EVENT:Święto kasztana

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 20 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Atomcia

Atomcia Weteran forum

Gretag :) a co dziś dobrego robisz na obiadek bo coś pomysłu nie mam :sleepy: ?
    Taaacałą noc na targu potem trzeba było wyglądać co by się chłop rano nie wystraszył i tak zleciało :D

2. -klaudia88-1988

-klaudia88-1988 Zaawansowany

Event skończony jupi :Dale serce mi chyba pęknie,bo oddałam praktycznie wszystkie kolorowe zwierzaki,które miałam,a tak ciężko było je wyhodować buuu...

3. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

podpowiedzcie mi skąd się ją bierze i jak płaci się kartą paysafecard??????????????????
    chciałabym kupić wejściówki...................
    a jak ktoś potrzebuje kasztanów,to niech głośno krzyczy:D

4. sweetsim

sweetsim Zaawansowany

wielkie gratki Atomciu pieknie Ci idzie :):):)
    ja juz tylko czekam na cud, ze ktos moje kolorowe mutanty kupi:p

ja korzystam caly czas z tej formy platnosci, wejdz na strone internetowa paysafe i tam zlokalizuj gdzie masz najblizszy punkt sprzedazy, a sam zakup wejsciowek to pikus, klikasz na wejsciowki potem w sklepie zaznaczasz dalej przez paysafe i wyswietli Ci sie male okienko gdzie wpisujesz pin (cyferki jak na doladowanie tel) klikasz opcje zgadzam sie na warunki i juz wejscowki na koncie w grze

Posty połączyłam.Mod Czekolada.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 listopada 2014
  5. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Z tego co się orientuję , ta kartę paysafecard można nabyć w niektórych kioskach ( salonikach ) z prasą . Zapytaj wujka goolge , gdzie w w twojej okolicy jest taki kiosk. A płacisz wpisując kod z karty.

6. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Stacje benzynowe też często mają karty :)
    Bardzo sympatyczna forma płatności, polecam :)

A w temacie to nadal nie biorę udziału w TOP 1000 xD

malinarp i Sookie lubią to.
  7. *ewa*

dzięki:*:*:*
    zwykle kupuję florki smsem.............

8. andrzejewskab1975

andrzejewskab1975 Naśladowca mistrzów

Kurczę bladę ja podstawowego nie zrobę a co tu mówic o top 1000. Zwierzaków mi brak na 230000:( a czasu mało:cry:

9. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Małe kwoty można i eskiem - ale z paysafecard jest wygodniej, bo można kupić więcej, no i zawsze ma się pewność, że będzie ok. Nie słyszałam o żadnych problemach z tą formą płatności, firma jest solidna i dotrzymuje słowa, a florki trafiają na farmę natychmiast. Do tego anonimowość, nie trzeba podawać żadnych danych (w sumie to lepiej tego unikać na necie).
    Wygodne jest jeszcze to, że jeśli zostanie trochę kasy na karcie, to można ją wykorzystać razem z następną kartą - nic nie przepadnie :)

10. *ewa*

próbuj handlować na targu......................
    np.sok klonowy świetnie się sprzedaje..................
    zizzi dzięki:*

gretag lubi to.
  11. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Dzień dobry wszystkim :)
    Ewa, jak tak czekasz, to spojrzyj w lewo, w prawo, może jednak ten klon wcale taki atrakcyjny nie jest ? :)

12. kasiuka26

kasiuka26 Okazjonalny autor

Gratuluję tym co ukończyli event ,stoję na 6 pokoju a na targu poluję na karpie koi .Kto jest z targu31 ?

migra, gretag oraz malinarp lubią to.
  13. Atomcia

Atomcia Weteran forum

:)) dzięki - zaplanowana 8 i raczej będzie moja :D
    3 mam kciuki żeby ktoś je kupił, moich też kilka wisi ale moich zawsze kilka wisi xD

gretag lubi to.
  14. bogdan33

bogdan33 Czeladnik forum

na razie powinno wystarczyć, sprawdź sobie wasza farma tam jest pełna aktualna lista

15. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

U mnie na pnączu jest zaraz pod żaglownią (krety). Ikonka kasztanowego jeża (po lewej stronie pnącza).

Jutro rano KONIEC! Udało się dzięki Waszej pomocy - dobre duszyczki :) Ślicznie dziękuję :inlove:

aweva55, ryzio oraz Mariolka7214 lubią to.
  16. abask

abask Komandor forum

Witajcie ;)))
    A ja wrzuciłam 35 mln ( bezmyślnie) a i tak inni mnie przysypali.

Kochani, którzy wysyłacie do mnie cenne prezenty. Bardzo Wam dziękuję ale nie róbcie tego. Mnie nie zależy na TOP-ie i szkoda Waszych produktów dla mnie. Może są inni potrzebujący.
    Ja zaglądam na farmę od święta i nie mam nigdy pewności, że jeszcze jutro zajrzę.

Powodzenia tym którzy walczą ;))

Sisi64 ;)))

migra, gretag oraz malinarp lubią to.
  17. _Ola_Z_

_Ola_Z_ Wielki mistrz forum

donatka69 dzięki za matatę - już się wymieniła za pomarańcze - akurat one były najkorzystniejsze w tamtej chwili
    kolejnego miliona przepuściłam na zakupy i bardzo szybko się zbliżam do końca zapasów SG :(

Ostatnie edytowanie: 26 listopada 2014
    gretag i ryzio lubią to.
  18. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Nie zarobiłam jeszcze tego co w planach, ale ... poszłam za ciosemxD. Zwierzaki na ostatnie zadanie już mam - udało się z kilkoma rumakami / tanioha to wstyd nie kupić i dr Ryba też był na targu życzliwy/. Zostały tylko słoneczniki, bo kasztanki dawno w komplecie Do 6 zadanka też jeszcze brak rośliny zatem czas skoczyc na targ po cjm. Jeszcze i na to mnie stać. Jak zrobię 6 to .... wezmę kąpiel we ;)własnymxD. Jak mnie się nie chce siać:cry:, ale teraz nie mam wyjściaxD.

gretag i gosiagosia60 lubią to.
  19. sweetsim

sweetsim Zaawansowany

ja jeszcze troche i w akcie desperacji zaczne marchewke siac, takich cen zaporowych owockow to nie pamietam odkad gram

aweva55 i gretag lubią to.
  20. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

do top 1000 ciągle coś dorzucam ale czy w końcu mi starczy ?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.