EVENT:Święto kasztana

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 20 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

A zobacz ilu graczy okrada uczciwych farmerów podczas GT, i jak są z tego dumni że udało im się okraść innych, i zupełnie im nie przeszkadza, że na polu stoi kradzione

2. evva85

evva85 Okazjonalny autor

moje zapasy to obraz nędzy i rozpaczy, jak tylko przeczytałam poradnik rzuciłam się do stodoły liczyc kolorowe: no i okazało się, że jak wybiorę (za ciężko uzbierane na puchary gwiazdki) zwierza z drzewa i wyczyszczę stodołę z ostatniej kury brązowej to styknie :)
    ale zaraz potem rzuciłam okiem na rośliny i zwierzęta i obśmiałam siebie, bo pustki i echo mam tylko (wszystko szlo do spółdzielni, a i za szklarnię się wzięłam)
    kupię - pomyslałam, ale za 200 000 sg to trochę mało,
    zabawnie, ale przynajmniej popatrzę jak inni walczą o TOP, mam nadzieję, że to wynagrodzi moją biedę z nędzą :D

ale uśmiałam się z "święta kasztana", kojarzy mi się bardzo jednoznacznie z pewnym procesem fizjologicznym....

3. gadek

gadek Fanatyk forum

A tych to już w ogóle nie rozumiem,fajnie jest dobry interes ubić lub przeczytać sowę,że ktoś się bardzo cieszy z prezentu.

4. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

o_OxDxD:cry: no faktycznie moze sie skojarzyc :p pusc sowe to podesle jakis dzemik to sprzedasz i bedzie pare groszy wiecej na badyle ;)

no Gadek ja tez jestem na nich cieta na gt..raz na poczatku ktos mnie wykrecil na caly farmerski majatek i sie czulam jakby mi ktos w gebe napluł ale niech mu bedzie na zdrowie niech sobie zapcha tam gdzie trzeba ;)

5. sisi64

sisi64 Stały bywalec

Smod Chris jestes jeszcze moze?

Co do pnacza,czy tam nie powinna byc informacja,ze jest ono na dowolne Itemy? Nie musza to byc Itemy z tego wlasnie eventu.
    Mam na mysli pnacze dla Top 1000.
    Dopytaj prosze :)

malinarp i gretag lubią to.
  6. ryzio

ryzio Weteran forum

liczą się :)

malinarp lubi to.
  7. -karol1299-

-karol1299- Nadzorca forum

zwykłych nie można, można kolorowe, ale ich się za nic nie opłaca dawać.

8. szkut

szkut Czeladnik forum

czy ktoś mi może podpowiedzieć gdzie znaleźć równowartość poszczególnych kolorowych zwierzaków, jak mam obliczyć co mi da te 1600000?

malinarp lubi to.
  9. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Na razie możesz sprawdzić równowartość tych co posiadasz w stodole, ale est-orka szykuje tabelę wszystkich i będzie podana na forum

malinarp i ryzio lubią to.
  10. aniusia64

aniusia64 Wyjątkowy talent

Jeee,za ten "proces fizjologiczny"-wyślij sówkę,coś fajnego podeślę....o jeny,jeszcze się turlam...

malinarp lubi to.
  11. -absoluto-

-absoluto- Czeladnik forum

Strona 9 i masz linka;)

malinarp lubi to.
  12. BA_Chris

BA_Chris Guest

Jestem oczywiście. :)
    Jeśli nie zaznaczono w poradniku, że na tym rzędzie należy ustawić jakieś konkretne itemy, co ma zwykle miejsce w przypadku innych rzędów Cudownego Pnącza, pochodzących z eventów i na których umieścić można tylko itemy z tej właśnie akcji specjalnej, to znaczy że w przypadku rzędu z TOP 1000 ustawić można dowolne. :)

malinarp lubi to.
  13. iwonanana

iwonanana Baron forum

Ja tez stracilam.

malinarp, gretag oraz Sookie lubią to.
  14. tomek.pabianice

tomek.pabianice Czeladnik forum

Witam.
    Nie zauważyłem tabeli na obecnym forum. Na starym forum kojarzy mi się, że coś było. Zostaje tylko analiza tego co masz w stodole :(

A tak swoja drogą to tabela powinna być.

malinarp, ryzio oraz -norbijas- lubią to.
  15. Tomek36

Tomek36 Forumowy żółtodziób

Zastanawiam się czy się zabierać za ten ewent stodoła prawie pusta zwierząt z hodowli też mam mało pomyśle ? Na pewno całego nie dam rady ukończyć. Pozdrawiam;)

malinarp lubi to.
  16. sisi64

sisi64 Stały bywalec

A to dobrze,,dziekuje bardzo za odpowiedz Chris :)

Ja juz sobie pojde :)
    Wszystkim zycze spokojnej Nocy :)

malinarp, ryzio oraz gretag lubią to.
  17. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Dlatego ja nigdy nie umawiam się na wymianę. Kupuję tylko w balonie albo wysyłam cos sąsiadom lub osobom ogłaszającym się na forum za frico. Natomiast nie proszę nikogo o nic .
    Będę kibicowała tradycyjnie naszym polskim graczom w TOP 1000
    Może za rok..ale parcia nie mam na razie. Natomiast event oczywiście,że zrobię:)

18. mieczu

mieczu Baron forum

ciekawy event się zapowiada, ja walkę o TOP 1000 odpuszczam, za wysokie progi...
    a w samym evencie planuję dojść do 3 pokoju maksymalnie, zwierząt kolorowych nie mam i kupował nie będę, za słabe nagrody na takie wydatki, pnącze co 4 dni coś dające?, no szkoda, że nie co 2 tygodnie...
    mam tylko nadzieję, że coś niecoś będzie można zarobić na targu, bo ceny różnych soków klonowych, róż itd. powinny chyba pójść trochę w górę ;)
    powodzenia wszystkim walczącym o pierwszego tysiaka...

19. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Ups. pomyliłam się...pnącze rzeczywiście co 96 godz....
    Spojrzałam chyba na to drugie

20. godia17

godia17 Fanatyk forum

Czy ja źle widzę :( czy w TOPie nie możemy oddawać produktów,oj a ja obkupiłam się w jaja i papuzie pióra:cry:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.