Opinie Event: 7 dni do Halloween

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 23 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

miałam nadzieję, że to ostatni zasiew czubajki, ale chyba jednak jeszcze jeden mnie czeka..... tak więc czekam do 18, a potem jeszcze raz :( no ale 4 drzewka będą :D

kotwbutach., toDzasta oraz -katie1234- lubią to.
  2. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

Cieszę się na ten kalendarzyk:inlove:, oby tylko z dyniami nie było takiego problemu jak z orzechami:p
    które na szczęście mnie osobiście ominęły więc jestem dobrej myśli:)

3. FAJNAFARMAXXXL

FAJNAFARMAXXXL Hrabia forum

Też się cieszę :D może jakieś fajne nagrody będą :p ale najważniejsze , że będzie mroczne drzewko xD

kotwbutach. lubi to.
  4. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Witam

Na wszelki wypadek będziemy robić screeny :) Opłaca się ... tak właśnie robiłam i nie zamknął się żaden kokos.

Pozdrawiam :)

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

kotwbutach. lubi to.
  6. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

mam tylko nadzieję że nie będzie powtórki z rozrywki jak w poprzednim ewenciku z zamykaniem sie okienek ,ja chociaż otworzyłam wszystkie to i tak nie otrzymałam nagrody bo nie z mojej winy okienko się zamknęło

*galinka* i toDzasta lubią to.
  7. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Prezent z pierwszej dyni to 50 x SN :)

8. sylwiajj

sylwiajj Zaawansowany

Dostałam bonus 50 SN, ale obowiazkowo screen zrobiony w razie nieprzewidzianych problemów ;)

toDzasta lubi to.
  9. winiulka

winiulka Ekspert forum

Witam
    pierwsza dynia odkryta
    nagrody zapowiadają sie ciekawe

-katie1234- lubi to.
  10. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

podobnie jak u mnie ,bo już raz się nacięłam i nagroda poszła koło nosa

toDzasta i *galinka* lubią to.
  11. FAJNAFARMAXXXL

FAJNAFARMAXXXL Hrabia forum

Dzień dobry xD u mnie wszystko dobrze- nagrode dostałam, czy może być coś nie tak ? To mój 1 kalendarz, dlatego pytam:)

12. Kasialka

Kasialka Generał forum

Niestety bywało, że nie dopisywało nagród dziennych i tym samym nie można było odebrać nagrody na koniec tygodnia, w ten sposób nie otrzymywało się również nagrody głównej. Trzeba wszystko sprawdzać ;)

toDzasta i FAJNAFARMAXXXL lubią to.
  13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Posty nic nie wnoszące do tematu usunęłam jak off-top. Przypominam, że w tym wątku rozmawiamy na temat
    7 dni do Halloween : >>>klik<<<.

Anetta41
    jeśli nie zgadza się coś na Twoim koncie w grze zapraszam ze zgłoszeniem do PT : >>>klik<<<.

14. hp25

hp25 Forum Pro

U mnie pojawiło się, że II prezent nie odebrałem i moge odebrać za 10Fl

15. lolek55

lolek55 Hrabia forum

Próbowałam odebrać nagrodę i zoonk - "wpłać 10 FL i itd" Normalnie SUPER:cry::inlove:>:(

hp25 lubi to.
  16. iwonanana

iwonanana Baron forum

Bo jutro mozesz go odebrac za darmo

17. jakleci.bozena21

jakleci.bozena21 Mieszkaniec forum

u mnie druga dynia do odkrycia za 10fl czy ktos tak ma?

18. BasiuniaXDjoł

BasiuniaXDjoł Czeladnik forum

hejka u mnie jest to samo.brak możliwości otworzenia drugiej dyni mogę ją tylko za florki otworzyć.nikt mi nie powie że dzień minęłam bo jest 9 po 24,co jest grane:wuerg:

Kasialka lubi to.
  19. 10Rouge

10Rouge Okazjonalny autor

tak ten sam blad, chyba sie spieszyli ;p 2 kup za 10 florenow od razu

20. .stasiu.

.stasiu. Czeladnik forum

witam jest 5 min po północy i jak zwykle oszustwo bp bo jak chcę odebrać bonus z kalendarza to mam + czyli zapłać 10 fl bo się spóźniłeś? halo na co się spóźniłam? jest godz. 00.07 27 października to chyba mam prawo do darmowego bonusu , przelogowałam się dalej nic, chyba że coś żle licze ale pierwszy bonus dostałam godzinę temu więc chyba jednak dobrze liczę?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.