EVENT:Święto kasztana

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 20 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Ja umawiam się od lat i jak na razie nie dałem się okraść tym Leszczom Barowym, mimo wielu prób :)

Pierwsza zasada, nie znasz kogoś z forum, nie wysyłaj pierwsza/y, i nigdy cię nie okradną.

A w Topie startuje, bo z tego co pisał blazers, to potrzebne będą jakieś goszowe milioniki, a to mały Pikuś :)

2. chris975

chris975 Fanatyk forum

Event oczywiście robię a dzięki namowom sąsiada może i spróbuje sił w TOPie :) jeszcze sporo towaru brakuje ale najwyżej zacznę od zera ;)

3. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Niestety nie można oddawać produktów..ja również żałuję bo mam sporo jaj, mleka i piór.

4. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Będę trzymała kciuki:)
    Znam przypadki,że nawet jak się kogoś znało z forum to mozna było nieźle sie naciąć.

malinarp lubi to.
  5. Atomcia

Atomcia Weteran forum

Spokojnej i Tobie :)

malinarp i gretag lubią to.
  6. godia17

godia17 Fanatyk forum

Czytałam poradnik krótko po ukazaniu i nie zwróciłam uwagi :( No teraz jestem w przysłowiowej kropce. Sama nie wiem co robić :(

malinarp lubi to.
  7. DorotkaMirek3

DorotkaMirek3 Forumowy żółtodziób

malinarp lubi to.
  8. iwonanana

iwonanana Baron forum

Napisz sowke, duzo nie mam , ale CMJ mozesz sprzedac i cos kupic, milej nocki.

malinarp i Sookie lubią to.
  9. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

10. freska_kreska

freska_kreska Ambasador forum

Dobry wieczór :)
    Na event czekałam chyba jak większość farmerowiczów.. liczyłam na kota z młotem a tu taka niespodzianka! Chyba nie zaskoczę Was, jak napiszę, że robię tylko 3 pokoje :) Kolorowych mam za 340 000 i nie zamierzam inwestować w kolejne, żeby zgarnąć marne nagrody (nie licząc CMJ). Oczywiście dopingować będę startujących, życzę Wam powodzenia i samych wysokich pozycji! :)

Sookie mogłabyś podać login w grze (chyba, że masz taki sam)? Mam pytanie a nie chcę tu offtopować :)

11. chris975

chris975 Fanatyk forum

A ja nakupowałem jaj i piór papuzich...:eek:

malinarp, godia17 oraz gretag lubią to.
  12. godia17

godia17 Fanatyk forum

malinarp, ryzio oraz chris975 lubią to.
  13. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Produkty zawsze można było i z tego co wrzucił Norbi pewnie jakiś błąd u nas się wkradł.
    Odnośnie papuzich piór to zostawcie je na kolorowe papugi , będą jak znalazł. Jaja jak najbardziej , nawet teraz mają niezły przelicznik.
    Kolorowy zwierz do oddania to dobry ruch BP ze względu właśnie na wspomniane wyżej próby oszukania systemu.
    Wszystkie itemy z pierwszej , tradycyjnej wersji Dożynek będą wartościowe na G&T. Są naprawdę nieźle dopakowane. Nawet jak komuś pnącze średnio podchodzi to warto je zdobyć na wymiany.
    Sporo ludzi online , jednak ten event jest dla większości dość interesujący.

14. chris975

chris975 Fanatyk forum

15. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

sasiad startujesz do TOPu?:p:music:

malinarp i chris975 lubią to.
  16. BA_Chris

BA_Chris Guest

Z informacji jakie posiadamy na tę chwilę wynika, że produktów nie będzie można oddawać do zadania TOP 1000. :)

malinarp lubi to.
  17. dosias

dosias Generał forum

a ja robie tylko pierwsze dwa pokoje bo kolorowanych zwierzatek mam mało gdyz niedawno dopiero zaczęłam kolorowac

malinarp lubi to.
  18. Sadakot

Sadakot Aktywny autor

No nie wiem. Pnącze jest co 4 dni. Do TOPu się nie dostanę. Chyba szkoda zachodu ;)

malinarp i gretag lubią to.
  19. chris975

chris975 Fanatyk forum

Do wczoraj byłem pewien że nie ale Rafał mnie chyba skutecznie namówił ;)
    Ostatecznie jeszcze zdecyduje jak zobaczę ile ludzie wrzucają do worka ;)
    Aniu i Ty dawaj :)

malinarp i blazers lubią to.
  20. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

nie mam moj drogi z czym startowac ,nawet jak kolorusy wystawie na handel to nie zejda...pandy cyrkowe mi juz 3 albo 4 raz z targu spadly,zlote osly obserwuje -tez nie schodza...no coz...trudno ;) bede trzymala kciuki i od jutra preznie wspieram rzemioslem -shandlujesz to bedzie wiecej do worka :D

malinarp i chris975 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.