EVENT:Święto kasztana

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 20 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

sorki,ale ostatnio forumowy nick zmieniłam:oops:
    na farmie mam nick mamaewa62
    zaraz wysyłam:D
    wogóle wszystkim baaaaaaaaaardzo dziękuję za pomoc:*:*:*

2. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

chyba odrobine zarobilas na klonie :p :p,heheheheeh,chyba sowa zabladzila :(

3. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Jak masz 50 w towarze i lekki zapas SG to poczekaj na rozwój wypadków.
    Odnośnie cen to trudno wyrokować , ale faktycznie pod koniec Dożynek wartości owoców raczej spadają , taki paradoks ;).

4. godia17

godia17 Fanatyk forum

He he ja już wczoraj obmyśliłam sobie plan, że będę trzymała się obok CiebiexD i obserwowała Twoje ruchy:)
    Jak chcesz zaszaleć na targu to musisz szybko podjąć decyzję. Na moim ceny w porównaniu do dnia wczorajszego są znacznie niższe:)

5. blazers

Zapraszam , mam zimne napoje i coś na ząb.
    Pomimo tego , że należę raczej do tych ruchliwych to tym razem ruchy będą kosmetyczne xD.

6. ma-ter

ma-ter Komandor forum

na razie to wróżenie z fusów lub kart:D:D
    przecież nikt nie wie co kto ma w stodole:);)
    warto zakończyć pracę w 7 pokoju i przeliczyć co zostało....jak masz zapasy na ponad 200mln to możesz od razu oddawać (na swoje ryzyko) bo jest szansa, że wystarczy na ostatnie miejsce:) jak masz mniej to chyba jednak warto poczekać do ostatniego dnia i dopiero wtedy podjąć decyzję....ale i tak nikt Ci nie zagwarantuje, że rzutem na taśmę ktoś Cię nie wyprzedzi....to jest wyścig i to bez gwarancji nagrody pocieszenia....jak będziesz 1001 to tylko stracisz to co było w stodole a nie zyskasz nic:(
    ale jak będziesz 1000 to masz wszystkie nagrody:D

godia17, Agunef oraz gosiagosia60 lubią to.
  7. godia17

godia17 Fanatyk forum

Ja już jestem blisko Ciebie:) i w rytm twoich ruchów będę się poruszała:)

O boże jak to zabrzmiało:wuerg:

8. *ewa*

a wiesz..................nie pomyślałam wcześniej:oops:
    soku klonowego mam duuuuuuuużo:D

9. Agunef

Agunef Naśladowca mistrzów

zapukałam do 7 pokoju i cichutko zapłakałam. robiąc ten event czuję się już jakbym brała udział w Top ;)
    mam dylemat czy wrzucić więcej kolorowych zwierząt z niskich poziomów, czy jednak pozbywać się tych z wyższych ? trochę mi ich szkoda, bo w klonowaniu nigdy szczęścia nie mam :(
    co za dylematy ....

iwonanana, ma-ter oraz gosiagosia60 lubią to.
  10. ma-ter

ma-ter Komandor forum

ale trzeba brać pod uwagę, że wiele osób ruszy w ostatniej chwili, więc warto jednak zostawić sobie spory margines błędu:)
    w ubiegłym roku na dobę przed jeszcze się łapałam na 500 a na godzinę przed spadłam znacznie:cry::cry::cry::cry: poniżej

11. fanfarm93

fanfarm93 Zaawansowany

Chyba tak zrobię..
    To jest wymagający event ze wzgledu na kolorowe i wiele osób moze mieć problemz ukończeniem go
    Dlatego jest trochę nieprzewidywlny

12. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Kliknij na środku tabelki i przesuń kółkiem myszki. U mnie to zadziałało.

0olimpia0 lubi to.
  13. fanfarm93

fanfarm93 Zaawansowany

Ja muszę kliknąć dwa razy...

14. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

owoce tylko do 3 zadania się wrzuca ,potem już nie ,wiec jak masz w stodole i nie starujesz w top to je sprzedawaj :)

15. christoph29

christoph29 Zaawansowany

Dzięki, podziałało

16. allasad

allasad Forum Pro

Jestem w 7 zadaniu ale mam do zasiania 50 poletek jakos zle obliczylam .Oczywiscie kibicuje w TOO 1000 jest sasiad ciesze sie z tego a sama to chyba nie bede brac udzialu (zobacze i przelicze co i jak w przed dzien zamkniecia eventy -musle ze bedzie wielkie wrzucanie do wora) Powodzenia dla graczy w zadaniu 7 (normalnie szok zwierzeta hodowlane az tyle) .

17. blazers

Nie do końca się z Tobą zgodzę :).
    Wzór opierał się na wielu czynnikach , o których już wspominano w tym wątku.
    Oczywiście mogę się mylić , ale naprawdę kwoty rzędu 200 mln-ów są mocno zawyżone.

Ten margines (bardzo bezpieczny , bez ryzyka) to ok. 150 miejsc po ostatniej aktualizacji , sprawdzane i opatentowane 8).
    Chyba , że teraz po tym wpisie to się zmieni xD.

xDxDxD po 22-giej skomentowałbym Twój post.

18. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

A teraz zapraszam do czyszczenia mojego monitora, rosół jadłam8)xDxDxD:cry::cry:
    pół godziny do zbioru, trwa filowanie na targu, koles znów handluje tanizną, ale mniej niż wczoraj, szkoda ;)

19. *ewa*

w TOP to nawet się nie przymierzałam startować........................
    dzięki za podpowiedź:*
    jeszcze za niecałą 100:)

gosiagosia60 i gretag lubią to.
  20. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

A ja chyba wrzucę ze 2 marchewki i sobie screna zrobię.Pokażę kiedyś wnuczce,że w TOP udział brałam :D:music::cry:To ma być w temacie,bo zielsko tak wolno rośnie,ze głupawki można dostać :wuerg:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.