event chmara i znikające zwierzęta ze stodoły

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Adlyn, 2 kwietnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Adlyn

Adlyn Zaawansowany

Jak w temacie nie jest to fajne i nie podoba mi się ten event nawet jeśli to żart.. to kiepski.. byłby poradnik wiedziałoby się czy robić czy nie. bez poradnika nie powinni puszczać eventu. tak jestem zła. bo nie wiem czy towary o sporej wartości wrócą czy nie.. jest cholernie nie sprawiedliwie... i szlag mnie trafia.. i rzuciłabym większą wiązankę chętnie.. czy ktoś może się dowiedzieć czy owe towary wrócą ? bo jest mi naprawdę przykro.. miałam towaru na ukończenie misji w spółdzielni.. odświeżałam. tak szczerze to chce mi się w tej chwili płakać.. nie jako dla farmera to kiepski żart... uwierzcie...

2. adikab

adikab Ekspert forum

Przecież masz już poradnik, został dzisiaj dodany ;) Błędy które się pojawiają są tylko wizualne, nic Ci nie ginie :) Reszta w poradniku, milej lektury :D

***kacper*** lubi to.
  3. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Zachęcam do wyrażenia opinii w >>wątku<<. Znajdziesz tam również odnośnik do poradnika.
    Czy masz jakieś pytanie związane z tym eventem?
    adikab, dziękuję za pomoc.

4. Adlyn

Adlyn Zaawansowany

wiecie nie wiem czy jest poradnik bo wcześniej nie miałam czasu przeczytać. nie mniej nie podoba mi sie takowy event... poradnik powstał niedawno. ja nie mogłam wejść wcześniej są święta. teraz weszłam . jeśli wróci to dobrze. ale ten event nie jest dla mnie fajnym liczyłam na dobrą zabawę i się zawiodłam... można zamknąć.

5. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

W takim razie zamykam.
    Nie ten event, to następny :)

tigre, mamaiza69 oraz ***kacper*** lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.