EVENT: Bawarskie Święto 2014

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 17 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Dzięki:)
    Jeden wyszynk stoi w ogrodzie.
    Coś w tym może być:)

2. hotaru27

hotaru27 Czeladnik forum

Ehh u mnie też ten wyszynk i królewska gwardia. Po sadzonkowych rozczarowaniach miałam nadzieję, że chociaż skrzynki pozytywnie mnie zaskoczą, a tu kolejna klapa hahaha:) Mega farta mam ostatnio;)

3. malina

malina Forumowy żółtodziób

ja dostałam ze skrzynki pozytywkę "karuzela " tylko nie wiem do czego ona służy, może mi ktoś wyjaśni ?

4. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

z karuzeli dostajesz 5600 PD i maskę tiki -> maska tiki przyśpiesza wzrost roślin z kategorii warzywa na bahamie o 20 %

5. malina

malina Forumowy żółtodziób

wielkie dzięki za wyczerpującą odpowiedż

6. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

a bardzo proszę :)

a ja niestety dostałam powrót nublonów i wyszynk wina.... widzę że wyszynk wina maltretuje większość osób...

7. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Tak jak bobry + i surmia xxl8) Ja właśnie postawiłam swoje skrzyneczki, jutro zobacze co mi wyjdzie, bardzo liczę na pozytywkę:)

8. smerf41

smerf41 Weteran forum

Jednorożec i papierowe serce..czyli całkiem dobrze:) z TS nieśmiertelna surmia XXL i drutownik...no cóż tu całkiem źle:oops:..czyli jakaś równowaga eventowa jest.
    pozdrawiam zadowolonych i tych troszkę mniej:)

9. ngale

ngale Młodszy ekspert

Dostałem pozytywkę "karuzelę", oraz tester wina, w sumie nie jest źle. Z wejściówek 8 SP, a druga czeka na lepsze nagrody na kole.

10. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

hah... ja nie miałam tego "szczęścia" by trafiać na bobry + :p ale za to niedługo odkryje TSy i już się boję że będą surmie... :(

11. felixuss

felixuss Moguł forum

Ja dostałem świnkę przynoszącą szczęście i Wyszynk wina:D

12. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Witajcie,ze skrzynek mam świnkę przynoszącą szczęście i gwardię,no cuż pójdą sobie do paska:mad:.Tesy badziewie to jak tu miało nie być,mam 94 poziom i coraz marniejsze nagrody mi się trafiają>:(:oops:-.-

13. jakleci.ewa102

jakleci.ewa102 Zaawansowany

Ze skrzynek 2x gwardia...nie rozumiem dlaczego podwójnie?>:(

14. -Bagaz-

-Bagaz- Okazjonalny autor

Witajcie:) u mnie ze skrzynek zegar z baletnicą i nublonki, z ts solne i cukrowe:)

15. adajko

adajko Czeladnik forum

mam wrażenie, że nie dotyczy to superpól

16. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

najpierw musisz użyć maski tiki a potem sadzić rośliny

17. MOD_Dotti

MOD_Dotti Guest

adajko Prosiłabym, aby w przyszłości tego typu wątpliwości rozwiewać w dziale Pytań ogólnych - łatwiej jest je nam tam odnaleźć. :)
    Vaiot Dziękuję za czujność i pomoc. :)

18. bealara

bealara Mieszkaniec forum

Hejka :) Udało mi sie zrobić evencik, ale nagrody szałowej za pracę to nie dostałam ;)
    Ze skrzynek - kura baletnica i papierowe serce. Coz - do paska ;);)

19. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Co do kwestii loterii... też tym razem nic wielkiego mi się nie udało zgarnąć, ale... lubię hazard xD, więc ta forma nagród mi akurat odpowiada. ;)

20. Agafarm71

Agafarm71 Okazjonalny autor

hmmmm... szału nie ma - ze skrzynek magiczny renzo i świnka dająca szczęście z drzewek solne xxl oraz drutownik . No cóż, na tym polega loteria... albo się uda albo nie ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.