EVENT: Bawarskie Święto 2014

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 17 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Witajcie Farmerzy!

Październik stuka już prawie do drzwi, cóż więc bardziej oczywistego niż zorganizować Bawarskie Święto? Na farmie znowu pojawił się Maniek Piwosz, który chciałby Wam zaprezentować swój najnowszy wynalazek. Prawdziwy przebój tegorocznej jesieni to piwna herbata!

Od czwartku, 18.09 do środy, 24.09 Maniek będzie potrzebował Waszej pomocy. Zbierzcie dostatecznie dużo pojawiających się na Waszej farmie torebek piwnej herbaty i zasadźcie całe mnóstwo piernikowych róż i piwnej herbaty, dzięki czemu Maniek będzie mógł sporządzić dostatecznie dużo napojów dla gości, aby następnie z dumą oznajmić, że pora rozpocząć „Bawarskie Święto!“.

Czwartek 18.09.2014 godz. 14:00

Środa 24.09.2014, godz. 14:00

Życzymy Wam wiele zabawy i sukcesów podczas tej akcji specjalnej.

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

2. zielonaprzestrzen

zielonaprzestrzen Stały bywalec

Co tak słabo... :(

3. evita_1703

evita_1703 Stały bywalec

i co sadzicie o evencie?

i co to jest ta cudowna skrzynka?

4. zielonaprzestrzen

to nie taka skrzynka, ze bedzie jakis losowy prezent?

5. maudisol

maudisol Okazjonalny autor

rewelacji to nie ma -.-

6. evita_1703

evita_1703 Stały bywalec

cos z itemów?

7. -_Amidamaru_-

-_Amidamaru_- Nadzorca forum

A to czasem nie coś takiego, jak kiedyś były te skrzynie co można było wygrać np.te pozytywki ?

event taki jakiś.:)
    bez wypadajek ? a ja już posiałam goździki, cóż będzie ok na te torebki do skracania czasu wzrostu czegoś tam.
    znowu sadzenie badyla :)

8. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

czyli najpierw sadzimy róże piernikowe,za które dostajemy beczki piwnej herbaty,potem je siejemy i dostajemy piwną herbatą,którą oddajemy w II etapie,tak?

oraczkks i scyzorck lubią to.
  9. kubalinka90

kubalinka90 Forumowy żółtodziób

i znowu nie ma sp :cry::mad:

0olimpia0 lubi to.
  10. -_Amidamaru_-

na to wygląda :)

11. An-ia

An-ia Młodszy ekspert

Ciekawe jak to wyjdzie. Nagrody takie sobie. Mogli coś jeszcze w tym pierwszym etapie dołożyć.

12. zielonaprzestrzen

13. -szalona-

-szalona- Wyjątkowy talent

troszkę się zawiodłam, no ale cóż poradzić

14. -_Amidamaru_-

15. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Jaki producent takie nagrody. W evencie z kukułkami powiem mu "kuku". W każdym z eventów była SP a teraz albo kup abonament na młyn, albo kup SP. W niebezpieczny wiraż wchodzi farma.

amdep, marmlada oraz gretag lubią to.
  16. amazonka2188

amazonka2188 Forumowy żółtodziób

jestem troszke zawiedziona liczyłam na sp

17. An-ia

An-ia Młodszy ekspert

Te skrzyneczki oferują dość marne nagrody. Chyba, że trafi się na pozytywkę.
    Czekanie na te herbatki piwne może być dość nużące zwłaszcza, że potrzeba ich aż 650

18. Kathea

Kathea Baron forum

Chyba jednak dalej pozostanę tylko obserwatorem i na spokojnie będę sobie sadzić normalne zielska.

amdep lubi to.
  19. evita_1703

evita_1703 Stały bywalec

Sp 0 a liczylam ze bedzie
    nagrody takie sobie nawet te skrzynie zadna rewelacja kazdy item z tych skrzynek mam

20. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

No cóż...Pewnie będę robiła event ale...25 florków,przy moim hojnym w wypadajki serwerze,to już na pewno nie moje...-.-:cry:-.-

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.