Event świąteczny.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika hlnrys, 2 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Event jest dostępny od poziomu 2. Podstawą tego eventu są wiązanki, które można produkować od 36 lvl. Czy gracze poniżej tego poziomu będą mogli zdobyć jakieś nagrody w tym evencie ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Udział w evencie mogą wziąć udział Gracze od poziomu 2-go,niestety na tym poziomie nie mają dostępu ani do orchidei ani do tulipanów,a więc nie będą mieli niestety możliwości produkowania wiązanek w młynie,tak jak jest to napisane w poradniku :

"UWAGA! Tulipany są dostępne w grze od 36 poziomu. Oznacza to, że gracz z niższym poziomem nie będzie miał możliwości wyprodukowania wielkanocnych wiązanek w młynie."

A tym samym nie będą mogli wykonać zadań eventowych i zdobyć nagród.Jedyną możliwością jest zakup koszyków,w których między innymi znajdują się wiązanki.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. hlnrys

Czyli dla graczy poniżej 36 lvl event jest możliwy do wykonania tylko w przypadku zakupu koszyków; bez tego żadnych nagród nie zdobędą ? Dobrze zrozumiałem ?

4. de444

de444 Forumowy żółtodziób

Tylko chciałbym zauważyć, że w koszykach nie ma wiązanek. FAQ podaje inne informacje niż są w grze.

5. GoskaK

GoskaK Ekspert forum

Jeśli tylko będą chcieli brać udział w evencie, bez wielkiego trudu zdobędą ten magiczny 36 poziom :))
    Serdecznie pozdrawiam :))

6. SMOD_Atena

Graczom dziękuję za pomoc.
    hlnrys,wygląda na to że nawet zakup koszyków nie zapewnia wiązanek,ponieważ jak się okazało w koszykach nie ma wiązanek.
    Niemniej jednak Gracze na poziomach niższych niż wymagany 36 poziom,mogą siać eventowe rośliny i w ten sposób zdobywać o wiele większe PD niż ze zwykłych roślin i być może w ten sposób uda im się szybko pokonać poziomy i choć małą część eventu wykonać i zdobyć część nagród.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

7. hlnrys

Miałem właśnie coś dorzucić, ale zdążyłaś z odpowiedzią.
    Nie mam pytań, tylko według mnie informacja, że event jest dostępny od 2 lvl, może mylić z możliwością jego ukończenia właśnie od tego poziomu. Jak widać do 36 lvl pozastaje siać lilię i zdobywać PD.
    Dziękuję.

8. SMOD_Atena

Skoro nie masz pytań,to również dziękuję i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.