EVENT: Średniowieczny festyn

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

A to dzięki za podpowiedź,zobaczę na moim targu ceny :) Może zamiast tronu trochę SG zarobię;)

2. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Robię jak zawsze... i pnacze jest... i SP ciut. OK...a rośliny same urosną

3. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

wszystko przygotowane więc zmukam do pracy

4. skorpionek2007

skorpionek2007 Hrabia forum

no nareszcie bedzie co robic :)

5. -karol1299-

-karol1299- Nadzorca forum

Z ilością rośliny przegięli, co prawda fajnie że jest pnącze,a le sam nie wiem czy zrobię, na pewno jedynie pierwszą misje zrobię.

6. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Faktycznie, dużawo tego siania. U mnie ponad 14 rzutów bez wyspy i ponad 11 z wyspą:rolleyes:
    Chyba zaangażuję wyspę. I tak trzeba będzie z raz posiać eventówkę na dzień:rolleyes: Chyba, że bezsenność mnie dopadnie:D

7. kowalowo

kowalowo Nadzorca forum

jak dla mnie ewent kiepski 8)

8. igraszka

igraszka Koneser forum

Trudno sie nadchodzącym ewentem zachwycać ,nic w nim nadzwyczajnego . Ale cel jakowyś przed nami ,bo ostatnio nudnawo na farmie ,w każdym razie ja miałam takie odczucie.

9. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Witam wszystkich na nowym forum:p jeszcze się dobrze nie rozejrzałam a już znalazłam OO i opis nowego eventu :)
    Event robię jak przystało na farmera i nie marudzę że "zapłata" nieadekwatna do wkładu pracy:(ale co tam liczy się dobra zabawa i ten rząd pnącza z naklejką:D:D:D

10. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Ja tak samo;) Tak na marginesie, dobrze groszek schodzi z targu:)
    Szkoda, ze tylko jedna sadzonka do wygrania, a nie tak jak zwykle było 3:(

11. nana290159

nana290159 Książę forum

Dziwne te forum. Szkoda, ze tylko 1 sadzonka, a ewent robie, ile wypadajki pozwola.

12. -Iza-90

-Iza-90 Wielki mistrz forum

Też będe robić event chociażby dla tej jednek sadzonki ;)

13. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Miło mi przywitać farmerów, których znam z poprzedniego forum oraz tych, którzy teraz się odezwali lub zmienili nick.:):):)

Event spróbuję zrobić, pomimo dużej ilości rośliny eventowej - już było tak, że nie zrobiłam do końca eventu gdzie było pnącze - teraz pnącze stoi puste bo brak mi itemu strajk.

14. Mirka

Mirka Baron forum

ile dam rady, tyle zrobię... farmy nie będę demolować... ale pnącze chciałabym mieć... spróbować zawsze warto...pozdrowionka zostawiam... :):):)

15. hellwis

hellwis Generał forum

Ja evant robię ,dla robienia nawet nie przyglądam się nagrodą bo co tu robić;););)

16. MARDUS

MARDUS Forumowy żółtodziób

Niestety, ale znów praca nie pozwoli mi na dokończenie eventu

17. dorota444

dorota444 Ekspert forum

Do roboty, czas siewy zacząć :)

18. frixi77

frixi77 Ambasador forum

Pewnie bedzie surimia xxl :p

19. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

Witam, 20.000 roślinek 8 godz i 900 łuków to dużo stanowczo za dużo jak na takie nagrody; 1 taj. sadz? kusi jedynie super pasza i pnącze, bo sadzonka po ostatnim mini evencie już mnie nie ciekawi /surmii XXL i daktylowca XL/ mam dość, nawet nie wiem czy do zielonego pociągu się zmieszczą

20. .stokrotka1951.

.stokrotka1951. Chodząca legenda forum

Event będę robić jak każdy poprzedni , szkoda mi tylko demolować leśnej polany bo cała w baobabach , ale chyba nie ma wyjścia bo dużo tych badyli trzeba zebrać ,o wypadajki się nie martwię mam 30 drzewek prezentowych więc nazbieram

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.