EVENT:Święto kasztana

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 20 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. internetowe

internetowe Aktywny autor

Taki mam zamiar , ale zobaczymy co z tego będzie ;)

Witaj Ewuniu :)

ryzio lubi to.
  2. ryzio

ryzio Weteran forum

Trzymam kciuki w takim razie ;)

3. navifarmer

navifarmer Młodszy ekspert

Już pomogłeś poprawiłeś mi humor :) Dziękuje i pozdrawiam serdecznie :D

ryzio lubi to.
  4. ryzio

ryzio Weteran forum

cieszę się bardzo :) również pozdrawiam i miłego eventu życzę :)

czekam na tego badyla...dopiero drugi rozsiew zrobiłam, bo jakoś mi się nie spieszy z tym eventem...dalej nie wiem czy oddawać te zwierzaki kolorowe czy jednak sobie odpuścić....chyba dzisiaj jakiś taki dzień smętny, bo na nic nie mogę się zdecydować :D:D

gadek i navifarmer lubią to.
  5. navifarmer

Ja zaraz po rozpoczęciu questu wydałem wszystkie sianogrosze na zakup towaru do zrzutki. Teraz to chyba nie popełnił bym tego błędu drugi raz. W porównaniu z kolegami i koleżankami to ciężko będzie. Ale damy radę jak sama mówiłaś :)

6. internetowe

internetowe Aktywny autor

mi brakło ciut słonecznika do zakończenia 4 , ale tu nie ma co się spieszyć :)

7. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

Ja też mogę tylko kibicować, zrobię pierwsze dwa zadania i na tym koniec :(

navifarmer lubi to.
  8. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

trzymam mocno kciuki:D
    jakbyś czegoś potrzebował to krzycz,aby głośno,bo ja już starsza pani przygłucha:p;):oops::D
    Ty już 4 ja ledwo 2 skończyłam:eek:

9. gadek

gadek Fanatyk forum

Ja na dziś kończę z eventem,roślinki na noc posiane.
    4 zadania zrobione w 5-tym brakło słonecznika,czyli będzie rano.Ale to piąte pożarło zwierzaków:eek:

10. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

a ja z imprezowych dostalam piękną mleczarnie dla krów,przyda mi się na 93 poziomie,postawie na środku drugiego pola.Zapytacie dlaczego drugiego? Bo na pierwszym stoi juz mleczarnia z ostatnich imprezówek.Ech jak ja kocham te prezenty dawane odpowiednio wg poziomu hihiihih

11. *ewa*

udławiłam się kawą:eek::p;):D:oops:
    a poważnie,współczuję:(

12. jacekf

jacekf Komandor forum

roslinki posiane juz na noc . w stodole mam jeszcze 1700 roslinek , a wypadajek mam 268 sztuk. co do top - 1000 to sie grubo zastanawiam. zobaczymy jak to sie potoczy i ew. pod koniec podejme decyzje. najpierw trzeba dokladnie policzyc zapasy w stodole.

13. misiołajka

misiołajka Aktywny autor

I tak masz szczęście... chyba wolę mleczarnię :) ... u mnie dziś na kole imprezowym niebieski kwiatuszek, kotlarnia, czerwone osły, 12 godzin kombajnu i inne równie interesujące nagrody a ja wylosowałam... fabryke jaj (żeby chociaż z ulepszeniem ale i to nie) chyba wolałabym kurnik... z nich korzystam od czasu do czasu... poziom jeszcze przed 90

informacja w temacie jakby co... wejściówka imprezowa pochodziła z 1 zadania eventowego... reszty nie zuzyłam bo się bałam :(

agi31, gosiagosia60 oraz ryzio lubią to.
  14. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

o tej porze starsza pani kawe pije?! o_O
    wypadajek komplet ,czekam jeszcze chwile na zbior i zamykam drzwi 4 pokoju z hukiem a co xDxD

gosiagosia60 lubi to.
  15. *ewa*

a tak jakoś wyszło:oops::D:p

16. ryzio

ryzio Weteran forum

Oj no ja też jak tylko przeczytałam FAQ od razu poleciałam na targ i biłam się o nietoperze albinosy i w sumie niepotrzebnie. Nie dość, że najprawdopodobniej odpuszczę sobie te wrzuty hodowlane (dla skarpet i tego świra z samolotu nie opłaca się - mam swoje baobaby) to jeszcze dzisiaj większość kolorowych potaniała i np albinosy są dwa razy tańszexD a miałam nadzieję, że jeszcze pójdą w górę i choć trochę na tym zarobię :D. Straciłam spokojnie ponad dwa miliony, a i tak musiałabym ich jeszcze trochę dokupić, bo do ostatniego zabrakłoby mi gdzieś ok 700 000 tysięcy. Już nigdy w życiu nie wejdę na targ zaraz po dodaniu FAQ eventowego :D taka nauczka ;)
    Ale będzie dobrze :) trzymam kciuki i służę pomocą w razie czego :)
    wow idziesz jak burza :eek: ;) To Ty "stary wyjadacz" jesteś :D
    Z Twoimi zapasami to możesz i w ostatniej chwili zdecydować się na TOP :) trzymam mocno kciuki za co namniej TOP10 ! :)

navifarmer lubi to.
  17. chris975

chris975 Fanatyk forum

Podobnie u mnie.
    Faktycznie zwierzyny poszło strasznie dużo...

18. navifarmer

Pani Ewo to widzę nocka się szykuje? :inlove:

19. *ewa*

po pierwsze tu pań nie ma,na panią to trzeba mieć wygląd i pieniądze:D:oops::p
    a po drugie nie zamierzam siedzieć w nocy,jestem nałogiem,ale nie aż takim:D
    właśnie uświadomiłam sobie,że pora spać:D
    dobrej nocki wszystkim:D

Ostatnie edytowanie: 21 listopada 2014
    agi31, gosiagosia60 oraz navifarmer lubią to.
  20. navifarmer

E no na pewno dużo sianogroszy na koncie i piękny jeżyk z jabłuszkiem w profilu :*

Ja czekam jeszcze 15 min bo przez przypadek zapomniałem nawodnić jedno pole słonecznika i też lulu.

Dobranoc i do jutra :***

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.