Event "Świąteczny rozgardiasz"

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zdzichu295, 25 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zdzichu295

zdzichu295 Młodszy ekspert

Czy w tym evencie jest możliwy do zdobycia drugi zestaw itemów?

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

@zdzichu295

Witaj,

Niestety nie ma takiej możliwości. Możemy tylko jeden raz zebrać zestaw itemów. Oddając produkty każdej postaci(zwierzątku) mamy szanse aby wygrać tylko raz dany item.

Informacje na temat nagród znajdziesz w poradniku : Świąteczny rozgardiasz(po kliknięciu na nazwę zostaniesz przeniesiony do poradnika)

Czy masz może jeszcze jakieś pytania ?

3. Kathea

Kathea Baron forum

Moment, moment. To jakim cudem zarówno pingwin jak i lisek dał mi drugi item?
    W nagrodach dodatkowych są wpisane itemy więc można drugi komplet na pnącze dostać, za wyjątkiem itemu "zimowi przyjaciele" który nie daje się na pnącze (nie ma go wśród nagród losowych).
    Oczywiście może się okazać że w ramach minimalnej ilości oddanych podarków nie uda się zdobyć dodatkowego itemu, ale jak jest podane w faq, nagrody dodatkowe są losowe. Mi na razie tylko misiu nie chce dać drugiego itemu.

Ostatnie edytowanie: 25 grudnia 2015
  4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Muszę przeprosić tutaj. Nie chcący wprowadziłem w błąd i udzieliłem błędnych informacji, za co przepraszam.

Pozwolę naprostować swoją wypowiedź powyżej, zgodnie z zapiskiem w poradniku:
    "
    Takie same nagrody możemy otrzymać obdarowując postaci po wykonaniu wszystkich zadań."

Możemy zdobyć drugi komplet itemów z zadania. Gdyż po wykonaniu zadania ewentowego możemy dalej oddawać produkty.

Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie.

Marzenocha lubi to.
  5. Kathea

Kathea Baron forum

Mi lisek i pingwin dał drugi item w ramach wykonywania podstawowego eventu, jak nie miałam zakończonego jeszcze misia.

Wytłumaczę inaczej. Są nagrody gwarantowane i nagrody losowe. Gwarantowane dostaje się po nakarmieniu potworków określoną ilością słodyczy. W nagrodach gwarantowanych jest komplet itemów. Ale jednocześnie każde karmienie/podarek = nagroda losowa. W ramach tej nagrody losowej można dostać drugi item. Przy czym jest to nagroda losowa, więc może się okazać że tego drugiego itemu nie będzie niezależnie ile słodyczy wpakowało się np. w misia.

Ostatnie edytowanie: 25 grudnia 2015
  6. -wiercipiętka-56

-wiercipiętka-56 Zaawansowany

Ja też mam dodatkowe itemy, których nie można postawić na pnączu, może dopiero odblokują pnącze po zakończeniu misji?
    Czy może ktoś to wyjaśnić?

7. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

W zadaniu ewentowym jest do wygrania tylko jedno pnącze, na którym możemy postawić itemy: Amatorka słodyczy, Owocowy lis, Niedźwiedzi apetyt oraz dowolny item o wielkości 2 małych pól.

Oczywiście wygrane po raz drugi itemy można postawić na dowolnej pustej chmurce(pod wraunkiem że zgadzają się wymiary).

8. Kathea

Kathea Baron forum

Dodatkowe itemy można też postawić na wyspie skarbów lub w ogrodzie ozdobnym.

9. zdzichu295

zdzichu295 Młodszy ekspert

Dziękuję za informacje. Nie mam więcej pytań. Temat można zamknąć. Pozdrawiam.

10. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Dziękuje graczom za pomoc.
    Ciesze się że mogłem pomóc.

Dalszych pytań brak, związku z tym temat zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.