Event Świateczny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -wiercipiętka-56, 5 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -wiercipiętka-56

-wiercipiętka-56 Zaawansowany

W poradniku jest napisane, że po skończeniu eventu , można nadal zdobywać pisanki niespodzianki z prezentami. A w rzeczywistości jest co innego, bo skończonym evencie i rozpakowaniu następnej pisanki nic nie dają tylko widnieje komunikat: MASZ ZA MAŁO TOWARU
    Jak to w końcu jest?

2. GoskaK

GoskaK Ekspert forum

Ja oddawałam i było normalnie, tzn. jajka dawały prezenty.
    Przeloguj się może, to znormalnieje.
    Pozdrawiam świątecznie :))

-Marysia111- lubi to.
  3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

-wiercipiętka-56, na początek wyloguj się z gry i zaloguj ponownie :)
    Napisz proszę czy po ponownym zalogowaniu problem zniknął :)

GoskaK, dziękuję za pomoc :)

-Marysia111- lubi to.
  4. -wiercipiętka-56

-wiercipiętka-56 Zaawansowany

nie pomogła,żaden komunikat się już nie pojawił

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

-wiercipiętka-56, wcześniejsze okienka już się nie pokażą, co dostałaś z wcześniejszych jajek wielkanocnych możesz sprawdzić jedynie pisząc zgłoszenie do Pomocy Technicznej. :)
    Jeżeli po oddaniu kolejnych wiązanek komunikat (okienko z nagrodą) nadal się nie pokazuje zastosuj się proszę do wskazówek z tego poradnika: Gdy gra nie działa, mam nadzieję że czyszczenie ciasteczek, ciasteczek flashowych oraz pamięci podręcznej pomogą. :)

Napisz proszę czy zastosowanie wskazówek z podanego poradnika pomogło :)

6. jowisz08

jowisz08 Okazjonalny autor

jakiegoś towaru ci brak --sprawdż

7. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Pomimo aktywności na forum Gracz nie zadał kolejnych pytań, w związku z czym temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.