Opinie Event: Cztery światła

Discussion in 'Archiwum - pozostałe działy' started by TL_Mouse, Oct 19, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Posty nic nie wnoszące do tematu eventu usunęłam jako spam. Z prośbami o szaliki i flagi oraz z ofertami chętnych do wysłania zapraszam tutaj : >>>klik<<<.

2. kijjek

kijjek Czeladnik forum

witam mi brak flag ale mam nadzieje do jutra dozbierac,niestety eventu nie skoncze z braku bialych krow no nic moze nastepnym razem

3. suzi971976

suzi971976 Mieszkaniec forum

Witam , jak jeszcze ktoś może poratujcie zawo1213 brakuje mu 25 szalików a rano wychodzi do pracy bez pomocy ani rusz:)

4. suzi971976

suzi971976 Mieszkaniec forum

jeśli ktoś ma potrzebę to slijcie proszę rano sówki ,dziś limit wyczerpałam.

5. Montania

Montania Czeladnik forum

Co za pech, krowy białe wyhodowałam, rośliny nasiałam z zapasem, chorągiewek też mam mnóstwo, Tylko te szaliki.... :mad:

6. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

piszcie jutro i do mnie sówki, pomoge w wypadajkach :p

-katie1234- likes this.
  7. bonamo

bonamo Okazjonalny autor

gratulacje :) ja z tych walczących z szalikami ;) raczej się nie uda, ale na razie się nie poddaję xD

8. Montania

Montania Czeladnik forum

bonamo, witaj w klubie, ja się nie poddaję, wszystko jest możliwe, ludzie są super, dzięki forumowiczom podgoniłam trochę :) ale wciąż brakuje

bonamo likes this.
  9. 11eveline

11eveline Książę forum

Event ukończyłam już jakiś czas temu i nawet trochę o nim zapomniałam. Zerknęłam teraz i widzę, że mam w nadmiarze 1150 flag i ponad 100 szalików. Nawet nie wiem, kiedy wypadły. Chtnie oddałabym wszystkie potrzebujacym. A na poważnie. Jeżeli ktoś coś potrzbuje, piszcie. Rano wyślę.

-katie1234- likes this.
  10. Horejko

Horejko Forumowy żółtodziób

Ja również walczę jeszcze i mam szanse na ukończenie eventu gdyż brakuje mi już tylko 4 szalików do zrobienia 2 paczek, a walczę dalej aby mi nie przepadły białe krówki oddane do zapalenia lampionu. Więc walczymy dalej !!!

11. bonamo

bonamo Okazjonalny autor

to dużą szansę masz faktycznie, mnie brakuje 35 szalików ;) ale na co komu sen w końcu, pancerniki ważniejsze:p

-katie1234- and Horejko like this.
  12. Horejko

Za kilka minut podeślę szaliczek, mnie potrzeba już tylko 1-go, który sam wyskoczy mi na farmie. Będzie koniec !!!!

-katie1234- likes this.
  13. 11eveline

11eveline Książę forum

Nie martw się, pomogę :)

14. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Hura hura hura!!!

Dołączam do grona szczęśliwców,którzy maja event za sobą:)
    Powodzenia pozostały,szaliki jeszcze roześlę,ale to rano:) Kto potrzebujący niech sówkę napisze:) a ma szansę na ukończenie eventu.

morellaa and -katie1234- like this.
  15. Horejko

Właśnie skończyłam event !!! Jestem bardzo zadowolona xD

-katie1234- likes this.
  16. bonamo

bonamo Okazjonalny autor

jeszcze 19:) może się uda:) dziękuję wszystkim za prezenty, jesteście cudowni :D

17. -Pirania2011-

-Pirania2011- Forumowy żółtodziób

A mnie brakuje 11 szt, trochę podeślą sąsiedzi a resztę trzeba będzie "upolować" na polu. Szkoda byłoby nie ukończyć takiego fajnego eventu !!!

18. Montania

Montania Czeladnik forum

Jeszcze 4 szaliki... Dziękuję tym graczom, którzy wytrwali do północy i mi je wysłali. Mam nadzieję, że jakimś cudem zbiorę te ostatnie będąc w pracy :p

19. piegu1

piegu1 Stały bywalec

jeszcze 17 szalikow do pancernikow szalikow mi brak szaliki

20. -AGA0506-

-AGA0506- Weteran forum

z wami brakuje 18 szalikow dzieki a pancerniki blisko i daleko

Thread Status:
Not open for further replies.