Event Świątynia

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wiocha5, 14 lutego 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wiocha5

wiocha5 Weteran forum

Hej,
    Mam pytanie czy komuś się chciało policzyć ile i jakich odznak potrzeba do eventu ( uwzględniając wszystkie etapy totemów )

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

guzikmama, Twój posty usunęłam, ponieważ nie są w żaden sposób związane z pytaniem Gracza. Do wyrażania opinii na temat kalendarza walentynkowego zapraszam do wątku tematycznego Kalendarz walentynkowy. Przypominam też, że na forum niedopuszczalne jest pisanie postu pod potem, gdy chcesz coś dodać, używaj proszę opcji "Edytuj".

wiocha5, ilości potrzebnych odznak są różne dla różnych Graczy - zależy to od tego, które totemy ktoś wybiera w poszczególnych scenach. Przyjmując, że ktoś wybiera wyłącznie totemy, gdzie są wymagane odznaki (ten ktoś nie chce siać eventówki), to ogółem potrzebne jest 520 odznak, w tym:
    - 78 odznak Ssak,
    - 78 odznak Gad,
    - 86 odznak Ryba,
    - 82 odznaki Ptak,
    - 100 odznak Stawonóg,
    - 96 odznak Płaz.

Czy masz jeszcze pytania?

3. wiocha5

wiocha5 Weteran forum

nie, dzieki

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Również dziękuję, a skoro nie masz dalszych pytań - zamykam temat.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.