EVENT:Święto kasztana

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 20 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. evva85

evva85 Okazjonalny autor

zaszalałam, oddałam kolorowe, z pogromu uratowała się tylko panda sushi i 2 niemowlaki, takich pustek to nigdy nie miałam, ale co tam :)
    jeszcze 5 tys słoneczników i 70 ludzików
    trzymam kciuki za topów

2. donatka69

donatka69 Mistrz forum

Witam :) Mataty już rozdalam, zostaly mi 2 prezenty wiec jesli ktos z TOPowiczów potrzebuje np CMJ, to zapraszam na sówkę :) Z chęcią pomogę !
    Kasztanki po evencie lecą fantastycznie, ale to juz norma ;) Grunt ze skonczyłam i pnącze działa :)

malinarp lubi to.
  3. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Sylwiaaaa no nie za wiele dzisiaj licz -100 miejsc minimum i jutro ze 150 i na koniec ze 150 to jakie duzo? uwierz mi ze nie powinno byc gorzej niz 700- w porywach przy duzym nacisku 750-800 to co zle? :p ;)spokojna Twoja xD leci posilek ;)

malinarp i godia17 lubią to.
  4. orzysz23

orzysz23 Forumowy żółtodziób

mam pytanie czy do top 1000 można oddawać produkty np. mleko , pióra papug

5. Agunef

Agunef Naśladowca mistrzów

niestety nie można :(

6. skorpionek2007

skorpionek2007 Hrabia forum

niestety nie mozna :( Anka ale ja mam strasznego stesa :cry::cry::cry::cry: a w brzuchu tak mi sie robi z nerw :wuerg::wuerg:

malinarp, Atomcia oraz godia17 lubią to.
  7. orzysz23

orzysz23 Forumowy żółtodziób

ktoś chce kasztany

8. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

hahahahahahaahahahahaaaa xDxD:cry::cry: to nie siedz przy kompie idz z mloda gdzies albo cos ;)mowie ci juz ktorys dzien z rzedu ze bedzie spoko :p

9. skorpionek2007

skorpionek2007 Hrabia forum

mloda w szkole ...potem pojde na jakies zakupy zeby sie odstresowac :) dzieki za placka tez podeslalam trunek z parasolka

malinarp, Atomcia oraz gretag lubią to.
  10. janeczka421

janeczka421 Czeladnik forum

witam, czy ktos Mi moze pomoc..mam napisy po nieniecku i nie wiem co ile kosztuje, nie moge policzyc czy mi wystarczy zwierzakow z hodowli do koncowego oddania z eventu zeby nie przepadli z razie zabraknie??? co zrobic zeby byli napisy po Polsku

11. _Ola_Z_

_Ola_Z_ Wielki mistrz forum

pytanie, jasne :)
    przygarniam wszelkie kasztanki

ryzio, gretag oraz godia17 lubią to.
  12. -anna2806-

-anna2806- Forum Pro

Jaka ilość towaru jest oddana na tych końcowych pozycjach bo nie mogę znależć aktualnej listy.

13. Agunef

Agunef Naśladowca mistrzów

40145800

godia17 lubi to.
  14. Atomcia

Atomcia Weteran forum

wpisz farmerama PL > strona startowa > zaloguj się :)

godia17 i gretag lubią to.
  15. -anna2806-

-anna2806- Forum Pro

dzięki , oj to nie mam co marzyć o TOP

16. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Obserwuję rozwój sytuacji i jak do jutra wieczorem sprzedam towar za 2 000 000 to mam szansę na odblokowanie pnącza. Wystarczy mi kupno jednego porządnego zwierzaka, a dzięki est-orce i jej nieoficjalnemu poradnikowi widzę co powinnam kupić i ile mi brakuje.
    No to spróbujmy , tylko najbardziej mnie wkurza ,że musżę dalej siać w tej sytuacji słonecznik. Wytrzepanie skarpety przy tym to pikuśxD. Ale tak działa kibicowanie innym. Solidarnie zacznę po tym evencie od zera:p. To bardzo fajne uczucie. Zatem do roboty czyli wracam na pole:wuerg:

17. janeczka421

janeczka421 Czeladnik forum

zalogowalam sie i nic, nadal wszyst5ko po niemiecku :(

godia17 lubi to.
  18. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Napisz do PT

godia17 i gretag lubią to.
  19. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    Czy Wy spaliście na farmie pilnując miejscówek w TOPie? xD Ja dziś jakoś nie bardzo się ruszam , stare kości skrzypią...:p
    Zakręciłam parę razy kołem dla rozrywki, sprawdziłam TOP i wiem,że jeszcze dyndam w całkiem dobrym miejscu :) Teraz idę zająć się garnkami ale nie tymi od osłów :)
    Miłego dnia :)

20. [​IMG]
    Witam spróbuj zmienić język zaznaczyłam ramką.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.