event a drzewka i zagrody

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika HMJS, 25 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. HMJS

HMJS Stały bywalec

Gdzie mogę się dowiedzieć jakie drzewka i zagrody mam możliwość uzyskania z tajemniczych nagród podczas tego eventu? Bo póki co uzyskuje same drzewka i zagrody .... najogólniej ujmując mało ciekawe. Z góry dzięki za odpowiedz :)

2. Kathea

Kathea Baron forum

Zagadkowa zagroda "Smok"
    >>KLIK<<

Zagadkowe drzewo "Mekong"
    >>KLIK<<

Tropikalne zagadkowe drzewo "Tortuga"
    >>KLIK<<

HMJS i ania1713 lubią to.
  3. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

@HMJS

Witaj,

Dziękuje Kathea za pomoc.

HMJS pamiętaj proszę że nagrody z TS(Tajemnicze sadzonki/zagrody) są przyznawane losowo. Co oznacza, że jak to zostało ujęte "mało ciekawe" nagrody mogą wypaść. Możliwe nagrody zostały podane w linkach zaprezentowanych prze Kathea.

HMJS lubi to.
  4. HMJS

HMJS Stały bywalec

Dzięki za odpowiedz, z tego co widzę w ogóle nie można na nic "nowego - np. łabędzie" liczyć z tych drzewek lub zagród :(

5. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Nagrody są losowe, jednak jest zawsze kilka edycji TSów, stąd wyszczególnienie. Jednak zagrody/drzewka są losowane losowo.

Czy masz może jeszcze jakieś pytania ?

6. HMJS

HMJS Stały bywalec

Nie, już nie mam pytań, dzięki.

7. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Ciesze się, że mogłem pomóc.

Dalszych pytań brak, związku z tym temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.