EVENT:Święto kasztana

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 20 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Jak wszyscy:) ooo i jej miotełkę też;)
    Kochana widzimy się w worze;)
    Nawet jak się nie uda to atmosfera tego eventu jest bezcenna

iwonanana, gretag oraz -MarekW- lubią to.
  2. Atomcia

Atomcia Weteran forum

:))
    nooo będziemy :D

gretag lubi to.
  3. **Zack**

**Zack** Naśladowca mistrzów

Czarno widzę te zadania...
    Muszę wyhodować zwierzę za 110 000 SG i nazbierać zwierzaków o wartości 470 000 SG... No i 400 wypadajek i 10 000 słoneczników. Mam nadzieję, że dam radę. Nagrody nie są jakieś "super", no może oprócz 1 zadania.
    Życzę wszystkim powodzenia!

0olimpia0 lubi to.
  4. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Widzę, że dość entuzjastycznie podchodzicie do eventu8) Ja póki co nie jestem przekonana, czy mam ochotę aż tak wietrzyć stodołę dla pnącza dającego jakieś 9-10 tys. TPD co 4 dni. Z drugiej strony byłby to pierwszy odpuszczony event...
    O TOP-ie nawet nie myślę - jest całkowicie poza moim zasięgiem.

loath lubi to.
  5. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Zrobię tyle. ile się uda z eventu. Karateki na pewno do zadania nie oddam, ani tęczowej kurki.-.- Przegięcie z tymi kolorowymi zwierzakami jest ewidentne. To już wolę nie kończyć. :oops: Dziury w niebie przecież nie będzie. xD

TOP-owiczów uprasza się o podpowiadanie, co byłoby im najbardziej potrzebne. Chętnie pomogę i trzymam kciuki. :)

loath i godia17 lubią to.
  6. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Mam po 100 tys. marchewki, pszenicy i sałaty - załapię się na TOP1000? :p:p:p:p
    A tak na serio dożynki to strasznie fajnie wydarzenie na farmie. Będę kibicować naszym graczom :) A evencik zrobię dla zasady, nie dla nagród. Wreszcie się pozbędę ze stodoły nietoperza hardrockowego, bo już dwa razy był na targu i wraca do mnie jak bumerang. A tak to wywalę szkodnika i 1 500 000 do eventu zaliczę :)xD

godia17, ryzio oraz -MarekW- lubią to.
  7. sylwiao-k

sylwiao-k Okazjonalny autor

A kto może brać udział w TOP 1000? wszyscy którzy ukończą wsześniejsze 7 zadań, czy tylko ci co zrobią to najszybciej a może jest jakieś losowanie?

8. ryzio

ryzio Weteran forum

też będę mocno dopingowała naszym farmerów i nasze farmereczki :) oby jak najwięcej naszych w top1000 :) Ja gram dopiero niecały rok także o swoich zapasach nawet nie będę wspominać xDxD
    Przemyślałam sobie na spokojnie ten event i postanowiłam, że spróbuję zrobić aż do 6 zadania włącznie, bo jest ten kasztanowy pająk, który daje sianogrosze :) Postanowiłam zbierać takie itemiki, na razie mam dwa, ale od czegoś trzeba zacząć :D
    Najgorsze jest to, że w ferworze walki rzuciłam się na targ i wykupiłam od cholery zwierza kolorowego :D mam nadzieję, że ceny jeszcze podskoczą i sobie zarobię na nich, bo jak nie to straciłam tylko 2 miliony :D a tak długo się męczyłam,żeby je zarobić :D

9. -isia5070-

-isia5070- Okazjonalny autor

Sisi bardzo byś mnie zawiodła gdybyś nie startowała - a tego zrobić nie możesz.
    Bardzo na Ciebie liczę i na to, że będziesz b wysoko.
    Więc przemyśl wszystko jeszcze raz i "do boju" - przecież pomożemy, pokibicujemy i potrzymamy kciuki za naszych gigantów startujących w TOP

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wszyscy Gracze,którzy ukończą 7 zadań i mają minimum 21 poziom w grze,będą mieli możliwość wzięcia udziału w rankingu TOP 1000 bez żadnego losowania.

godia17 lubi to.
  11. magosiek34

magosiek34 Naśladowca mistrzów

Smutno mi, bo zamiast kocyków i innych "cudowności" produktowych kompletnie niepotrzebnych, oddać mam kolorowe zwierzaki, które na dodatek mam sobie wyhodować.

Nie podoba mi się. I jeszcze raz nie podoba mi się. Zastanawiam się czy sobie nie odpuścić ... . A nawet gdyby skończyć to ustrojstwo to i tak na topka mam za małą stodołę ... . A ten kasztankowy cesarz taki śliczny ...

12. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

taa czipsy cola i ubaw po pachy-kino jak zadne inne xDxD:cry:

renia111979 lubi to.
  13. *emer*

*emer* Półbóstwo forum

witam z wieczora. ;) coś się dzieje... jakieś tam nowości w tych eventach się rodzą i powoli mamy coś innego niż sianie.
    chociaż pomysł z oddawaniem kolorówki nie uważam za zbyt "opłacalny" dla nas, to na event się szykuje.
    TOPa raczej odpuszczam bo stodoła nieco za mała jest chyba na takie harce i swawole ;P

pozdrawiam

Dorota1020 i ryzio lubią to.
  14. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Widze, że w TOP nie można oddawać produktów, czy źle widze? A szkoda, bo troche tego jest.
    Do szóstego pokoju prawie mam, zwierzątek tylko musze jeszcze doprodukować, myśle oddać koty, myszy, sowy bo te mi narazie i tak do niczego nie potrzebne i pszczoły bo mam tego mase, ale jeszcze troszke braknie z moich wyliczeń, reszte się dorobi przez tydzień.
    A pózniej pomyśle o 7 pokoju. Nie wiem czy się uda, sporo tych kolorowych potrzeba, a z wyższych mam niewiele.

W TOP 1000 raczej udziału nie wezme, nawet jeśli udałoby się przejść siódmy pokój. Za mało wszystkiego bo i gram niecały rok - od połowy stycznia. Większość szło do misji i na targ coby troszke zarobić i zapasy są skromniutkie.
    Ale za rok - bardzo chętnie.
    Kibicuje tym, którzy podniosą rękawice. ;)

ryzio lubi to.
  15. iza_79

iza_79 Książę forum

jeszcze raz na spokojnie przepatrzyłam nagrody, no i z racji tego że szkoda kolorowych zwierzątek (mam dopiero 77 poziom i ani jednej misi hodowlanej w spółdzielni ukończonej) podchodzę tylko do pierwszego zadania. i na tym ten ewent niestety zakończę :(
    będę kibicować startującym w drugiej części

chrumcia91 lubi to.
  16. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Dlaczego piszesz, że masz sobie wyhodować ? Przecież możesz sobie kupić. Sprzedaj te niepotrzebne kocyki i inne "cudowności" i kup sobie kolorowe zwierzaki. Aż tak dużo ich przecież nie potrzeba :)

17. iwonanana

iwonanana Baron forum

Policzylam i starczy mi kolorowych na zadania, pomysle, czy nie szkoda, bo rozowosci mam malo, a na TOP jestem za cienka. Cos pamietam, ze jak ktos odda wiecej, niz trzeba, to jak oddam tyle co trzeba, to i tak sie nie zalapie? Podpowiedzcie jak to jest i jaka wartosc trzeba oddac, zeby na pewno sie zalapac?

18. krzysztof68

krzysztof68 Okazjonalny autor

Tez tak uważam i powalczę.Powodzenia!

aweva55 i blazers lubią to.
  19. gadek

gadek Fanatyk forum

Co to się podziało,że mamy "święto kasztana" zamiast "dożynek".
    Już tak co roku będzie nowa nazwa?
    A ja nie wiem czy powalczę o TOP,wyjdzie w praniu;)

est-orka lubi to.
  20. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Oczywiście, że nie mam nic przeciwko:)
    A tutaj przygotowałam tak na szybko poradnik z równowartościami zwierząt
    (ciach)
    jest nie przetłumaczony, ale zrozumiały....jeżeli nie może pozostać taki na czas dożynek lub dopóki w naszym faq nie pojawią się tabelki z równowartościami to proszę Moda o usunięcie tego postu w Nieoficjalnym poradniku.

Usunęłam link do poradnika,ponieważ poradnik nie posiadał tłumaczenia i również został usunięty.

MOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 20 listopada 2014
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.