużo przeciwników blokuje drogę

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

4. michal01096

michal01096 Stary wyjadacz

Jeśli to będzie wyglądać na te minigry z eventu piłkarskiego to zawsze max talarków. Czyli będzie mi trzeba wysiać minimum podane w tabeli, no trudno. Dzięki za pomoc i życzę miłego dnia i udanego eventu :D

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, dziękuję, wzajemnie powodzenia w evencie i miłego popołudnia życzę a skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.