event artystyczny ogród

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ~czarodziejka, 27 lipca 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Coś jest nie tak, nie można "wziąść"" klocka i przenieść na planszę ucieka skurkowany spowrotem na boczną planszę.

2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Trzeba klocek "łapać" kursorem za ten kawałek, który chcesz dostawić do pola początkowego (albo do innego kawałka z kwiatkiem tego samego rodzaju). Zasady układania tych kawałków są takie jak wcześniej. Próbuj, w końcu się uda.

Czy masz jeszcze pytania?

3. ~czarodziejka

Ale ja nie pierwszy raz w to gram, dzisiaj jest coś nie tak. Klocek dam dadę złapać i podnieść ale w czasie niesienia ucieka.

4. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

U mnie jest tak jak zawsze, udaje mi się przenieść klocek i położyć. Z innymi rzeczami miałam problemy przelogowałam się kilka razy i chyba jest ok.

5. ~czarodziejka

Poczekam z graniem do jutra może się coś polepszy, można zamknąć.

6. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

~czarodziejka, jedyne co Ci mogę poradzić, to standardowe czynności ("wyczyszczenie" przeglądarki, wypróbowanie innej). Minigra działa jak zawsze, sama zobacz:
    ezgif.com-optimize.gif

Gdyby coś złego się działo, mielibyśmy masowe zgłoszenia.

Skoro jednak prosisz o zamknięcie tematu, zamykam go.

yvonnege_, dziękuję za pomoc:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.