event świetlikowy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika PPP363, 21 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jaga44

jaga44 Forumowy żółtodziób

802 termosy wymienione!! i co mam teraz zrobić?

2. beatris209

beatris209 Forumowy żółtodziób

Witam u mnie jest to samo zaczyna mnie juz to denerwowac chyba przestane grac jak w czasie trwania evenu mozna powymienac termosy

3. dan00171

dan00171 Czeladnik forum

Witam rano jak weszłam zrobiło mi się to samo. Proszę o zwrot termosów!!!!!!!!!!!!!!!!!

4. iKatka82

iKatka82 Forumowy żółtodziób

U mnie zniknęło 74 termosów... >:( Pół biedy, że wczoraj część zamieniłam na lampiony, bo strata by była większa a tak to teraz stać, czekać, i jeszcze pewnie być cierpliwym?:mad:

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Posty, które niczego do tematu wątku nie wnosiły usunęłam.

Nie ma już potrzeby aby każdy Gracz z osobna pisał o wymianie termosów, to problem masowy, o którym już dział techniczny gry został poinformowany o czym mowa jest w OO:

My ze swojej strony przepraszamy za to zamieszanie i prosimy o cierpliwość. Złość w niczym tutaj nikomu nie pomoże. Skoro problem jest zgłoszony to na pewno zostanie rozwiązany, proszę spokojnie oczekiwać na rozwiązanie i miłego dnia życzę.

6. Maju899

Maju899 Forumowy żółtodziób

nie chce SG, chce swoje kochane termosikio_O

7. klaudiakontny

klaudiakontny Czeladnik forum

U mnie zniknęło 295 termosów :( ewent jeszcze trwa i nie mogę zrobić zadań

8. [Wiewiór]

[Wiewiór] Czeladnik forum

u mnie niestety to samo, termosy zamieniły się na SG ;(

9. sabcia95

sabcia95 Okazjonalny autor

mnie tez znikly termosy

10. sebcik19

sebcik19 Forumowy żółtodziób

Witam. Ja Również mam ten sam problem. Wszystkie moje termosy zostały wymienione na SG i PD. Mam nadzieję że to wyjaśnia.-.--.-:(:(:(:(:(

11. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

i mnie dotknęło przed chwilą to nieszczęście

12. magola44

magola44 Aktywny autor

mimo zgłoszenia problemu już wcześniej ze znikaniem termosów nic nie jest zrobione bo co kto sie teraz loguje to ma wymieniane termosy

13. SMOD_Atena

Nie ma powodu aby się tak denerwować, problem wystąpił u wielu Graczy, dział techniczny już o tym doskonale wie i z pewnością zostanie to rozwiązane, bardzo proszę o cierpliwość i zapraszam do zamieszczenia swoich opinii w wątku dyskusyjnym: >>klik<<, bo dział Pomocy do dyskusji nie służy.

Farmani15 lubi to.
  14. SMOD_Atena

janek1957 Twój post usunęłam, jak wyżej napisałam, ten dział nie jest działem dyskusyjnym. Zapraszam do zamieszczonego właśnie Oficjalnego Ogłoszenia: >>klik<<.

15. SMOD_Atena

słonozłota Twój post usunęłam i zapraszam do zapoznania się z informacjami pod wyżej podanym linkiem.

16. SMOD_Atena

-aleksiu-, KudaBunda czytajcie proszę podane wyżej Oficjalne Ogłoszenie. Wasze posty usuwam, niczego nowego do tematu nie wnoszą.

17. simba6

simba6 Forumowy żółtodziób

No ile można czekać na reakcję? :mad: Czas ucieka i grać nie można :cry:

18. hali1758

hali1758 Forumowy żółtodziób

Witam! no i mojej farmie też zniknęły termosy...i co dalej?

19. SMOD_Atena

Tak jak jest napisane w Oficjalnym Ogłoszeniu:

20. SMOD_Atena

zytryna Twój post usunęłam, czytaj proszę posty, które są tutaj zamieszczone, np..post wyżej:

"Otrzymaliśmy informację, iż uruchomiony zostanie skrypt, który dopisze do Waszych kont wymienione dziś na PD oraz SG przedmioty.
    O szczegółach będziemy informować."

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.