event świątynia drzwi

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika pat3l, 9 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pat3l

pat3l Stary wyjadacz

mam pytanie zawsze w poradniku było można znaleźć tabelke podsumowującą ile czego trzeba do eventy a teraz sa tylko ile kluczy jakich potrzeba, wiec moje pytanie sie nasuwa ile wkloncu trzeba wtysiać badyla do ukończenia eventu jakoś mało jasny jak dla mnie ten poradnik... ;/

2. mk1286

mk1286 Młodszy ekspert

w pełnie się z tym zgadzam, czy ktoś już to przeliczył ile której rośliny jest potrzebne??

3. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witam. Można łatwo sobie policzyć ;) Podstawowa ilość roślinek to:
    21 kluczy kwadratowych x 350 szt. echimei = 7350
    42 pozostałych kluczy x 185 echimei = 7770
    czyli łącznie 15 120 echimei
    42 pozostałych kluczy x 185 helikonia = 7770 helikonii

Jednak weź pod uwagę to:
    Uwaga! Kolejność otrzymywanych kluczy jest losowa! To znaczy, że można otrzymać kilka razy z rzędu taki sam klucz.

Więc liczba roślinek potrzebnych może się zwiększyć, dlatego w poradniku nie podano konkretnych ilości.

Zapraszam Was do zapoznania się z opiniami innych graczy do wątku dyskusyjnego TUTAJ.

Czy są jeszcze jakieś pytania?

4. pat3l

pat3l Stary wyjadacz

nie, dziękuje...,

5. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

W takim razie dziękuję i zamykam.

Dodam jeszcze, że łącznie potrzeba 756 kamiennych tablic.

pat3l lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.