Esterka23

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Esterka23, 5 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

A wyślesz mi skąd ściągałaś na FA :) ?? Bo jak z tej samej strony to może ktoś mnie okłamał, że to on :p

2. Esterka23

Esterka23 Chodząca legenda forum

Proszę Tomku Gimp

3. krasnoludek10

Siostra mnie wrobiła :eek: A nauczysz mnie jego ??

Ostatnie edytowanie: 22 sierpnia 2015
  4. Esterka23

Witam tomku Gimp jest prosty jest w obsłudze

5. krasnoludek10

Ale u mnie obrazek nie chce zmienić wymiarów na 200x200 :( Zostaje chyba tylko 1/4 :(

6. Esterka23

jak chcesz avatar zrobic to sobie weż warstwa i skaluj warstwe
    Plik nowy i ustawiasz 200x200 i najlepiej przezroczysty lub ci podam online program z tego avatary robie
    https://www.online-image-editor.com/?language=polish

Na gimpie sygny robie a z tego linka co teraz ci podałam avatarki

7. krasnoludek10

Okej :) Dzięki ;) Ale chyba zdjęcia w sygnie mogą być maksymalnie 200x200 :cry:

8. Esterka23

Sygnatura 500x200

9. krasnoludek10

a obrazki w sygnie ?? Nie było okna z warstwami w GIMP'ie :p Później zainstaluję jeszcze raz xD

EDIT : Badziewnie mi wyszedł ten dożynkowy avek :(

Ostatnie edytowanie: 24 sierpnia 2015
  10. Esterka23

daj mi ten obrazek zrobie ci avka:)

11. krasnoludek10

Chciałem drewniane T (od drzewa), jakieś listki jesienne i kasztany dookoła litery albo aby tworzyły literę ;) I powiedz mi jak to spróbuję sam :) Dzięki, jesteś kochana:inlove:

12. Esterka23

Musisz warstwami literke T zrobić zaraz ci pokaze jak ale coś mi się chyba nie uda

13. krasnoludek10

Problem w tym, że nie mam okna z warstwami:cry::cry::cry:

14. Esterka23

U góry masz warstwy i po boku

masz w pasku plik, zaznaczenie, widok,obraz, Warstwa

15. krasnoludek10

Limonkowy dla Wiki a dla mnie drewniany :p

16. Esterka23

Witam Tomku obczaj garniturek;)

Jak ci się spodoba to ci awatar zrobię

Ostatnie edytowanie: 25 sierpnia 2015
  17. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Łoł, ale świetny! :)

To ja poproszę coś wystrzałowego, bez okazji, nie mam kompletnie pomysłu na sygnaturę. Może być to literkowa lub... jaką wymyślisz. :) I marsz na dział Pracownie graficzne zakładać swój atelier! xD Bo się obrażę. Obiecuję, będę stałym klientem, poprosze też moje przyjaciółki z reala, żeby do Ciebie przychodziły. ;)

Esterka23 lubi to.
  18. krasnoludek10

A ja poproszę o porady odnośnie tego jak zrobić limonkowy avatar dla Wiki xD

Normalnie mnie zatkało :eek: Dzięki :inlove: Zakładaj swoje studio jak masz czas - ja będę twoim uczniem i klientem ;) Ale pozwolisz, że jeszcze trochę znoszę swój avek, dobrze :) ??

19. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Tylko avatar? Hm... a sygnaturka by mi się przydała. Arbuzowa i limonkowa, i to wiele wersji. :p

I powiedzcie mi, jakim programem to robicie? GIMP? Ja go kiedyś miałam, ale jakieś anty-wirusy mi się ściągnęły i siebie atakowały i komp mi padł. :cry:

20. krasnoludek10

Ze złej strony pobrałaś :) Tak, GIMP awatary takie jak ja są na poziomie początkującym a Esterki zaawansowanym ;) U mnie to ,,Skaluj obraz'' by był w sam raz, dodaje kilka takich obrazków z ,,Otwórz jako warstwy'' :) Wcześniej(na początku) tło przezroczyste , zapisuje w png i na iv idę jak do postu a jak nie to normalnie wstawiam z kompa ;)