EVENT:Święto kasztana

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 20 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

aaa nie patrzylam na zwierzęta z bahama :p
    a szopow kurcze nie posiadam niestety :(
    podjelam decyzje i robie tylko 3 pierwsze ;) bez sensu robic dalej-dla mnie przynajmniej

malinarp i czako1980 lubią to.
  2. lonli

lonli Młodszy ekspert

Jak na tyle oddanych produktów i kolorowych zwierzaków, to nagrody są średnie. Po cichu liczyłam chociażby na koziomleczodrzew, mam tylko jeden, już nie wspomnę o jeżach czy innych kogutach. Pnącze da mi 9tys. TPD raz na 4dni... Ale i tak event robię :D Do TOP nawet nie podchodzę, zbyt uboga jestem :p

malinarp lubi to.
  3. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Wiesz,widziałam na liście w zeszłym roku pojawiające się nicki podczas trwania dożynek i widzialam też znikające z prędkością światła
    wystarczy poczytać stare forum;)

malinarp i gretag lubią to.
  4. florentyna

florentyna Stary wyjadacz

Jeszcze wczoraj sprawdzałam w kalendarzu i była data 22 listopada, dziś ktoś zmienił, na szczęście weszłam na forum, inaczej byłabym nieprzygotowana na jutro :)

malinarp i Muszak lubią to.
  5. sisi64

sisi64 Stały bywalec

xD xD xD
    ale sie usmialam,,,,,xD ile bym dala,zeby byc na 1000 miejscu,to trzeba miec szczescie.
    Nie,ale na powaznie,,,po co mam oddac moje plony,dorobek dla itemu tylko dajacego profity na wyspe,,malo tego,tylko na roslinki i owoce,,skoro moze byc powtorka z rozrywki i bede go mogla sobie kupic za pare groszy, jak bylo w tamtym roku. Super nawoz,czy pasze sobie kupie.Floreny,coz 1 sms wystarczy.

6. iwona1957

iwona1957 Komisarz forum

malinarp, est-orka oraz Muszak lubią to.
  7. Muszak

Muszak Zaawansowany

Bardzo proszę o "prezpis na takie klonowanie" - jak, gdzie, ile jakich, jak usadzić w burdeliku! ;)

kybek93, malinarp oraz morellaa lubią to.
  8. florentyna

florentyna Stary wyjadacz

w 2013 roku to był item Kociana Jones tak? jego chyba nie można kupić

malinarp lubi to.
  9. godia17

godia17 Fanatyk forum

O dzięki Ci za słowo otuchy

malinarp lubi to.
  10. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Ja mam zapasy owoców z drzew z 4 lat, a na całej farmie prawie same XXL, nie sprzedałem nawet sztuki, i w tamtym roku pewnie by mi nie starczyło na Top 500.

Jedyne na co dużo wydałem, to musiałem ponabijać do końca puchary na drzewie.

kybek93 i malinarp lubią to.
  11. RAFIX23

RAFIX23 Moguł forum

Zrobię pierwsze 3 zadania .reszta jak dla mnie słabe nagrody za oddanie kolorowych zwierząt a Top 1000 nagrody extra ale cóż nie dla mnie . Powodzenia dla walczących ;)

malinarp i chrumcia91 lubią to.
  12. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja tak samo robie :p

malinarp lubi to.
  13. akinomrd

Kochana dla adrenaliny tylko i wyłącznie;) spady pleśnieją w stodole i po co to trzymać
    Pamiętam jak w ubiegłych latach z zegarkiem na ręce zbierałam żurawinę
    Oczy na zapałki,ale dzielnie siałam do końca,bo wartość miały sporą
    Wiesz w zeszłym roku mój ulubiony sąsiad pchnął mnie w kierunku worka jednym zdaniem cytuję" a może to nasze ostatnie dożynki??"
    takiego powera dostałam,że siałam dzień i noc i taka byłam dumna sama z siebie ,że udało się
    Startujemy Kochana,już znajdę sposób żeby Cię z nory wykurzyć i przewietrzyć stodołę;)

14. -absoluto-

-absoluto- Czeladnik forum

Witam!
    Proszę o podpowiedź , gdzie znajdę wartość zwierząt hodowlanych?Te co mam to widzę jaką mają wartość w stodole , ale pozostałych juz nie.

malinarp lubi to.
  15. sisi64

sisi64 Stały bywalec

W tamtym roku tez bralam udzial,,potem tylko trzymalam kciuki za nasza Kasie.Zawiedziona jednak bylam,ze Item,moze nie ten sam i lekko sie rozni,kupic mogli wszyscy.Dobilo mnie to,
    Teraz moze byc podobnie.
    Samo pnacze,,dla Top-owcow wydaje mi sie gorsze,jak to z zadan.
    No nie wiem.
    Greciu skarbie,dla ciebie wszystko,,,ale kochana,wolalabym te zawartosc stodoly Tobie oddac,nizeli BP.:)

16. Kathea

Kathea Baron forum

Gorszę pnącze w top1000? Przecież ma dużo więcej PD i TPD w pnączu "top" i co dwa dni a nie trzy tak jak jest w tym podstawowym.

Ja chyba zrobię też tylko pierwsze trzy zadania. Reszta jest jednak nieopłacalna biorąc pod uwagę ile trzeba oddać towaru. Zdecydowanie bardzo słabe nagrody.

malinarp lubi to.
  17. akinomrd

Nie patrz na nagrody,patrz na doping!!!Grecia to już figura więc nie podpadaj jej i grzecznie startuj w dożynkachxD
    Grecia Twoją zawartością stodoły i tak nie poje ;)

malinarp lubi to.
  18. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Niestety nie mamy na naszym forum zestawienia z wartościami zwierząt hodowanych w oazach :(
    Jeśli to w czymś pomoże,to podaję link do posta est-orki :

https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/event-Święto-kasztana.13383/page-7#post-220927
    Mam nadzieję,że est-orka nie ma nic przeciwko temu :)

malinarp lubi to.
  19. sisi64

sisi64 Stały bywalec

Dopingowac i pomagac bede,,jak tylko sie da :)
    Zastanowie sie,,,jezeli item nie bedzie do kupienia,to moze sie skusze.:)
    Gdyby jeszcze dzialal na cala farme i wyspe,,ojojoj to bym sie bila xD

Gretke uwielbiam :)

20. -absoluto-

-absoluto- Czeladnik forum

I oto chodziło piękne dzięki!:D

malinarp lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.