EVENT: Średniowieczny festyn

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. beatapalasz

beatapalasz Okazjonalny autor

dzień dobry, właśnie skończyłam event, z TS dostałam poziomkowca :D cieszę się, bo to mój pierwszy

2. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

witam niedzielnie,,u mnie koniec z roślinkami ale brak jeszcze 50 strzałek,,,wypadną na pewno,,sadzonkę boję się sadzić,bo tam pewnie nowa surmia,,ech

3. iwonanana

iwonanana Baron forum

Milej niedzieli, strzal brak tylko 12, ale gozdziki jeszcze 3 godz rosna, wiec wylaca, mutanty tez dojrzewaja.

4. ka_ro

ka_ro Ekspert forum

Dzieńdoberek :) event ukończony, badyla jakoś nadmiar nasiałam, ale trudno. Wypadajki na razie deko na plusie a sadzonkę lecę postawić bo zapomniałam :D

5. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

ooo... czyli surmia xxl była na promocji :) też ją dostałam

6. ngale

ngale Młodszy ekspert

Witam.
    Ja jeszcze sadzę. Z TS wyrosłomi drzewo solne XXL.

7. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

dobry
    event skończony rano, z ts cukrowe wyrosło:music:

8. BA_Musa

BA_Musa Guest

Ostatnio edytowane przez moderatora: 31 sierpnia 2014
    bealara lubi to.
  9. iwonanana

iwonanana Baron forum

Jeszcze 2 strzaly za 11 min. wyleca z mutantow i ide na grzyby. Pozdrawiam.

10. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Event ukończony, czas postawić sadzonkę i czekać co wyrośnie ;)

11. oskitom

oskitom Młodszy ekspert

Jeszcze 27 łuków, sadzonka urośnie 1,5 h.

12. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Hura koniec:Dz dyni wyleciało aż 27- łuków :Di zostało na plusiki 18-scie.Teraz już będą lecieć na plus:inlove:

13. ropuszka30

ropuszka30 Mistrz forum

Pnącze jest, itemy w komplecie - zostało zadanie z sadzonką. Za 4 godziny mam nadzieję będzie po evencie :)
    Za to wyprztykałam się z chmj - mogliby dać wyprzedaż w galerii, bardzo chcę w końcu nabyć przepis...

14. piomon86

piomon86 Czeladnik forum

u mnie z sadzonki-buk...a liczyłam na poziomkowca :( jeszcze dwa zbiory i koniec eventu

15. melody28

melody28 Wielki mistrz forum

mi się udało z tymi 2 z zadania i kupiłam tylko 2 dyniowe, nie chce szybko wyprzedaży bo mam 3 poziom przetwórcy a kupić przepis na CMJ będe mogła dopiero na 4 :( ps: u kogoś też nie widać avatarów i owieczek na forum ?

16. HULK*67*

HULK*67* Zaawansowany

Witam, ja zrobiłem tylko 2 pierwsze zadania.Przy takich ilościach roślin, ewentów nie robię od wielu miesięcy,a jeśli to tylko zadania z kombajnem i super pasza.Z sadzonki wyrosło mi drzewko cukrowe.

17. amber♥

amber♥ Komandor forum

event wczoraj skończyłam ..;) z sadzonki daktyl XL ..:eek:..trochę to chore ponieważ każdy sadzi te tysiące roślin a z TS-ów jednym poziomkowce innym badziew :(...wolałabym aby było "konkretne" drzewko do wygrania , a nie sadzonka ..powodzenia walczącym..:)

18. ropuszka30

ropuszka30 Mistrz forum

No to chyba zrobiłeś więcej niż dwa, bo sadzonka jest dalej...

19. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

event skonczony 280 wypadajek na plusie:) trzymam kciuki za jeszcze walczacych i gratuluje tym co juz dawno na mecie sa :)

20. HULK*67*

HULK*67* Zaawansowany

Faktycznie,mój bład, nie 2 ,a 3 zadania.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.