Event - "Dom na wzgórzu" - Antyduchomaty - wymiana, prezenty.

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika MOD_Dragonfly, 17 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _Marchewa_

_Marchewa_ Zaawansowany

wymienię się na antyduchomaty

2. remek63

remek63 Okazjonalny autor

Witam serdecznie,
    bardzo potrzebuję pomocy w uzbieraniu antyduchomatów, do ostatniego itemu brakuje mi jeszcze 20szt. Ze zbioru roślin rosnących 8h wypadło mi tylko 10szt. Czy mogę nas Was liczyć? Może wypadnie mi jeszcze jakieś parę sztuk, ale nie brakujące 20. Proszę pomóżcie, pozdrawiam

3. symfonia12

symfonia12 Forumowy żółtodziób

hej, brak mi 5 szt antyduchomatów ;) gdyby ktoś miał wolne będę wdzięczna ;)

4. neta8

neta8 Młodszy ekspert

witam brakuje mi do ostatniego itemu 39 antyduchomatów, proszę o wsparcie. Tuż przed końcem zbieram demoniankę ale z niej max 12 wylatuje i to nie zawsze.

5. symfonia12

symfonia12 Forumowy żółtodziób

dziękuję wszystkim za pomoc, już mam :) super jestescie!

abask lubi to.
  6. remek63

remek63 Okazjonalny autor

brakuje mi jeszcze 15szt ,osobom, które mnie poratowały już 5szt bardzo dziękuję, proszę pomóżcie...

7. praCÓŚ

praCÓŚ Forumowy żółtodziób

i ja poproszę o pomoc. jeszcze brakuje mi 12szt do zdobycia ostatniego itemu do pnącza. może wyleci z ostatniego zasiewu, ale jeśli jakiejś sztuki zabraknie bedzie przykro

8. M4R1USZ

M4R1USZ Czeladnik forum

Witam wszystkich potrzebuje 16 szt. antyduchomatow. wszystkim kto moze mi pomoc odesle prezenty przy nastepnym evencie.
    ps . Z czego najlepiej wypadaja ?

9. bizonka

bizonka Aktywny autor

Witam,będę bardzo wdzięczna za każdego antyduchomata,kilku niestety brak.Pozdrawiam.

10. -maciejka-

-maciejka- Okazjonalny autor

Potrzebuję dosłownie 11 antyduchomatów do ostatniej pułapki. Jeśli ktoś może pomóc, będę wdzięczna :)

11. anulka1616

anulka1616 Forumowy żółtodziób

brakuje mi do pnącza 40 antyduchomatów :( Bardzo proszę o wysyłnie jak ktoś ma na zbyciu . Z góry bardzo dziękuję za pomoc :)

12. MarcelS

MarcelS Forumowy żółtodziób

brakuje 12 szt anyduchomatów, poratuje ktoś???

13. Curlick

Curlick Czeladnik forum

11 duchomatów mi brakuje :( pomóżcie plissssssss

14. anulka1616

brakuje mi jeszcze 20 antyduchołapów :( dziękuję wszystkim za pomoc i proszę o jeszcze :) mało czasu a wcale nie chcą leciec ze zbiorów :( Chyba nie uda sie odkryć pnącza :( Prosze o pomoc :)

15. gregorg

gregorg Młodszy ekspert

brak mi 7 wypadajek do 1 itiemu prosze o wypadajkijuz tylko 5

16. Dagulka_1608

Dagulka_1608 Mistrz forum

brakuje jeszcze 19 antyduchomatów:cry: pomożecie?
    ja też moge przesłać jak ktoś chce, tylko sówke pisać;)

17. M4R1USZ

M4R1USZ Czeladnik forum

Jeszcze tylko 6 wypadajek ale czas ucieka ;) mam jeszcze 1 prezent do dyspozycji
    Kto pierwszy sowke mi przysle temu odesle

Ostatnie edytowanie: 23 października 2016
  18. magda2007

magda2007 Książę forum

Potrzebne antyduchomaty , może ktoś pomóc?

19. anulka1616

ja nie moge przesłać ale proszę o pomoc jeśli ktoś może :) brakuje mi 20 do odkryciaa pnacza :sleepy::(:cry::cry::cry::cry::cry:

20. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam

Przyjmę kilka sztuk antyduchomatów

Dziękuję

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.