EVENT: 5 Urodziny Farmeramy - Teleporter/baterie i budziki

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika SMOD_Wadera*, 27 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. iwa21

iwa21 Forumowy żółtodziób

Witam. Potrzebuję jeszcze baterii a zostało mało czasu.. Mam nadzieję ze pomożecie :)

2. Bozenaaaa

Bozenaaaa Forumowy żółtodziób

jeśli ktoś może podarować to poproszę o bateryjki :) z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam
    nazwa użytkownika : bozenaaaa

3. BezKitu70

BezKitu70 Czeladnik forum

Witam ! Brakuje mi jeszcze troche bateryjek . Chętnie wymienię się, bądź po prostu przyjmę od dobrej duszyczki.
    Bardzo proszę o pomoc. Jestem tak blisko skończenia eventu , a tak rzadko się to zdarza !
    BezKitu70 :)

4. karolamba

karolamba Baron forum

jesli ktos potrzebuje bateryjek prosze o sówki nick w grze taki jak na forum

5. gimnazjalistka5

gimnazjalistka5 Młodszy ekspert

Witam, u mnie brak jeszcze 70 baterii, posiałam róże, jednak wiem, że aż tyle nie wypadnie... Bardzo proszę Was o pomoc... Liczy się dla mnie każda sztuka :)

6. Gosia2410

Gosia2410 Czeladnik forum

bardzo proszę o baterie

7. WilczyKierz

WilczyKierz Stały bywalec

Brakuje 36 sztuk. Róże rosną, ale nie mam pojęcia, czy jeszcze tyle wypadnie...

8. anak19

anak19 Czeladnik forum

Proszę o baterie,z góry dziękuję:)

9. RudyFelek

RudyFelek Okazjonalny autor

Witam serdecznie,
    ja też zwątpiłem w swoje możliwości i proszę o pomoc, do zakończenia zadania z produktami potrzebuje jeszcze 115 baterii , o budziki nie proszę bo został mi juz tylko 1 a moja Bunnlynka to taka kapryśna, że nie wiem co z tego mojego finiszu wyjdzie,
    bo ona chce albo gary, albo koi... miałem zapas garów i koi , ale już oddałem , ale to jeszcze za mało na jej potrzeby.
    Pomóżcie kochani z bateriami, nasiałem goździków i czegoś tam jeszcze z SN , ale cieniutko baterie mi wypadają, a bardzo mi na uruchomieniu pnącza zależy. Mam do ukończenia z produktami jeszcze 4 ostatnie zadania. Pomóżcie, z bateriami .... proszę :)
    Ukończenie tego ewentu to byłby dla mnie - młodego farmera, tak jak wczorajszy mecz dla naszych w Katarze.
    Gratulacje ! Wielkie GRATULACJE!

10. Nela2361

Nela2361 Młodszy ekspert

Piszcie sowki,mam baterie do wyslania:)

11. 13star

13star Czeladnik forum

Skończyłam :Ddziękuję za pomoc. Zostały mi dwie baterie,piszcie sówki :)

12. olimpiada2003

olimpiada2003 Forumowy żółtodziób

Proszę o baterie,z góry dziękuję

13. scorpion444

scorpion444 Forumowy żółtodziób

mogę Ci podarować baterie tylko napisz do mnie bym mogła ci przesłać a czy masz może możliwośc przesłania mi też baterii?

Ma ktoś możliwość przesłania baterii?Ja mam możliwość przesłania 5sztuk.Bardzo proszę o pomoc.

Twoje posty połączyłam.Na forum nie można pisać posta pod postem,jeśli chcesz coś dopisać,to proszę korzystaj z opcji "Edytuj".
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

MOD_Atena.

14. Katana

Katana Stały bywalec

witam :) do zakończenia ewentu brakuje mi tylko 13 baterii. już nic nie dam rady zebrać (właśnie wsztko zebrałam i brakło wypadajki:cry:)na drugie zbiory nie mam co liczyć bo za niedługo wychodzę.
    Jeśli to nie problem to proszę o podrzucenie jakiejś baterii na agata191 ;)

15. kasia750

kasia750 Hrabia forum

czy znajdzie się dobra dusza i podarujemi beterie juz mało mi zostało aby skonczyc event pllllllllllisssssssssssssssssssssssssssssssssss:oops::cry::cry::cry::cry::cry:

16. Gwiazdka67

Gwiazdka67 Baron forum

Kochani!kto jeszcze potrzebuje baterii?piszcie sowki:)

17. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Mam jeszcze 2 baterie:).Piszcie na kotek1505

18. Gosia2410

Gosia2410 Czeladnik forum

proszę o baterie

19. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

Przyślij sówkę na elwira17

20. ewus2470

ewus2470 Okazjonalny autor

pomocy!!! proszę:p