Event świetlikowy,

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zletrafileskotku, 23 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zletrafileskotku

zletrafileskotku Nadzorca forum

witam, jesli nie zrobię jedynie zadania w którym trzeba oddać 12 plecaków, to jakich nagród nie zdobędę ? bo nie ogarniam tego poradnika..

2. marea121

marea121 Młodszy ekspert

Zapoznaj się z poradnikiem, TU. Tam masz wzór i jaką nagrodę otrzymasz.

3. zletrafileskotku

Chyba napisałam że "nie ogarniam poradnika".

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Na tej grafice tam gdzie wymagane jest 12 plecaków jest cyfra 16:

Poniżej widoczne są schematy:

Jeśli nie oddasz 12 plecaków, to nie otrzymasz nagrody przewidzianej za zapalenie tego lampionu z cyfrą 16 oraz nagród przewidzianych za zapalenie lampionów w rzędach, w których występuje lampion 16.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

marea121 dziękuję za chęć pomocy.

5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

zobacz jakie są wzory w poradniku i zwroc uwage na te w ktorych zawarty jest ten lampion ktorego nie zapalisz-wtedy tych wzorow i nagrod za nie nie dostaniesz

6. zletrafileskotku

a jesli zostało mi do oddania 12 plecaków, i 1500 ewentowki, to bardziej mi się opłaca oddać to z plecakami tak?

7. SMOD_Atena

zletrafileskotku lampion gdzie jest do oddania 1500 rośliny specjalnej ma na grafice cyfrę 10, spójrz proszę na drugą grafikę i porównaj nagrody jakie są za zapalenie lampionów 10, 16 i w rzędach, w których te lampiony występują, wtedy będziesz wiedziała co dla Ciebie jest bardziej opłacalne.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

8. tigre

tigre Fanatyk forum

Które lampiony już masz zapalone? ile masz na stanie roślinek i wypadajek?

9. zletrafileskotku

mam zapalone 1, 3,6 brakuje mi - 60 termosów żeby ukrecic 12 plecaków i 2700 roslinek, ale do 14 powinnam sie wyrokic na styk, jesli chcialabym oddac 1500 roslin to mysle ze rano bym miala, bo zaraz zbior, rano i jeszcze kolo polodnia, tylko nie wiem. czy stykknie mi termosow..

10. SMOD_Atena

W takim razie zanim uzbierasz wymaganą ilość roślin i termosów to porównaj sobie nagrody i podejmij decyzję, tylko nie radzę czekać do ostatniej minuty, bo zanim dane zostaną przesłane z Twojego komputera i zapisane na serwerze to może czas eventu się skończyć.

Czy chciałabyś jeszcze o coś zapytać?

Graczom dziękuję za pomoc.

11. zletrafileskotku

chyba nietstety wszystko bedzie na ostatnia chwilę :p no trudno, bywa i tak- najwyzej wszystko przepadnie :p, dzięki za rady! :)))

12. SMOD_Atena

Bardzo proszę, powodzenia i miłej nocy życzę, a skoro pytań już nie masz to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.