Event ,,Czekając na Mikołaja,,

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika XXXmajeczkaXXX, 27 grudnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. XXXmajeczkaXXX

XXXmajeczkaXXX Półbóstwo forum

Witam
    co ze zwrotem oddanych roślin i wypadajek? Napisałam w tej sprawie do PT ,dostałam odpowiedź że trwa weryfikacja to było tydzień temu i od tej pory nie dostałam ani odpowiedzi ani zwrotu tego co mi się należy. Mam napisać kolejne zgłoszenie ?

IRENOWO lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.
    Wszyscy Gracze, których dotknął ten problem otrzymali brakujące przedmioty, Ty również. Sprawdź proszę pocztę, znajdziesz tam odpowiedź z PT.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. XXXmajeczkaXXX

Na poczcie nic nie ma prócz odpowiedzi na zgłoszenie do PT a zwrotu rośliny i wypadajek też nie dostałam

4. SMOD_Atena

XXXmajeczkaXXX odpowiedź jest na pewno, sama osobiście sprawdzałam i odpowiadałam. Sprawdź proszę dokładnie i ewentualnie kontynuuj korespondencję a otrzymasz ponownie szczegóły dopisania brakujących przedmiotów.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. XXXmajeczkaXXX

Pewnie dostałam odpowiedź na konto przypisane do gry do którego nie mam już dostępu no trudno można zamykać

6. SMOD_Atena

Odpowiedź została wysłana również na adres email podany w treści zgłoszenia.
    A skoro można to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.