EVENT: Średniowieczny festyn

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gadek

gadek Fanatyk forum

I nie stawiaj,poczekaj jak surmie zlikwidują;)
    Ja też nie postawiłam i nie postawię,a co8)

2. reginka101060

reginka101060 Okazjonalny autor

Ewent skończyłam wczoraj rano, ale nie posadziłam jeszcze TS, więc nie wiem, co wygrałam :)

3. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

Witajcie już wróciłam i nawet udało mi się ivencik skończyć TS nie wystawiłam poczekam trochę miłego dzionka Wam życzę

4. filemon314

filemon314 Czeladnik forum

Event skończony, a z sadzonki wyszła.... surmia xxl. :eek:

5. Pracuś57

Pracuś57 Mieszkaniec forum

Witam o poranku!!!
    U mnie wylatajek na + 975 a to dla tego,że ewentu nie robię:sleepy:bo coś leniwa się zrobiłam, a co najważniejsze wcale nie mam wyrzutów sumienia z tego powodu:)Ostatnio pracuję nad SG i na tym ewencie dośc dobrze zarobiłamxD

6. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Pracuś - leniuszek się z ciebie zrobił :D Ja też eventu nie robię :p Ale nie chce mi się siać w roku szkolnym roślinek prócz Octoberfest'u i ewentualnie komiksowego :sleepy: A tym bardziej wracać do szkoły z powrotem :sleepy: Na szczęście 8 lat nauki mam już za sobą :p Jeszcze 4 :D

7. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

hehe, no tak, mam już ich kilka. Niestety rano sadzonkę postawiłam, po pracy zobaczę co mi urosło :D

8. brydzia175

brydzia175 Wyjątkowy talent

Witam serdecznie rankiem zapłakanym deszczem!
    U mnie zostało jeszcze ostatnie diamentowe zadanie do uzupełnienia i będzie koniec, nie spieszyłam się zbytnio, zadania robie spokojnie, a ze jestem na urlopie to mogę przypilnować godzinek zbiorow.

Pozdrawiam serdecznie wszystkich jeszcze walczących i tych którzy już skończyli.
    z sadzonki miałam miodowe

9. elzbietagornik52

elzbietagornik52 Stały bywalec

jeszcze 1300 Płaskurki i event dzisiaj zakończę -*wreszcie-*

10. dziunia49

dziunia49 Stary wyjadacz

no to i ja sie pochwale z sadzonki wyrosło cukrowe

11. Lonia78

Lonia78 Fanatyk forum

event zakończony wczoraj a z sadzonkami czekam zawsze do TS, czasami coś ciekawego potrafi wyrosnąć

12. ankak106

ankak106 Komandor forum

Event wczoraj przeszedł do historii, a z TS wyrósł migdałowiec xl. Wypadajek 431 na plusie.

13. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Event właśnie zakończony, pnącze ustawione i pracuje:):D Czas przywrócić farmę do normalności-.-

14. -karol1299-

-karol1299- Nadzorca forum

Event zakończony, ale jeszcze na kilka dni zostawię taką, muszę uzupełnić braki roślin w stodole, zwłaszcza długorosnących mam mało.

15. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Ja event dopiero koncze,jak nigdy tak pozno,ale jak sie robi na jednym polu,nieraz tylko na noc sialam na 2 to i sie zostaje z tyłu hihihihihi

16. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Koniec :p Tylko nie wiem,gdzie pnącza szukać(mam nie odkryte w Spółdzielni)Zresztą specjalnie mi na nim nie zależy,itemki w ogrodzie stoją(owieczka na tronie wybitnie znudzona jest xD )

17. Agafarm71

Agafarm71 Okazjonalny autor

u mnie została 2 misja na poziomie srebrnym, a siódmą chciałabym jeszcze dziś lub jutro rano dokończyć... zależy czy wypadajki wypadną tak jak należy... z ts wyszło solne xl

18. fasolka46

fasolka46 Stały bywalec

mnie wyszła pigwa xl

19. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Event skończony sadzonka zasadzona teraz czekam co z nie się wykluje :DPowodzenia tym co jeszcze walczą :)

20. wojciechkreski

wojciechkreski Czeladnik forum

Nareszcie koniec , życzę powodzenia tym którzy jeszcze walczą .

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.