Error

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Renia1920, 9 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

No nie mogę udało mi się zalogować ciekawe na jak długo

2. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Amber uwierz, to możliwe... niestety... 8)

3. kanion1957

kanion1957 Forumowy żółtodziób

ja też mam problem logowaniem się do gry nic i tylko error jak tak dalej pójdzie to misji nie ukończymy z braku czasu

pozdrawiam

4. _Dark_73

_Dark_73 Czeladnik forum

Wybacz Mod_Caharina ... gra sluzy dla rozrywki a nie sleczenia przy kompie i czytania wszystkich ogloszen . Moze dla osob niepracujacych i nie majacych zajec to swietny sposob na spedzenie czasu.... ale nie dla wszystkich. To tyle moich uwag. Dziekuje

5. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Ja Ciebie nie nazywam egoistką kochana,sama tak się zachowujesz,Tobie coś nie przeszkadza i jest pryszczem,to sugerujesz,że każdy ma tak do tego podchodzić i jak to nazwać ?o_O
    Z tymi błędami w grze,to nie zwariować,ale wściec się można,a Ty piszesz "pryszcz",no wybacz :sleepy:
    To co to w końcu jest gra,czy jakiś test na wysokość ciśnienia i naszą cierpliwość??

yvonnege_ i Renia1920 lubią to.
  6. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Kanion, spróbuj jeszcze raz. :)

_Dark_73, też pracuję, mam zajęcia poza pracą... Ale pierwsze co robię, to czytam OO, żeby wiedzieć, co się dzieje. Nie zajmuje mi to dużo czasu, a przynajmniej wiem, co się działo i co dzieje.

Ewooo.... :) Powiem inaczej - porównaj te problemy do jakiegoś problemu, który dotyka ludzi w realu... W realnym życiu. W realu mamy się czym denerwować i czym przejmować. A gra... jak napisałam - padła, to wstanie. Jak nie teraz, to za pół godziny. Chyba damy radę... :p

Edycja: posty niezwiązane z tematem będę usuwała na bieżąco.

7. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Caharino,wierz mi,moich problemów realnych,które mam od lat, nie chciałabyś mieć:eek: i przez nie właśnie zaczęłam sobie kiedyś tam grać w farmę,żeby odetchnąć i się zrelaksować przy sianiu sałaty,itd...a tu zamiast relaksu jeszcze wkurza mnie to i tamto,no to dzięki bardzo,po co mi to było?szkoda kasy i nerwów,żeby tylko jeszcze z nałogu farmerskiego się wyleczyć i wtedy to już może być pryszczy ile wlezie:p

8. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Ja się tylko zapytam kto znając metody działania BP w to uwierzy?

betiwol lubi to.
  9. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Ewuniu, wiem... Odkąd miałam pewne problemy w realu z Mamą, dostrzegłam co oznaczają PROBLEMY i problemy... Też szukam w tej grze radości, spokoju, zabawy. Ale - potrafię się już zdystansować. Padła gra? Ok, idę coś poczytać w internecie, książkę, stos gazet, który czeka. Ale mówię stanowcze i zdecydowane NIE dla nerwów z tego powodu. :) Nie ma co się stresować... Są gorsze problemy, naprawdę :oops:

10. koczkodan42

koczkodan42 Forumowy żółtodziób

Masz rację ,że w życiu bywają gorsze nieszczęścia niż padanie gry.Ale za tym idą realne pieniądze za wykupione bonusy.Nie wszyscy też mają tyle wolnego czasu i cierpliwości by godzinami siedzieć przy komputerze,czekając aż BP raczy naprawić błędy.Po za tym gamy raczej w ramach relaksu więc tym bardziej mogą nas denerwować ciągłe błędy i przerwy.Nie się więc co dziwić zdenerwowaniu graczy

11. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

12. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Zrozum ze ludzie za coś płacą w tej grze realną kasą.

13. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Bilonge zrozum, że ja też płacę realną kasę... 8)-.- Ale jak kupiłam kombajn na miesiąc, to i tak czas leci, jak dojrzewają uprawy 6h...

14. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Ale jak rośliny dojrzewają zamiast 6 godzin 8 to już jesteś w plecy 2 godziny. Dawniej ogłaszali że w danym dniu będą "konserwy" i było wszystko oki. Teraz chcą dwie pieczenie albo i więcej upiec na jednym ogniu.

15. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Bilonge, uwierz, to nie konserwy... Było ogłoszenie na ten temat - sam je zacytowałeś. I ja jednak radzę nie doszukiwać się tutaj teorii spiskowej... 8)-.-

Edycja: A skoro wątek do rozmów znaleziony, gra póki co - naprawiona, to tutaj zamykam.

16. odmulacz1

odmulacz1 Mistrz forum

Ale ja wróciłem z pracy przed 15,00 i chciałem pozbierać plony i zasiać nowe zielsko eventowe, które po podlaniu rośnie trochę ponad 6 godzin, mam około 450 małych pól razem z chutnejem marchwiowo jabłkowym to około 1700 szt roślin i tyle jestem w plecy, choćby dlatego że jutro wstaje o 4,40 do pracy i nie mam zamiaru, jakbym teraz posadził siedzieć prawie do północy (a i to nie mam pewnosci czy uda mi się zalogować, czy gra się znowu nie wysypie) i czekać na plony, a gdybym zrobił to jak planowałem, to do 22,00 byłbym po zbiorach.

17. -klaudia88-1988

-klaudia88-1988 Zaawansowany

U mnie gra już działa poprawnie na szczęście i oby tak pozostało;) czy event przez to zostaje przedłużony? bo gdzieś przewinęła mi się taka wypowiedz jednego z użytkowników forum.

18. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

ale nieskutecznie 8)

19. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Napisałam - póki co naprawiona... 8)-.- Czy skutecznie, czy nie, to się zobaczy. Wątek zamykam i zapraszam do śledzenia OO.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.