EVENT:Święto kasztana

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 20 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. skorpionek2007

skorpionek2007 Hrabia forum

oj cos slabo ci idzie ,jakiejs pomocy potrzebujesz moze ?

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Jak to słabo o_Oo_Oo_O Bardzo dobrze idzie xDDo piątku mam czas.Dziękuję za chęci,daję już radę sobie-no chyba,że mi zielska podrzucisz? :pxD
    Ja też już screna nie zrobię -.- Moich paru marchewek już system nie przyjmie nawet na 1000 miejsce :cry:;)

3. skorpionek2007

skorpionek2007 Hrabia forum

4. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Oj, no to szybko wrzuć jakiś niepotrzebny badziew i machnij tego screena dla potomności xD

EDIT: aha, prawda, nie możesz jeszcze... ślamazara xD

gosiagosia60 lubi to.
  5. gosiagosia60

Obserwuję listę,trzymam kciuki za Was wszystkich 8):music:

gretag i Atomcia lubią to.
  6. evita_1703

evita_1703 Stały bywalec

hej jak u was evencik, ja jestem w 5 pokoju, kasy i zostało jakies 100tys, masakra.. i raczej nie ukoncze eventu a szkoda

7. gosiagosia60

Za rok udział pełen wezmę,to screna zrobię 8)xD;):cry: Acha! Jak czytają moi sąsiedzi,to już za kasztanki dziękuję-mam nadkomplet :music:(chyba się opłaciło zielsko do pucharów wrzucić o_O )

8. zzizzie

Ja tam nie wierzę w te puchary - mam obydwa ustawione na głównej (z bólem serca stawiałam, bo są wyjątkowo paskudne i nieprzyzwoicie mi się kojarzą, dzieci proszone o zamknięcie ocząt), a wypadajki najlepiej mi lecą z tej drugiej łąki (dlaczego ona się wabi "dzika"???).
    W tym evencie chyba wszystkim wypadajki lecą jak szalone - taki mały bonus od firmy za te miliony w mutantach 8)

gosiagosia60 lubi to.
  9. gosiagosia60

No Ty to potrafisz pocieszyć człowieka :D W poprzednim też już nie miałam większych problemów-trzymam się tego,że to puchary :p 1:13 do kolejnego zbioru zielska-"...coraz bliżej święta...":music:

zzizzie lubi to.
  10. zzizzie

Taa... wiara czyni cuda, tak samo działa ten jabłecznik u ludzi, którzy uwierzą w jego działanie 8)
    A ja już mam pustą farmę, hehe 8)

11. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

witajcie,czas zdać raporcik;)3800 zielska,czyli 3,5 zbioru,bo sieję tylko na głównej bahamie:p185+ kasztanków i zaraz do pracy marsz:sleepy:

gosiagosia60 lubi to.
  12. ptasznik70

ptasznik70 Stały bywalec

No i zatrzasnęłam ostatnie drzwi, ostała mi się ino żółta kaczusia, to chyba na zachętę do odnowienia stada kolorowych mutantów. Do wora nie wrzucam, za wysokie progi jak dla mnie, może w przyszłym roku, ale to obiecywałam sobie w ubiegłym i co? Skupiłam się na misjach w spółdzielni i ani tu, ani tu uffff. :wuerg:

Sylwia, sąsiadeczko gratulacje, no, no super, mobilizujesz mnie i biorę się za porządnie za pracę z ołówkiem w ręku hihihih

A swoją drogą toczy już można korzystać z pnącza bo nie wiem????

Powodzenia wszystkim w TPOie

13. .Basia410.

.Basia410. Ambasador forum

witajcie w polu wieje a ja tyram
    jestem w 5 pokoju już mnie t... boli od siedzenia w nim, i niech nikt nie pisze że ślamazara;) jestem
    to te wszystkie zwierzaki i badylki tak długo rosną (to nie ja to one winne).
    Niewiele mi brakuje i jak zamknę ten pokój to zostaną same roślinki do sadzenia z moich obliczeń wynika że resztę mam
    Jak zdobędę pnącze to polecą róże uszlachetnione z SN zobaczymy co będzie czy dostanę po łapkach
    miłego dnia wszystkim

14. Krzychu89

Krzychu89 Czeladnik forum

walcz walcz i tak nie wejdziesz do grona wybrańców i zaczniesz od zera jak wiele innych.
    A to pierwszy krok do decyzji po co Ja się w tą grę zaangażowałem "pa ostatni listku sałaty"

warto warto i wszystko od nowa

Posty połączyłam, pisanie postu pod postem jest zabronione, jeśli chcesz coś dopisać, użyj opcji edytuj.
    MOD Czekolada.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 25 listopada 2014
    Atomcia lubi to.
  15. kiara-kowu

kiara-kowu Ekspert forum

Witam wszystkich cieplutko w ten pochmurny poranek.6 pokój spokojnie skończyłam i pomalutku zmierzam do zamknięcia 7. Brakuje mi jeszcze 122 wypadajek i ok.5000 badyla. Myślę, że dwa zbiory i będzie ok. Muszę się teraz solidnie przyłożyć do kolorowania :) Pozdrawiam wszystkich walczących dalej. Nie poddawajcie się, naprawdę warto :p

gosiagosia60 lubi to.
  16. Krzychu89

a gdzie do topu 1000 nie prubuj

jak sprawdzić nr. targu

Posty połączyłam, pisanie postu pod postem jest zabronione, jeśli chcesz coś dopisać, użyj opcji edytuj.
    MOD Czekolada.

17. Kathea

Kathea Baron forum

Siódmy pokój zaczęty. Nawet nie jest źle z mutantami, jeszcze jakieś 10 zwierzaków zostało w stodole za ciut ponad milion. Co do badyla to jeszcze duużo brakuje. Rano bardzo inteligentnie odpaliłam kombajn po czym zauważyłam że cmj się skończył, a ponieważ sadzę praktycznie na 1,5 pola to nie było to przyjemne. Mówi się trudno, i tak dopiero jutro skończę pewnie.

18. Krzychu89

a to tylko przedsmak przed topem 1000

jak ktoś wcześniej napisał na 100 stronie jest jeszcze Prowident

Posty połączyłam, pisanie postu pod postem jest zabronione, jeśli chcesz coś dopisać, użyj opcji edytuj.Upominam słownie.
    MOD Czekolada.

19. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

20. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Sylwia - ze jaaaaaaaa? :pxDxD:cry: hehehe nie bede bo jak sie tak scigac bedziemy to do 300 baniek dojdziemy xDxDxD:cry::cry: z reszta nawet tyle nie mam :p juz nie bede chyba ladowac grubszych rzeczy nawet jak sie pandy cyrkowe i reszta cudakow sprzeda bo mi szkoda.. mam nadzieje ze starczy i ze nie bede musiala wrzucic do wora gumiakow i grabi:pxD:cry:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.