EVENT: Bawarskie Święto 2014

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 17 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -isia5070-

-isia5070- Okazjonalny autor

est-orko - super jest ta Twoja oktoberfestowa farma, ale najważniejsze - sławojka na honorowym miejscu
    bardzo mi się podoba
    a w temacie - jeszcze 2 zasiewy piernikowych i trochę beczek do wystawienia - event zaczęłam z 1 dniowym opóźnieniem i jakoś tak mi się ślimaczy.

2. Sahar79

Sahar79 Czeladnik forum

Z TS na mojej farmie wyrosły poziomkowiec i nieśplik, moje pierwsze :)
    Za to małżonek pechowiec - dwie jodły XL :p, na pocieszenie z imprezowej wykręcił różową fabrykę strusi o_O

Ostatnie edytowanie: 20 września 2014
  3. evita_1703

evita_1703 Stały bywalec

zabraklo mi do konca 1060 pierników-.- to jeszcze jedno sianie i stawiam beczki z piwem tak ze jutro koniec:D:D:p

4. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Hejka,
    chyba już prawie kończę...
    piernik rośnie, beczki czekają
    Aniu...no nie mogę...co je twoja mysza?????

5. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Nareszcie mam rośliny z głowy a mogłam mieć już rano.Nie wiem o czym myślałam że nie potrzebnie po siałam Cyba że się :inlove:Babeczki będę stawiać dopiero jutro tak że w poniedziałek będzie koniec..

6. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

A mi chyba internet jakoś nagle podupadł na formie, bo mi się farma nie chce wczytać ;( A zaraz kolejne zbiory ukochanych pierniczków :wuerg: ide wyczyścić ciasteczka, czy coś :sleepy:

gretag lubi to.
  7. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Moje drzewka tajemnicze obdarowały mnie jodłą XL oraz cytryną XL:) Nie miałam tych drzew.
    W sumie drzewek mam mało, więc wszystko by mnie ucieszyło a ulepszenia są ok, zawsze to krócej drzewko dojrzewa:)

gretag i 0olimpia0 lubią to.
  8. leloch88

leloch88 Wyjątkowy talent

Daj znać jutro co ci z nich wyszło ;) Ja po ostatnich wygranych TS nie liczę na niespodzianki :) Jedyna zagroda jakiej nie miałam i dostałam to gołębie :)

gretag lubi to.
  9. *emer*

*emer* Półbóstwo forum

maaaatko :D gratulacje!
    za 2h zbiór pierników i beczek

EDIT.
    z imprezowych 8x SP i..... surmia XlxD już 23

Ostatnie edytowanie: 20 września 2014
  10. Menasa

Menasa Forum Pro

Ja czekam do końca eventu, by postawić ts-y. Ale gratuluję szczęściarzom.
    A ze skrzynek coś ciekawego?

11. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam:)
    U mnie jeszcze dokładnie 2894szt piernikowych badyli brakuje no i oczywiście do postawienia beczki czekają.
    Ts-ów nie posadziłam coby sobie humoru nie psuć pigwą czy oliwką xl, niech sobie siedzi w pasku, kiedyś je posadzę.Próby na kole też czekają na lepsze czasy bo na razie na kole nic ciekawego nie ma.Powodzenia wszystkim.

12. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Pierwsze 200 beczek stoi..I postoją sobie.Do jutrzejszego wieczora...

gretag lubi to.
  13. farmerka501020

farmerka501020 Czeladnik forum

mam pytanko - beczki można stawiać kombajnem, czy tylko ręcznie ?? (stawiam wszystkie będzie ok 650 szt.)

14. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dobrzy wieczór :)
    Isia:) ....dziękuję, ale powiedz mi tylko, proszę.....pisząc "sławojka" miałaś na myśli drewniany wychodek czy coś innego??...np. kelnerkę owczą??o_O

Można stawiać kombajnem....tzn. budowniczym :);)

15. farmerka501020

farmerka501020 Czeladnik forum

no to całe szczęście

16. azikowo

azikowo Fanatyk forum

event powolutku robię i skończę w poniedziałek

jak napiszesz sówkę w odpowiednim czasie to morela i czarny bez jest Twój :)

madzik13 lubi to.
  17. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

Witajcie wieczorową porą!
    Mnie chyba dziś przed północą (jak nie padnę )uda się zakończyć sianie piernikowego badylka (raptem zabrakło 277 szt).
    Część beczek dojrzeje do 21 a potem na pole rusza kolejna partia (194).
    Można powiedzieć ,że jutro skończę ten piwny fest.

malpeczka1 i madzik13 lubią to.
  18. smerf41

smerf41 Weteran forum

A ja spokojniutko:)sadzę badyl tylko na głównej i dzikiej..leśnej nie rujnuję..troszkę na baha i tyle, kiedyś..może w poniedziałem uzbieram pierniczki....beczek już prawie 400...wypadajek 102:p...jak badyl się rozsieje to beczuszki postawię....pnacze jak zawsze kusi:)a czy chmurki zdobędę czas pokaże.
    Tym co skończyli gratuluję...tym co już jutro - trzymam kciuki aby tak było..tym co jak ja powolutku....wytrwałości , wielu wypadajek na szybkie zbieranie beczuszek:)

19. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

MI nie chciało się robić demolki na farmie i sieję tylko na głównej i bahamie,jutro wieczorkiem powinnam mieć komplet roślinek i czas na beki:D

20. -isia5070-

-isia5070- Okazjonalny autor

tak - miałam na myśli ten drewniany wychodek z wyciętym serduszkiem
    jeśli dobrze kojarzę to jest właśnie tzw."sławojka" (chciałam jakoś delikatniej to nazwać, ale skoro już padło wychodek- to właśnie o to dokładnie chodziło)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.