EVENT:Święto kasztana

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 20 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

behehehe powiem Ci tak ze niewiele wiecej dorzucisz i styknie - a migdaly mozna sprzedac albo zostawic na za rok ;)

2. .kotek999.

.kotek999. Zaawansowany

też tak sobie pomyślałam, oplułam monitor:):) ze śmiechu - u mnie cienko:)

gosiagosia60 i .Farmeria. lubią to.
  3. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Bede robić marcepan na święta:p
    owocki obrzydliwie zdrożały, nawet wyspowe poszły w górę, koniec świata pani Koziołkowa;)

gosiagosia60 i godia17 lubią to.
  4. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Kto wie...moze i masz, np.w owocach..leza latami w stodole i kilkaset tysiecy sie nazbiera.

5. ankagdw

no nie wiem ,nie wiem :music: pamietaj ,ze zanim ja poprosisz to bedziesz musiala jej posluchac :pxD a wiesz i doswiadczylas juz ,ze to ciezka sprawa :pxDxD:cry:mozna nie przerobic takiego manewru xD

Mariola ano drogie trzeba przeliczac co sie bardziej oplaca - u mnie byly wisnie i brzoskwinie w dobrych cenach i ta niechciana surmia tez sie w zacnych trafiala ;)

gosiagosia60 lubi to.
  6. abask

abask Komandor forum

No coś Ty Onkula. Zgniły ;)))

Mnie jakoś nie korcą TOP-y bo mi szkoda kolorowych zwierzaków. Cosik przesadzili z mutantami. Wolę porobić zadania w spółdzielni jak wpakować je w TOP ;)))

onkapinka lubi to.
  7. Mariolka7214

na moim targu do wczoraj opłacało się kakao i guawa, ale dzisiaj już się nie opłaca :p

8. skorpionek2007

skorpionek2007 Hrabia forum

lo matko przeciez ona mnie zagada na smierc :p u mnie jeszcze wczoraj wsysko bylo tanie a dzisiaj to juz ceny razy 3

feniks1414 lubi to.
  9. ankagdw

u mnie widzialam czesto promocje byly xDxD:cry:
    Ty Mariolka a nadmiarem to sie nie martw-patrz jak pan Bobi ladnie przegryza badylki i Twoja zyrafa tez widze wiecznie głodna -nie zmarnuje sie xD

No Sylwia dlatego przemysl czy chcesz miec ten adres krakowski xDxD:cry:

10. abask

abask Komandor forum

Ile kaski ma wrzucone miejsce z nr 1000?

11. skorpionek2007

to ja sie jeszcze wstrzymam i poczekam az sama do mnie przyleziesz na kawe :p u mnie to juz te owocki byly takie stare i popsute ze ich nie szkoda bylo wrzucac do Topu Anka daj jesc zwierzu bo sznurowki biedne wcina :p

feniks1414 i gosiagosia60 lubią to.
  12. ankagdw

16, 5 mln

Sylwia to badylek przeca xDxD:cry::cry:oj babunia babunia :p

13. ewelina2194

ewelina2194 Forumowy żółtodziób

Czy zauważyliście , że kończąc zadanie dostaliście tak jak ja 5 darmowych prób na nie 6? Co robić , do pt nie ma dostepu

14. skorpionek2007

ta badylek :) tylko czy on go je czy wypluwa bo moze jemu sie to cofa:wuerg:

15. Mariolka7214

Ja nie wiem czy ta moja żyrafa to głodna czy z przyzwyczajenia gębą rusza ;):p
    a może to ona mi kasztany wyżera skubana?

gosiagosia60 lubi to.
  16. abask

abask Komandor forum

16,5 mln to jednak sporo ;)))) A dopiero wyścig się zacznie na godzinę przed końcem ;))) To się bedzie działo ;))) Ci, co mają najwięcej kasy to czekają ;)

17. bozena10121958

bozena10121958 Forumowy żółtodziób

U mnie to samo mam 5 , a nie 6 prób, ale top 100 zasłania realia.

18. ankagdw

hmmm no calkiem mozliwe-pewnie tak!! co ja gadam -napewno!! musisz siasc za krzakiem i popodgladywywac :p

o juz ze cofa :wuerg: przeciez gryzie ladniutko a nie robi : :wuerg:

Dorota1020 i gosiagosia60 lubią to.
  19. Mariolka7214

Tiaa ja bede siedzieć i wyglądać jak pół zza krzaka a w tym czasie mi najlepsiejsze oferty z targu wykupią xDxD
    ide trochę pograbić, może się jaki kasztan gdzieś zaplątał :music:

gosiagosia60 lubi to.
  20. _Ola_Z_

_Ola_Z_ Wielki mistrz forum

zapytam specjalistów i startujących - jakie są rokowania w TOP 1000 na dolną granicę?
    zastanawiam się, czy powalczyć i czy moje zapasy pozwolą mi na miejsce w ostatniej dziesiątce :)

Krzychu64 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.