EVENT: Średniowieczny festyn

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. nikki2676

nikki2676 Chodząca legenda forum

Event uważam za skończony. Nie wszystko udało się zrobić, bo jak zwykle zbrakło roślinki, ale to co najważniejsze udało się zrobić. Tajemnicza sadzonka już posadzona, co z niej wyrośnie - okaże się jutro:)

2. 11eveline

11eveline Książę forum

Życzę czegoś fajnego,oby to nie była surmia xxl!

3. chris975

chris975 Fanatyk forum

U mnie oczywiście...surmia xxl... ;) już naprawdę wolałbym jabłonkę ;)

A tak w ogóle to czy inne xxl-ki już się nikomu nie trafiają? To jakiś błąd BP czy celowe wkurzanie graczy? ;)

4. jooy69

jooy69 Książę forum

Event zakończony, surmię xxl posadzę...kiedyś tam:p:D

5. bealara

bealara Mieszkaniec forum

Hejka z rana - chyba zazdroszczę tym co dostali surmię XXL, bo takiej nie mam, a moje drzewko urodziło sie dziś jako BUK! Zwykly.. nawet nie XL. Szkoda, ze nie jabłonka...;);) Porażka...:sleepy::sleepy:

6. farmer0807

farmer0807 Czeladnik forum

Event ukończony :)
    Z TS i koła szał!- surmia XXL!! Hehe, w sumie nie wiem czego się spodziewałam. Kolekcja mi się powiększa z każdą możliwą okazją.:cry:
    bealara - Jak zazdrościsz surmii to daj znać na G&T -dostaniesz w prezencie;)

7. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Z Ts-a nic mi nie wyrosło , bo nie doszedłem .........;).
    Oby kolejny event był minimalnie inny.
    Jak ktoś potrzebuje jakieś strzały lub łuki zapraszam na sowę.
    Polska , biało - czerwoni :music:.

yasminka1967 lubi to.
  8. .Farmerkaa.

.Farmerkaa. Koneser forum

Z tajemniczej sadzonki mam solne XXL, liczyłam na coś z nowości, ale cóż... :oops:

9. ka_ro

ka_ro Ekspert forum

u mnie był nieśplik albo surmia, nie wiem , które dotyczyło eventu, bo miałam zaległą sadzonkę :D

10. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Melduję,że pnącze już w pełni barw. Nie zrobione zadanie z...naklejką:cry:xD, ale od kiedy album ma inny wygląd i tak do niego nie zaglądam, bo .... mało widzę.
    Jakby co mam 4 bezrobotne kołczany obok 300 sztuk bezrobotnej pszenicy, bo dozbierać tych 500 nie mam zamiaru. xD

yasminka1967 lubi to.
  11. kiara-kowu

kiara-kowu Ekspert forum

Event ukończony :)
    Sadzonka dopiero zasadzona - już nie mogę się doczekać, co z niej wyrośnie.Znając mojego pecha, to będzie kolejna surmia xxl - jakby ktoś chciał, to zapraszam w następnym G&T.

12. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

mi wyszła surmia xxl beatko zgłos sie na do mnie na gt :) roslinki jeszcze rosną ;)

13. ewka900422

ewka900422 Młodszy ekspert

mi z drzewka wyszło miodowe :) event w połowie zrobiony ;) to co chciałam to mam;)

14. BA_Musa

BA_Musa Guest

15. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Witam:)
    Powodzenia w ostatnich 3 h eventu:)
    Mogę pomóc jak ktoś potrzebuje łuków:)

PS. W odpowiednim wątku post o pomocy wypadajkowej też umieściłam:)

16. gocha0201

gocha0201 Nadzorca forum

Planowałam zrobić 4 misje, zrobiłam 5 pełnych. Event uznaję za zakończony. ;)

17. nana290159

nana290159 Książę forum

Powodzenia tym, co jeszcze koncza, prezenty juz rozdalam.

18. RudyFelek

RudyFelek Okazjonalny autor

Dzień doberek :)
    Napiszę i ja o swoim sukcesie,
    Ewent zakończyłem w całości, drzewka nie posadziłem,ale pewnie to zrobię za chwilę aby ciekawość zaspokoić.
    Udało mi się ewent zrobić dzięki mojej sąsiadce, która dzielnie, od dawna wspiera mnie różnymi motywatorami.
    Przed samym ewentem zdobyłem 300 gwiazdek i nareszcie "wrzuciłem te puchary na drzewo"
    Nie każdy pamięta jak to ciężko targać te puchary z pola na pole, bo wypadajki wypadają, ale sąsiadom ;)))
    I w tej euforii popędziłem z roślinami, a reszta jakoś zebrała się z pomocą moich sąsiadów,
    a w szczególności dora4370 / tutaj również podziękowania piękne składam/.
    Tym razem z wypadajkami poradziłem sobie samodzielnie /w sensie, że nie prosiłem o pomoc na forum/.
    Jeszcze zostało ponad dwie godziny ewentu, kibicuję tym, którzy mają chcenie, aby zakończyć ewent/zadanie,
    a gratuluję tym, którzy już ukończyli :D

19. puszapek1

puszapek1 Stary wyjadacz

witam,ja evencik skonczylam wczoraj,bez spinania sie bez demolowania farmy tylko na glownej i czesci wyspy,z drzewka wyrosl poziomkowiec,jestem zadowolona,jesli ktos potrzebuje wypadajki,prosze pisac na sowke

20. zetka30

zetka30 Forumowy żółtodziób

Event ukończyłam. Dzięki wspaniałym ludziom: kasiek86, karolka2626, Roamntyk1981 oraz Kloni1. Dwóch sąsiadów tylko współpracowało ze mną jeśli chodzi o łuki i strzały, ale pnącze daje pierwsze punkty. A z sadzonki mam buka. Jestem bardzo zadowolona, że udało się event ukończyć :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.