EVENT:Święto kasztana

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 20 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. internetowe

internetowe Aktywny autor

jest w newsach tylko przewiń listę newsów w dół ;)

Muszak lubi to.
  2. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Muszak lubi to.
  3. internetowe

żebys Ty wiedziała jakie związki między ludźmi się tworzyły podczas eventów , niektóre z nich do dziś w realu istnieją .... to jest piękne !;)

4. jakumiraska19

jakumiraska19 Młodszy ekspert

Gratuluje wszystkim TOPowiczom, walka byla piekna:)

feniks1414 i Muszak lubią to.
  5. ogi70

ogi70 Stały bywalec

Postaw się na miejscu tych którzy się nie dostali, bądź spadli z listy bo nie otrzymali od nikogo pomocy gdyż np. nie korzystają z forum lub nie mają na nim znajomości.
    Dla mnie top to indywidualny sprawdzian, a my tu mieliśmy jakąś akcję charytatywną.
    Gratuluję tym którzy startowali sami i szkoda mi tych którzy zostali wyrolowani.

6. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

ale tu nie trzeba było znajomości,Ci co mogli pomagali tym którzy potrzebowali:D

7. myfarmerworld

myfarmerworld Czeladnik forum

Dziękuję. Zaćmienie umysłu poTOPowe mnie ogarnęło. Teraz widzę. Gratulacje dla wszystkich TOP-owców - ciężko było, oj wiem coś o tym :)
    PS. Dało się ukończyć bez znajomości. Nikogo nie prosiłam, dałam z siebie ile mogłam i utrzymałam się na liście.

8. marynia53

marynia53 Cesarz forum

Jak ktoś miał problem to pisał, a jak siedział cicho, to kto miał wiedzieć???
    Ja się odezwałam, chociaż jestem mało znana i pomoc otrzymałam. I ponownie wielkie dzięki dla Pomagierów.
    Czyli jak wiemy to pomagamy, jak nie wiemy to nie pomagamy.

9. ryba4862

ryba4862 Chodząca legenda forum

Gratuluję serdecznie , tym którzy są na liście i tym , którzy niestety na liście nie są :)Tym drugi gratuluję odwagi i podziwiam za walkę do ostatniej minuty :)
    Mariolki ani Czarodziejki nie znałam wcześniej więc chciałam im pomóc nie "po znajomości "tylko ....byłam Mikołajem hihihi . Chętnie pomogłabym większej liczbie farmerów , niestety zasoby mam skromne :(
    Do następnych dożynek :DEmocje są nieziemskie :D

Ostatnie edytowanie: 28 listopada 2014
  10. XanXoni

XanXoni Czeladnik forum

@internetowe
    "Niecnego czynu nie ukryja piekne slowa, tak ja oszczerstwa nie zabrudza szlachetnego":)

cokolwiek sie stalo, czy stanie, dobrze ze sie...wydarzylo, mamy dzis wiecej zwyciezcow !
    nie piszac nic, bedzie tak jak przejscie obok lezacego, a TU chetnie bysmy zaspiewali Chorkiem hymnny Pochwalne :inlove:
    Milo ze takie cudo sie tu wydarzylo i oby takich postaw jak najwiecej.xD to zacheca do gry i wogole wspolnie z ekipa sie fajnie bawic!

tez Dziekuje Ekipie za super postawe, nie trzepianie sie i ta wogole..., bylo gigantyczne i...,mile wydarzenie !
    nie moglo byc nie zauwazone! oby tak dalej ! naprawde :inlove:

Wlasnie to sa Dozynki xD , tu nie sama nagoda ale wlasnie wzajemne wsparcie, doping to Jest przezycie , to jest wlasnie
    wspaniala wspolnota Farmeramy :inlove: .., albo osobno jak kto woli:)

Wszystkim NASZYM TOPOWICZA serdecznie GRATULUJE..., lezka wzruszenia jak na stadnionie podczas grania naszego
    polskiego Hymnu Narodowego!

Dla wszystkich uczestnikow TOP 1000 + Tej Jednej+Ekipy :

Queen - We Are the Champions

z fal rak..dla Was..,

xD

Ostatnie edytowanie: 28 listopada 2014
  11. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

I właśnie to mi się podoba w tej grze, nie są to wyłącznie bezduszne pixele tylko kryją się za nimi konkretni ludzie.:)

Ja miałam szczęście poznać na początku gry cudowną sąsiadkę, z którą codziennie wysyłamy sobie liściki, Wchodzę na farmę nie tylko, żeby coś zebrać i posiać ale przeczytać co słychać u mojej sąsiadki.
    Oczywiście zawsze też wpadam na forum i tutaj to już się dzieje.......;)xDxDxD

12. ogi70

ogi70 Stały bywalec

Gratuluję.
    Na tym ten event miał polegać: ja i moja stodoła..., a wyszło... ja i moi znajomi.

SirMarkIIII, camelll oraz juliuszka lubią to.
  13. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Hmm.
    Sama oczywiście nie startowałam, za to pomagałam.
    Fajnie było.
    Ale - choć cieszę się, że mogłam komuś choć troszkę pomóc - tak ogólnie to się zgadzam... powinno być "ja i moja stodoła"

Alex i XanXoni lubią to.
  14. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Czy Ty się zastanowiłeś co piszesz.....
    Troszkę napewno dało się pomóc ale przecież najniższy wkład wynosi ponad 143 mln - to czyja to zasługa
    konkretnego farmera czy pomocników

15. internetowe

eee pewnie jak dostał ze 200 mln kupy :p

16. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Już po święcie...:wuerg:

17. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Nie przesadzaj, nie o to chodzi przecież.

Muszak i Alex lubią to.
  18. AladdinSane

AladdinSane Komandor forum

nie do końca łapię intencje tego kija w mrowisko....
    czy farmerzy nie mogą pomagać jedni drugim?? - emocje bezcenne!!
    jakoś nie zauważyłem tego "ja i moja stodoła" - na szczęście....
    jeśli nie nazbierałeś towaru przez cały rok, albo nie skupiłeś całego targowego drzewostanu, to nawet te 18 najdroższych wyrobów rzemieślniczych niewiele zdziałają...
    nie odbieraj innym tego, czego może sam nie doświadczasz....
    rusz się z grajdoła, flaszkę wyrzuć, podnieś uszy, uśmiechnij się....:):)

19. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

zawsze znajdzie się ktoś,kto zepsuje zabawę:(
    zawiść ludzka nie zna granic:(
    ja choć gram od początku,to jeszcze nie startowałam,za to z wielką przyjemnością pomagałam znanym i zupełnie nie znanym mi osobom i jestem szczęśliwa,że im się udało:D

20. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

mialam sie powstrzymac ale nie wytrzymalam ...ile ci znajomi mogli pomoc?dzem wyslac ? kupic cos w ostatniej chwili na targu?za co ktos sobie kupil owoce drzew?bardziej istotne bylo zeby nie ktos dal ale zeby cos szybko z targu zeszlo czyz nie?masakra...fajny klimat byl i sie zmyl ...
    jakby nie ci wszyscy serdeczni ludzie to bym pewnie sie zanudzila i poszla stad szybciutko .,,
    a wogole mysle ze problem tkwi gdzie indziej ..
    i szczerze?wolalabym stracic wszystko tak jak Marynia , Mariola i inni ale przezyc pare fajnych chwil z tymi ludzmi na forum niz wepchac twoja pekajaca w szwach stodole i miec z tego co?zabawe?-zapomnij suche nagrody -tyle .

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.