EVENT: Średniowieczny festyn

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Podejrzewam, że standardowo robione są symulacje eventów - i programiści doskonale wiedzą, jak szybko można skończyć każdy event. Lektura polskiego forum to dla nich strata czasu... zwłaszcza, że nawet i bez symulacji można to wszystko raczej dość szybko obliczyć ;)

2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Gra stwarza takie możliwości aby wyhodować te 20 tys. roślin w dzień czy dwa dni,jeśli norbijas i est-orka mają ochotę na taką zabawę,to ich sprawa.Mnie szkoda sn ( chociaż jakiś tam skromny zapasik z drzew mam),ani nie chce mi się demolować farmy,jak kiedyś miałam w zwyczaju.Teraz robię eventy na spokojnie,już mnie nie bawi kończenie na trzeci dzień.Rozleniwiłam się chyba :) Dwa pierwsze siewy zrobiłam z sn,a dalej powolutku sobie sieję,tak czy siak skończę,a czy to będzie na 2,3 czy przedostatni dzień,to już dla mnie bez różnicy.

3. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

ja po woli i na luzie koncze 3 zadanie :) farmy nie demolowalam bo i po co ,sieje tylko na 3 polach

4. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

odpowiem ci tak
    na jednej z nieoficjalnych stron fanowskich dodam niemieckich jest do pobrania pewien program komputerowy ktory laczy wszystkie farmy z administratorem tej stronki..koles wie np.w czasie bb jakie byly robione miksy czy klonowania..pare razy pisalem o wynikach ankiet w sprawie bb to z tej strony mialem wyniki a ty tu mowisz ze by bp moze kazac modom czytac nasze posty..

5. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Norbi,nie będę z Tobą dyskutowała,Ty wiesz swoje,ja swoje ;)
    Wiem,że kiedyś eventy były rzadkością,prawdziwym wydarzeniem na farmie i odpowiednio cennymi nagrodami,ale gracze chcieli częściej,więc mają,a że nagrody byle jakie,to mały szczegół.Kiedyś były też duże ilości roślin,ale było przedłużanie CMJ dyniowym,ale było za łatwo,itd...zostało to zlikwidowane,po tej akcji miały być mniejsze ilości roślin,ale po co,jak kilka osób w 2 czy 1 dzień kończyło event,itd.....starzy gracze historię gry znają8)
    A co do czytania postów?Oczywiście,że MODzi muszą czytać nasze posty i z tematycznych wyciągać wnioski,w różnych celach,w celu rozwoju gry również,takie moje zdanie-.-

6. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Najserdeczniejsze gratulacje!!!

Kobiety górą :D

Przydało by się aż tyle SN ;)

7. -georginia-

-georginia- Chodząca legenda forum

ja również po woli, nigdzie mi się nie spieszy. Roślinki sobie rosną podlane tylko wodą

8. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Gratki Est-orka i Norbijas :). Róbcie dalej to co Wam daje satysfakcję i dobrą zabawę ( przy okazji my też się bawimy ) i nie przejmujcie się wyznawcom spiskowych teorii ;)
    Też staram się jak najszybciej ukończyć event , pozbierać nagrody i wrócić do mojej ulubionej formy farmy:p
    A ponieważ prawie zawsze wypadajki lecą mi z dużym zapasem to mi się udaje :)

9. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

Witam, na początku gry bardzo ekscytowały mnie eventy i starłam się robic je w całości, teraz robię bo robię i nie przykładam wagi do tego jak długo robię i czy w ogóle skończę. Taka masa roślin eventowych do siewu jest mało ciekawa, fajnie by było oddawac produkty oczywiście za dobre nagrody.

10. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dziękuję Norbi:)
    Kto z nas ukończy szybciej event zależało tylko od posiadanego SNZ i tego ja miałam więcej, bo SN obydwoje mamy dużo :)
    Dzięki za zabawę Norbi:)
    Dziękuję :)
    A niech i patrzy....w końcu to jego gra i my wszyscy tutaj w nią gramy;)
    Dziękuję:)
    Nazywasz to Ewuniu "wyścigiem szczurów".....tak chcąc i zagłębić się w analizę tej gry to wszystko w niej można nazwać w ten sposób.....ja lubię nazywać to dobrą zabawą z odrobiną rywalizacji i umiejętnością wykorzystania tego co farma oferuje:)
    A sama gra i tak będzie się zmieniać niezależnie od tego, czy będziemy się chwalić, czy tylko narzekać.

@aweva55 .... dziękuję:) zawsze potrafisz mnie pocieszyć, dziękuję:)
    @0olimpia0....dziękuję:)
    Powodzenia:)

11. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Nie jestem wyznawczynią spiskowych teorii,wystarczy obserwować co się dzieje w grze;)Może to zbiegi okoliczności,a może nie:)
    I niech sobie każdy robi tak jak chce,ja nikomu niczego nie narzucam,ale nie chciałabym być zmuszona kiedyś tam do takiego tempa,czy kupowania koszyków,pakietów SN żeby tylko zdołać skończyć event;)Oczywiście nie muszę w ogóle robić tego czy tamtego eventu,ale jeśli mam ochotę,to chciałabym na moim poziomie robić go na spokojnie -.-

12. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Ja tam lubię wyścigi 8) .
    Gdyby nie to , że mam trochę inny profil farmy od Est-orki i Norbiego chętnie bym się z Nimi pobawił .Mam nadzieję , że sprawdzimy się na Dożynkach ;). Myślę, że ten pojedynek sprawia im frajdę i daje trochę emocji w tej nudnej , na chwilę obecną , formule eventowej. Zresztą każdy robi jak mu się podoba i mam nadzieję, że przynajmniej niektórzy mają z tego trochę radochy.
    Natomiast BP zrobi i tak co tam będzie chciało (bez względu na naszych "ścigaczy") , bo jak bardzo liczy się ze zdaniem graczy widać od dawna.
    Łuki , czy co tam lecą i w sumie tyle.
    U nas Skywey rozpoczęty , dzieje się w mieście :D.

13. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Hm...I znowu fajnie...;) Jak na starym forum .Znaczy nowe zaakceptowane :pMiło się znowu poczuć jak na starych śmieciach xDxDxD A ja odkryłam w sobie nutkę pazerności :oops: Przygotowane rośliny zamiast trzymać do zadań,to....:music: Edit: BLAZERS,wczoraj się zaczęło?To my chyba z jednego miasta....:D

14. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Wczoraj , ale dzikie tłumy były , a dzisiaj właśnie zaczęło lać (znaczy deszcz) ....... piękne to nasze miasto jest xD.

Znowu jakaś strzała przeleciała , a SP z eventu już pozwoliła trochę zarobić 8).

15. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

Ło matko to ja do was mam blisko xD

a co do eventu.... to jeszcze 3/4 roślin :p

16. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Na starym forum "poczęstowałam" bywalców piernikami,tutaj też sobie pozwolę https://www.google.pl/search?q=toru...THoOn0QXQpYGoCQ&ved=0CD0QsAQ&biw=1270&bih=912 A o evencie nie wiem co napisać,bo...coś pomału mi się robi...:p

17. igraszka

igraszka Koneser forum

Wasze miasto i moje ,piękne nie piękne ,zależy w którym kącie ,ale je lubię xD

W kwestii eventu : "powoli jak żółw ociężale" ,to o mnie dopiero rozsiałam na wszystkie pola :)

18. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

heja wszystkim,
    No właśnie...zabawa przede wszystkim. Gratki Estorka.

U mnie powoli do przodu....badyla aż 6 tys z hakiem, łuków 500, też z hakiem...

19. melody28

melody28 Wielki mistrz forum

u mnie roślinki powolutku rosną i łuki wypadają po trochu(z eventówki mi leci całkiem sporo)

20. nana290159

nana290159 Książę forum

2 pierwsze zadania i pierwsze z 3 zrobione. Teraz dobijam sie o nastepne 2 po sadzonke. Powodzenia.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.