Opinie Event: 7 dni do Halloween

Discussion in 'Archiwum - pozostałe działy' started by BA_Czerwona, Oct 23, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Masz 100% racji.

Takie prezenty mogą sobie wsadzić :mad:

alekar and kybek93 like this.
  2. abask

abask Fanatyk forum

Rzeczywiście, tam, gdzie na stanie jest mniej niż 10 FL to się nie da odebrać prezentu

Dzisiaj są 3 upiorne doniczki :(

PiraSolo likes this.
  3. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Moja dynia też dzisiaj zamknięta, a przecież nic nie zmalowała. Mam dwa florki na koncie zatem... widzenia nie będzie :D

gadek, eliza9070 and -katie1234- like this.
  4. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Niby fajnie z tym kalendarzami, ale faktycznie nie dopracowane bo zawsze coś... To kokosy sie nie otwieraja, prezenty wieszaja lub dynie florkow szukaja :D

0olimpia0 and Goldmaster82 like this.
  5. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Jakby było zawsze wszystko dopracowane to nie mielibyśmy o czym gadać , a raczej na co ponarzekać :p
    Florki albo...psikus :D ....Naprawią, tylko ja zapomnę wieczorem tu zajrzeć.

6. -katie1234-

Pilnuj, pilnuj bo jutro bedziesz musial za florki na serio kupic i wtedy bedzie psikus :D

PiraSolo and Goldmaster82 like this.
  7. paulina_pamrowska

paulina_pamrowska Forumowy żółtodziób

super...chce otworzyć a tu się nie da...niestety mam mniej niż 10 fl i sie nie da...

8. farmerka_x

farmerka_x Koneser forum

Ja też mam otworzyć za floreny. Czekam aż naprawią błąd. Miłego dnia.

9. Goldmaster82

Goldmaster82 Moguł forum

Tak myślę sobie, jak dobrze że programiści BP nie zajmują się leczeniem ludzi, bo pomyślcie ile byłoby ofiar śmiertelnych.:)

10. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Gdzie?? :pxDxD
    wolałabym bukieciki co prawda, ale mówią że darowanemu...i tak dalej;)

czekam na wyjaśnienie, co to im sie zadziało,czy faktycznie błąd, czy się komuś dowcip wybitnie wyostrzył;)

11. -katie1234-

Witam Goldmaster82 :) No jakaś racja w tym jest :D Ale przynajmniej była by okazja w kolejce pogadać i ponarzekać :D

Goldmaster82 likes this.
  12. alekar

alekar Chodząca legenda forum

prezenty jak prezenty, ale niespodzianki za florki :oops:

0olimpia0 likes this.
  13. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

przecież od nocy jest OO że zostało zgłoszone....

14. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Trochę cierpliwości :) Pewnie do godziny 14:00 wszystko zostanie naprawione :)

-katie1234- likes this.
  15. Moskit1

Moskit1 Okazjonalny autor

Mnie oburzyło jak co niektórym nie pasują prezenty :/ jeju może innej beczki może wy mi dać trochę florenów jako prezent ??
    Zobaczymy czy tacy chętni jesteście i tak szczodrze obdarujecie mnie :) Katastrofa

SMOD_Atena and ewus2470 like this.
  16. ralff83

ralff83 Czeladnik forum

A ja otworzyłem za FL, bo spanikowałem aby wieczorem nie zapomnieć otworzyć dyni......:( . Ciekawe czy będzie zwrot FL? Poczekamy zobaczymy

-katie1234- likes this.
  17. -katie1234-

A zabralo floreny?? Bo wiekszosc tutaj pisze, ze nie zabiera florkow...

18. jabolka

jabolka Młodszy ekspert

...ależ biadolicie i narzekacie ..." darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby " - to porzekadło tutaj bardzo pasuje :) ... a ja otworzyłam dynię " niby " za 10 fl no i oczywiście prezent jaki jest taki jest a florków nie zabrało mi :) ...już kilka postów wcześniej ktoś napisał że tak właśnie jest ....więc próbujcie ...:)

edit : być może to jest taka podpucha ze strony BP ...heh :)

-katie1234- likes this.
  19. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

:music:Ja też nie mogę otworzyć prezentu a że florków brak czekam na naprawę:music:

20. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Florków nie zabiera więc nie będzie zwrotów.

Thread Status:
Not open for further replies.