EVENT: Średniowieczny festyn

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. inwald060670

inwald060670 Aktywny autor

...Witam wszystkich tym słonecznym popołudniem - dawno nie padało-... no i WYKRAKALIŚCIE - surmia XXL, zaklinałam serwer i bach - oto i ONA w całej okazałości - ósma do kompletu :cry::wuerg:>:(
    a tak nesplika chciałam wyczarować.... ech

2. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Witam

To stawiaj Tsa na polu, i za 5 godzin Surmia XXL, bedzie jak znalazł :)

Sieję sobie powolutku na 2 polach na samej wodzie, i trzy zadania całe zrobione, i to się nazywa ciężka orka.

A takie robienie, eventu w jeden dzień, to dla przedszkolaków co mają dużo SN, SNZ, żadnej frajdy z orania :)

3. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

w sumie tez racja :)
    ja już nie muszę pilnować tego na targu bo sobie wczoraj poszłam na spotkanie i jak wróciłam to sprzątneli mi to.... -.- a to co mam wystawione ze zwierzyny to co około 24 h mam zbiór...
    pnącze bierz - jak dają to bierz :p może się kiedyś przyda :p

4. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Jeżeli wykrakałeś mi surmie podrzuce 2 przy evencie G&T:):p Taki prezent8) Postawiłam sadzonke, więc czekam, roślinka też rozsiana;) Ja troszkę więcej zrobiłam bo na 5 zadaniu jestem

5. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

To zrobimy tak, jak ci z tego twojego Tsa wyczaruję surmię XXL, to mi podczas GT podrzucisz dwa Ostrokrzewy XXL, a jak ci wyjdzie jakiś marny Poziomkowiec to ja ci wyślę przy GT 10 surmi XXL :)

Mi się z sianiem nie spieszy, i tak miałem robić tylko pierwsze zadania z SP, ale jak już zwolniłem dwa pola z drzew, to nie chce mi się ich znów stawiać i sieję dalej.

6. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

To co miałam schowane przed eventem,to nie dopilnowałam i od razu pierwszego dnia mi ukradli,to teraz na bieżąco podrzucam a sama spokojnie wodą podlewam 8)

7. nana290159

nana290159 Książę forum

do zbioru 15 min, zapomnialam surmiexxl posadzic, zrobie to teraz i popatrze, jak ona mi wyrosnie dzielnie. tez juz tylko woda podlewam.

8. brydzia175

brydzia175 Wyjątkowy talent

babula40 masz przepiekna sygnature, ta animacja koliberka jest cudna pozdrawiam

zrobione 3 zadanie, roslinka rosnie na wieczorowy zbior

Ostatnie edytowanie: 28 sierpnia 2014
  9. *emer*

*emer* Półbóstwo forum

eh. po pracy się zakołowałam i zapomniałam sprawdzić czy cmj jeszcze hula... -.- i zbiory poszły po maleńkości. :mad:
    pech od rana.
    a Wam jak idzie?

10. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

u mnie 501 wypadajek i 1400 roślinki zbiór za godzinkę

11. iwonanana

iwonanana Baron forum

Z Ts wyroslo kozie, ciesze sie.

12. leloszek373

leloszek373 Hrabia forum

witam,widzę,że niedaleko odbiegam od innych,ja zaczęłam 4 poziom,

13. babula40

babula40 Komandor forum

kochana brydziu ,moje koleżanki z nałogów uznały ,że jednak w tej kiecce jest mi do twarzy :p
    kolejne zadanko zaliczone ,zbiór jeszcze 1 przed nocą zaliczę i jutro znowu szarówka :)

bacowa70 lubi to.
  14. nana290159

nana290159 Książę forum

Jestem na drugim z 6 zadania, sadzonke w koncu posadzilam. Powodzenia.

15. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Raporcik eventowy:
    Płaskurka 8589 plus to co posiane ( zbiór za 1,5 godz)
    łuki ze strzałami 510

Czy w tym evencie jest słynna naklejka, bo nie zauważyłam ;)

16. BA_Musa

BA_Musa Guest

Anhedrea w evencie jest naklejka.

Przypominam,że to nie jest wątek do G&T.

17. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Dziękuję, idę szukać w którym zadaniu

Edit: znalazłam:D

18. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

1-5 zrobione w calosci w zadanu 6 ,1 zaliczone ,mysle ze do soboty zakoncze ten event :)

19. farma5010

farma5010 Forumowy żółtodziób

Piękna ta płaskurka. Niech zostanie w grze.

20. agusiap3

agusiap3 Okazjonalny autor

Ja za chwilkę posadzę swojego TSa. Ostatnio w TS miałam tylko jedną surmię... Chciałam rano wejściówkę imprezową wykorzystać... tak, żeby rozrywkę jakąś pomiędzy sadzeniem badyla mieć. Patrzę a tam trzy Surmię XXL. :eek:Więc wejściówka poczeka na lepsze czasy...
    Event - zadania 1-5 skończone....
    Łuków trochę brakuje ale dobrzy sąsiedzi wspierają :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.