EVENT:Święto kasztana

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 20 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Lista cały czas się zmienia bo na ostatnim miejscu był sąsiad est-orki a teraz już go nie ma , wskoczył dwa oczka wyżej :)

2. sweetsim

sweetsim Zaawansowany

a zaczelo sie od zajumania skarpetek, jakas apokalipsa nastala

3. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Teraz ma pozycję 998.....czyli nadal, tak jak piszesz, są zmiany na liście.

4. sweetsim

sweetsim Zaawansowany

nie widze na liscie czarodziejki

feniks1414 i ross2 lubią to.
  5. godia17

godia17 Fanatyk forum

Aż się boję kolejnej zmiany :(...mam złe przeczucia :(

6. sweetsim

sweetsim Zaawansowany

coz zadalam pytanie w pytaniach ogolnych co ze zmianami na liscie i czekam na odpowiedz

7. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Przyszłam do domu po pracy i myślałam, że nagrody z Topu będą już dopisane, a tu patrzę na listę i awansowałam o 89 pozycji. Co chwila zaglądam i sprawdzam czy aby jeszcze tam jestem:( Bojem siem

8. .stokrotka1951.

.stokrotka1951. Chodząca legenda forum

maja sąsiadka też spadła z listy a ja awansowałam z 55 na 48 miejsce

feniks1414 i draculik34 lubią to.
  9. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

A ja poleciałam do góry aż o równe 120 miejsc... <szok>

10. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Ja też awansowałąm 120 miejsc jest Mariolka na liście

11. godia17

godia17 Fanatyk forum

Reniu , nie wiem co mam napisać..jestem w szoku. Też zaczynam czuć się nie pewnie :( Z mojego komputera korzystała sąsiadka, która gra w farmę. Mąż który wchodzi sporadycznie. Sama żadnych przekrętów nie robiłam, ąle za innych nie ręczę:cry:.
    Robi się bardzo nieprzyjemnie:eek:

12. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Hej Renia , już raz była na Dożynkach taka jazda (pewnie pamiętasz) , poczekajmy na spokojnie , bo jest młyn i znając panujące tutaj zwyczaje jeszcze wszystko może się zmienić.
    W Twoją uczciwość nie wątpię i mam nadzieję , że BP zakończy temat honorowo.
    Szkoda, że nie ma żadnego info w tej sprawie , a niesmak pozostanie bez względu na dalsze ruchy Firmy.

13. sweetsim

sweetsim Zaawansowany

dwa lata temu owa jazda mnie rowniez dotknela podczas wrzutek do wora i powiem szczerze ze moje nerwy w tamtym czasie siegly zenitu

feniks1414 i ross2 lubią to.
  14. Farma_Piotra

Farma_Piotra Analityk forum

zmienia się zmienia, ja awansowałem z 660 na 564 miejsce ale szok

feniks1414 i malinarp lubią to.
  15. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

A co z tymi kontami zablokowanymi?Odblokują po ustaleniu ostatecznej listy? o_Oo_Oo_O

16. Farma_Piotra

Farma_Piotra Analityk forum

to zależy co ustalą

feniks1414 lubi to.
  17. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ale jak?Zablokują całkiem farmy?Sorki za głupie pytania ale do mnie nie dociera,że można komuś dostęp do gry zabrać za chęć uzyskania paru pixelowych nagród.o_Oo_O

18. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Mozna Gosiu;) Jesli sie nie przestrzega OWH i regulaminu to mozna

19. ~Surreal~

~Surreal~ Wyjątkowy talent

20. marynia53

marynia53 Cesarz forum

Witam wczesnym wieczorkiem, niedawno wróciłam i prawie padłam jak zobaczyłam listę i wpisy.

Zastanawiam się czy nie pisać do PT za cygaństwo ze strony organizatora bo nie wszystkie wsady zostały zaliczone na moje dobro. Towar zdjęty a PD nie dopisane. Oczywiście nie robiłam zrzutów bo byłam zaaferowana.>:(:cry:.

W ostateczności to będę miała pretensje do siebie, że nie bawię się strategicznie. Dzisiaj zauważyłam, że brakuje mi roślin od chabra do grzybów i aż wierzyć mi się nie chce, że te rośliny oddawałam do wora:cry::cry::cry:, prawie płaczę, czy słychać?:cry::cry::cry:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.